|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 19, 23:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Stiprintuvo kaina
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 01, 10:14 |
|
|
|
|
| fanax rašo: |
Nu ką žinau, iš fotkių nieko labai nesimato, bet zinau, ten popieriniai garsiakalbiai, aukstu ir vienas placiajuostis. 2 kaloneles.
http://i.imgur.com/SlXxC.jpg
http://i.imgur.com/UHxHc.jpg
Nieko taip labai is fotkiu nesimato.
Bet nežinau, jeigu kaika geresnio imanoma gaut uz 100Lt, tai neimciau. Man svarbiausia stiprintuvas, jeigu butu iki 100Lt, kaikoks geresnis, tai nebeimciau situ.
Nu o kad durnu klausimu klausineju, tai nepykit, juk nesinore but labai ten apsuktam ant kainu D |
Jeigu tau reikia kaloneliu, tai paieskok siusklyne, nes is to kaip rasai, ryskiai matosi, kad tau reikia beleko kas garsiai grotu, be kokybes... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 01, 12:00 |
|
|
|
|
Sveiki, turiu suba pioneer ts-309s4,jau ir su deze yra. Naudosiu suba namie, prie pc arba ragelio, reiketu stiprintuvo, bet nzn koks tiktu mano subui? ir nezinau kaip viska sujungt reiketu kad grotu?
Imanoma padaryt, kad jei nori per rageli jungt i stiprintuva iskart grotu? bet tada jei per rageli reikia i rozete jungt?
O jei i pc,ka tada daryt? |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 01, 12:02 |
|
|
|
|
Sveiki, turiu suba pioneer ts-309s4,jau ir su deze yra. Naudosiu suba namie, prie pc arba ragelio, reiketu stiprintuvo, bet nzn koks tiktu mano subui? ir nezinau kaip viska sujungt reiketu kad grotu?
Imanoma padaryt, kad jei nori per rageli jungt i stiprintuva iskart grotu? bet tada jei per rageli reikia i rozete jungt?
O jei i pc jungt noriu,kur su kuo jungt reiktu? |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 01, 12:22 |
|
|
|
|
| Mr. Matas rašo: |
O jei i pc jungt noriu,kur su kuo jungt reiktu? |
Abiejais atvejas geriau nusipirk stiprintuva buitiniu ir bedu nebus. Vien su subu muzikos nebus, tik baubimas. |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 01, 12:52 |
|
|
|
|
Tai vat ir klausiu, koks modelis stiprintuvo tikrai tiktu mano subui?  |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 02, 23:04 |
|
|
|
|
| Žmogus nori klausyti subo. Gal pas jį ausyse filtrai kokie sudėti, aukštesnių dažnių nebepraleidžia? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 21, 16:06 |
|
|
|
|
Nu ką, nusipirkau tą stiprintuva su topm dviem kalonėlėm už 40lt, nu grūbiai 50Lt.
Iškart atsidariau stiprintuvą, ir ten pamačiau raizgalyne, bet įžiūrėjau, kad ten stovi stk436 mikroschema, kur internete radau, kad ji yra 2x10W, na baikis, bent kokybė gera, nes prie max tik 1%thd.
Nu šeip skūstis, nesiskundžiu, tik man nepatinka to stiprintuvo dydis, nes jis yra didokas, nors gal tokių mtų mažesnius buvo labai sunku pagaminti  |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 22, 19:51 |
|
|
|
|
Tas tavo stiprius gerai atrodo.
Aš nusipirkau už 70lt pilnai veikianti SONY FH-G70 centriuką, ten stovi STK4182ii. Manau apsimokėjo |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 22, 20:33 |
|
|
|
|
| playmax rašo: |
Tas tavo stiprius gerai atrodo.
Aš nusipirkau už 70lt pilnai veikianti SONY FH-G70 centriuką, ten stovi STK4182ii. Manau apsimokėjo |
Labai neapziurejau, bet maciau kad ten stk436, bet tas stk tik dvieju kanalu, o pas mane yra 4 kanalai, tai gali but kad ten stovejo 2 tos stk, tik as nepamaciau?? |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 22, 22:41 |
|
|
|
|
| O kiekviena kolonėlė groja atskirai (keturi įėjimai?) A B C D |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 07 23, 15:52 |
|
|
|
|
Isejimai tai 4, o groja taip, arba A (tai yra dvi kaloneles) arba B (tai yra kitos 2 kaloneles) arba A+B (tai yra visos 4 kaloneles.)
O apie kokie tu iejimus kalbejai? |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 08 10, 19:40 |
|
|
|
|
| Tai gal galit pasakyt kokio stiprintuvo reikia prie mano subo? |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo kaina |
Parašytas: 2012 08 16, 20:32 |
|
|
|
|
Tau žmonės sako, kaip tu vieno subo klausysi? subas tik žemus dažnius atkuria tau tik baubs tas subas. tau reik ir garso kolonėlių, kurios atkuria aukštus/vidutinius dažnius. o tas tavo pioneer su ta dėže jaučiu iš mašinos išluptas, tai žinok namie jis tau normaliai negros. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |