|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 17, 20:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » daugiau info apie SMPS
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
daugiau info apie SMPS |
Parašytas: 2004 10 19, 06:48 |
|
|
|
|
Dzoni, aš atsitysiu juodą stipreką.. jei ka, tai jis bus juodoje kuptinėjae.. man 18 matų, tai gal atpažinsi
Bet jau gal per vėlai sugalvojau parašyt..  |
|
|
|
|
|
 |
daugiau info apie SMPS |
Parašytas: 2004 10 19, 12:40 |
|
|
|
|
E kas buvot tam forume. gal galit paskelbti dalinta medziaga, jei neturit kur idet tai kaip nors i elektronini pavidala paveskit ir atsiuskit i Lauris_K@spymac.com gal kazka sugalvosiu kaip ja padet taip kad visi norintys galetu pasiekti.
PLZ jei kam nesunku pasidalinkit gauta info su visisai kam jos reikia. |
|
|
|
|
|
 |
 |
daugiau info apie SMPS |
Parašytas: 2004 10 19, 17:51 |
|
|
|
|
Seminare pagrinde buvo pristatomi nauji STMicroelectronics produktai, ten daugiausia kalbejo apie mazos galios taikymus (mobiliu telefonu pakrovikliai ir panasiai), bet buvo peteiktos ir kelios shemos 200w ir daugiau, bet jos valgo tinklo itampa 220V AC ir zemina iki 2-80V DC.
Kad butu maitinama nuo 12V DC ir pakeliama iki tarkim 50V DC tai tokiu variantu nebuvo ( cia Autostiprintuvui ). Bet klausiau ten susirinkusiu rimtu zmoniu ir jie sake, kad musu jau nagrineta shema su SG3525 mikruske yra visai nebloga autostiprintuvui.
Po seminaro paklausinejau praneseju kas man rupejo, gavau apibendrintu atsakymu.
Turiu kompakta su visa seminaro medziaga, bet man atrodo, kad ji yra ir internete www.st.com
Kompakte yra ir programa, kur ivedus SMPS parametrus sugeneruoja visa shema su visai elementai ir nurodo ju vertes. Cia labai pravers man, kaip pradedanciajam sioje srity, jei nuspresiu kazka lituoti.
Jei kazka domina sita info, parasykit man e-mail: DzonisGT@yahoo.com
Bandysim kazkaip pasidalint data. |
|
|
|
|
|
 |
 |
daugiau info apie SMPS |
Parašytas: 2004 10 19, 18:03 |
|
|
|
|
Na štai ir aš prisirinkau makulatūros.. Norėjosi kažką iškirst apie dar galingesnius maitekus.. bet..
Ir va neprireikė to mano atsitysto stipriaus...
A, ir pasijaučiau kaip vaikas tarp pensininkų.. tikėjausi daugiau jaunimo pamatyt nrgi aš čia vienas tuo duomiuosi..?  |
|
|
|
|
|
 |
daugiau info apie SMPS |
Parašytas: 2006 02 28, 23:08 |
|
|
|
|
| Ne tu vienas... Mane taip pat sudomino SMPS galimybės, tik va baido 600V DC. |
|
|
|
|
|
 |
daugiau info apie SMPS |
Parašytas: 2006 03 01, 13:35 |
|
|
|
|
Keliam temą į dienos šviesą
Ką reiškia visi tie full-bridge half-bridge flyback ir t.t.? Kuo skiriasi? Ką geriausia pasirinkti, jai reikia pvz. 1kW 50V? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |