|
Forumas » Autodiagnostika » Peugeot 307 2HDI 2003m uzgeso
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Peugeot 307 2HDI 2003m uzgeso |
Parašytas: 2012 08 17, 00:15 |
|
|
|
|
bagazineja vairuotojo puseja turetu but bent jau sita dave pajieska per google
1.) Look for an access panel in the boot, driver's side; it might even be labeled "Fuel Pump Reset".
2.) Open the compartment and press the red button. This should reset the pump. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: Peugeot 307 2HDI 2003m uzgeso |
Parašytas: 2012 08 17, 00:37 |
|
|
|
|
[quote="edvyz"]Pirkau 307sw 2 HDI, parvaziavau likusia 2 pavara kokius 3 km, kita diena susitvarkiau trosus pavaru, buvau isemes akuma (kai jungiau atgal akuma, sukibirksciavo), viska surinkes atgal norejau pabandyt kaip vaziuoja, taigi uzkuriau auto padirbo gal kokia 10 sekundziu ir pati uzgeso ir daugiau nebeuzkuriu isijunge mode economie actif. Diagnostikai galimybes neturiu, auto randasi pracuzijoj. Gal kas nors turi protingu minciu? Ka reiktu pirk srote keiciant ECU ar BSI, meginau reseta daryt, bet kiek suprantu neatidarius vairuotojo lango jo nepadarysiu. Ar sitas peugeot turi avarine raudona knopke po kapotu? Jei taip kur jinai stovi?
meginau reseta daryt, bet kiek suprantu neatidarius vairuotojo lango jo nepadarysiu. ??? Nuemus dyzel bako kamsti buna,kad girdisi kaip net ora "ryja" bakas vienas is varijantu kai oro negauna.Bent pas 1,6 hdi yra kriause rankiniu budu kura uzpompuot.Toliau dar patikrink fiskes kurias buvai atjunges. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 08 17, 16:51 |
|
|
|
|
| autopalast rašo: |
bagazineja vairuotojo puseja turetu but bent jau sita dave pajieska per google
1.) Look for an access panel in the boot, driver's side; it might even be labeled "Fuel Pump Reset".
2.) Open the compartment and press the red button. This should reset the pump. |
bagazinej ziurejau, neradau, keleivio pusej prieky taip pat nieko naradau, na ir pakavota, ta knopke |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: Peugeot 307 2HDI 2003m uzgeso |
Parašytas: 2012 08 17, 16:57 |
|
|
|
|
| busiuelektriku rašo: |
| meginau reseta daryt, bet kiek suprantu neatidarius vairuotojo lango jo nepadarysiu. ??? Nuemus dyzel bako kamsti buna,kad girdisi kaip net ora "ryja" bakas vienas is varijantu kai oro negauna.Bent pas 1,6 hdi yra kriause rankiniu budu kura uzpompuot.Toliau dar patikrink fiskes kurias buvai atjunges. |
cia reseta radau internete, ten reikia aku atjungt sviesas ijungt, bet jis man nepasiteisino, bagas kvepuoja, jokiu garsu neisleido, kai atidariau, fiske tik viena zalia is sono variklio buvau atsujungias, bet pertikrinau ir kitas del viso pikto, galvoju tik diagnostika teliko, reikes issiaiskint, kiek cia kainoja. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 08 18, 07:32 |
|
|
|
|
| CP1 sistemose stovi slegio reguliatorius.CP3 siurblyje stovi kuro kiekio reguliatorius.Cia kalba eina apie Bosch edc15.Jei edc16 tai be kuro kiekio reguliatoriaus dar rampoje stovi ir slegio reguliatorius bet ne visose edc16. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 18, 11:17 |
|
|
|
|
| arunas500 rašo: |
| CP1 sistemose stovi slegio reguliatorius.CP3 siurblyje stovi kuro kiekio reguliatorius.Cia kalba eina apie Bosch edc15.Jei edc16 tai be kuro kiekio reguliatoriaus dar rampoje stovi ir slegio reguliatorius bet ne visose edc16. |
Pas mane bosch edc15, kuro slegio daviklis stovi is siublio galo ir yra taip pat ant rampos dar vienas slegio daviklis, vnz kodel kuras neateina iki rampos gali but daug veiksniu, be diagnostikos prapuoles, galiu ziuret neziurejas i elektra. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 18, 15:27 |
|
|
|
|
| jai zmogus kaska gaudosi elektronikoje tai su lemputes pagalba gali jau sita suźinot n diagnostika kartais irgi meluoja |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 18, 19:16 |
|
|
|
|
| edvyz rašo: |
Pas mane bosch edc15, kuro slegio daviklis stovi is siublio galo ir yra taip pat ant rampos dar vienas slegio daviklis... |
Tai kad tu dar masai savokas daviklis,reguliatorius,dozatorius,..., o jau ieskai diagnostines aparaturos aparaturos (gretimoje temoje " kas geriau autocom ar pp/lexia3?")beveik visu markiu automobiliams testuoti...
Mano nuomone, viskas prasideda nuo galvos, o kadangi nei vienas negime protingas- tai nuo pastovios savisvietos...(zinoma , tinka ir kursai, kuriuos cia auksciau vieni kitiems pasiule...)
Sekmes! |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 18, 19:25 |
|
|
|
|
| jai zmogus kaska gaudosi elektronikoje tai su lemputes pagalba gali jau sita suźinot n diagnostika kartais irgi meluoja |
man labiau patinka kavos tirsciu pagalba |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 18, 21:40 |
|
|
|
|
ir update"u nereikia daryt  |
Siaip man su pezu buvo panasus bajeris, tai akumas buvo totaliai nusodintas, bet kai idejom nauja viskas susitvarke, mete taip pat ta econome mode, bet cia tik vienas is variantu, negaliu sakyti, kad pas tave tas pats bus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 19, 11:34 |
|
|
|
|
| pilypas rašo: |
ir update"u nereikia daryt  |
Siaip man su pezu buvo panasus bajeris, tai akumas buvo totaliai nusodintas, bet kai idejom nauja viskas susitvarke, mete taip pat ta econome mode, bet cia tik vienas is variantu, negaliu sakyti, kad pas tave tas pats bus. |
Economy mode isijungia automatiskai uzgesinus auto pvz po 10 min .Dalis elektronikos "uzmiega" ir kol neuzkursi pvz.radija,langai ir t.t neveiks.Bet uzkurimui tai ytakos neturi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 08 19, 23:04 |
|
|
|
|
siandien keiciau is einancios auto siurblio slegio davikli ta is galo stovinti ir kartu ta virsutini sukeiciau dacikeli, and nothing negali kartais but, kad nuejo auksto slegio siublys? jis nedaro jokio spaudimo i purkskstukus? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |