|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 19, 02:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Kelių eismo taisyklių pažeidimai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Kelių eismo taisyklių pažeidimai |
Parašytas: 2012 07 19, 23:16 |
|
|
|
Gal kas galit paaiškint, ką reiškia toks lipdukas ant vairuotojo durelių stiklo?
Automobilį pastačiau gatvėje, prie poliklinikos. Ten yra ženklas sustoti draudžiama, bet aš esu su neįgaliojo ženklu. Radau ant stiklo lipduką, ant kurio užrašyta:
"Jūs pažeidėte KET 124-02 straipsnį. Bauda nuo 50 iki 300 Lt. Prašome atvykti į komisariatą. Giraitės g. 3, Vilnius"
Kaip suprasti, jei straipsnis yra už greičio viršijimą, bauda pagal įkainius - nuo 40 iki 100 Lt. Automobilis stovėjo. Po ženklu turiu teisę stovėti. Čia kieno nors piktas juokelis, ar policija kažką painioja? Jei aš prieš sustodamas buvau viršijęs greitį, tai kodėl manęs nestabdė. Ir kodėl policininkas nežino baudos dydžio? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 07 19, 23:52 |
|
|
|
kionig rašo: |
Tai skambink ir aiškinkis kas ir kaip  |
Paskambint, tai paskambinsiu, gal ir pats užsuksiu pas juos. Bet pamaniau, kad gal kas žino, ar leistinas toks pranešimo apie greiti būdas? Be to, kažkaip nepanašu, kad būčiau viršijęs! Kažkodėl įtariu, ar ne bus vaikėzų darbas. O lipdukas buvo toks, kad 10 minučių teko gramdyt... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 20, 00:05 |
|
|
|
Dar kartą ten pastatysi, išgraviruos. Jei telefono numerio nėra, gali nevažiuoti ir nesiaiškinti. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 20, 00:52 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
Dar kartą ten pastatysi, išgraviruos. Jei telefono numerio nėra, gali nevažiuoti ir nesiaiškinti. |
Aha, išgraviruos kas nors su vyniu ar raktu per kapotą ar dureles  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 20, 11:11 |
|
|
|
Jeigu viršytas greitis, tai arba "inkilas" fiksuoja ir po to gauni pranešimą, arba patys policininkai pamatę stabdosi. Tokio kuriozo dar negirdėjau. Gali būti, kad kažkoks nepatenkintas vairuotojas prikibo, tokių debilų dabar gatvėse pilna, tuoj viskuom pradeda grasinti patys nieko neišmanydami. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Re: Kelių eismo taisyklių pažeidimai |
Parašytas: 2012 07 20, 22:22 |
|
|
|
Neziniukas1000 rašo: |
Gal kas galit paaiškint, ką reiškia toks lipdukas ant vairuotojo durelių stiklo?
Automobilį pastačiau gatvėje, prie poliklinikos. Ten yra ženklas sustoti draudžiama, bet aš esu su neįgaliojo ženklu. Radau ant stiklo lipduką, ant kurio užrašyta:
"Jūs pažeidėte KET 124-02 straipsnį. Bauda nuo 50 iki 300 Lt. Prašome atvykti į komisariatą. Giraitės g. 3, Vilnius"
Kaip suprasti, jei straipsnis yra už greičio viršijimą, bauda pagal įkainius - nuo 40 iki 100 Lt. Automobilis stovėjo. Po ženklu turiu teisę stovėti. Čia kieno nors piktas juokelis, ar policija kažką painioja? Jei aš prieš sustodamas buvau viršijęs greitį, tai kodėl manęs nestabdė. Ir kodėl policininkas nežino baudos dydžio? |
Pasiskambink ir išsiaiškink. Jei ten tikras policijos pranešimas nors ir beraščio parašytas tai geriau tą reikalą sutvarkyt dabar, kad reikalas nedaeitų iki antstolių. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 07 21, 10:11 |
|
|
|
/\ Vis tiek nelogiška čia man. Jeigu yra pažeidimas, t.y. greičio viršijimas, tai turėjo kažkas užfiksuoti, arba patrulis, arba inkilas, bet inkilo info gautum paštu, o patruliai turėjo stabdytis. Galimas variantas, kad sumaišė su parkavimo pažeidimu, nepastebėjo koks praktikantas neįgaliojo ženklo ant automobilio. Siūlyčiau išsiaiškinti kuo greičiau. Ir Giraitės 3 yra ne komisariatas, o Kelių policijos valdyba prie VPK. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|