|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 17, 20:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Radaro veikimo principas...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Radaro veikimo principas... |
Parašytas: 2012 07 19, 08:45 |
|
|
|
|
| Egidijus 666 rašo: |
| Aš nenoriu špokinyko apgauti, aš noriu sužinoti kaip jis veikia... Kokiu būdu siunčia duomenis, kur siuncia ir tt. |
man atrodo tu jiems kažkaip nori pakenkt. tai žinok bauda apie 5000lt ir gali sėst. |
|
_________________ Teorija- kai žinai viską ir niekas neveikia
Praktika- kai viskas veikia, bet nežinai kodėl |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 19, 09:35 |
|
|
|
|
| Citata: |
| man atrodo tu jiems kažkaip nori pakenkt. tai žinok bauda apie 5000lt ir gali sėst. |
Nenoriu pakenkti, nes man tai nėra aktualu. Aš neišvystau tokio greičio.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 07 19, 13:25 |
|
|
|
|
| pauliusbyte rašo: |
| Aš nenoriu špokinyko apgauti, aš noriu sužinoti kaip jis veikia... Kokiu būdu siunčia duomenis, kur siuncia ir tt. |
man atrodo tu jiems kažkaip nori pakenkt. tai žinok bauda apie 5000lt ir gali sėst. |
as tai su malonumu padecisau betkam kas noretu sitiem valdzios priespaudos irankiams pakenkti.
bet pakenkimas nereikalusja ziniu kaip tai veikia , tiesiog priklijuoji dinamita arba pridarai skyliu naudodamas sautuva. kolkas nei vieno dar uz tai nepagavo ir nepagaus.
zinojimas kaip tas daiktas veikia naudingas tuo kad galima sutabdyti laiku kad nebutum nubaustas. jei pamatei ta inkila staigiai stabdai nes greicio matavima jis atliks tik keliu metru atstumu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 19, 13:48 |
|
|
|
|
| kolkas nei vieno dar uz tai nepagavo ir nepagaus. |
Kad buvo rašoma, kad sulaikė pas mus, teko susimokėti. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 19, 19:20 |
|
|
|
|
as tik girdejau kad daug kartu buvo sugave idiotus kurie po to kai tas inkilas juos nufotografuoja bando ji sunaikinti kad isvengtu baudos.
tada policija suranda paskutini pazeideja apdoroja pagal standartine programa ir isgauna prisipazinima. aisku visi idiuotai iskart prideda i kelnes jug jie ereliai tik prie vairo o policijos nuovadoje tampa visciukais.
o tu kurie tuos inkilus saudo ir gadina siaipsau dar nei vieno nepavyko pagauti ir nepavyks.
Ka tu irodysi jei kazkas su ragatke issaude stiklus? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 19, 19:55 |
|
|
|
|
| Ka tu irodysi jei kazkas su ragatke issaude stiklus? |
O atskriejančio akmenuko ir ragatkininko nepaveiksluoja?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 19, 22:20 |
|
|
|
|
| Ka tu irodysi jei kazkas su ragatke issaude stiklus? |
O atskriejančio akmenuko ir ragatkininko nepaveiksluoja?  |
gal su ragatke ne per geriausia mintis. geriau su oriniu šautuvu iš krūmų
paražiau apie baudą tik todėl, kad kilo mintis kad tu taip gali pasielgt... |
|
_________________ Teorija- kai žinai viską ir niekas neveikia
Praktika- kai viskas veikia, bet nežinai kodėl |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 19, 23:21 |
|
|
|
|
| Kas is to , vistiek naujus stato is biudzeto pinigu kuriuos surenka is visu dirbanciu , tai naudos kaip ir jokios. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 07 20, 00:01 |
|
|
|
|
Kameros atpazistancios numerius... Kur gi ne Paprasciausiai pamatuoja automobilio greiti ir jei >20 daro fotke. Po to eina i policija, kur kazkas sedi ir perziuri tas foto, ar joje nera dvieju automobiliu, ar matosi numeris ir pan... Niekada jusu nenushaus, jei vaziuosit gretimai su kazkokia kita auto. O kas del veikimo principo, tai pilnas jutubas ivairiu "antiradaru", kurie butent tuos stacionarius antiradarus jaucia is labai toli, taip kad ten kazin ar yra kokiu "siauru stebuklu". |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 07 20, 01:13 |
|
|
|
|
| Elektronix rašo: |
| Kas is to , vistiek naujus stato is biudzeto pinigu kuriuos surenka is visu dirbanciu , tai naudos kaip ir jokios. |
siaip tai stato juos ne is biudzeto o privaciu kompaniju saskaita,
kokia nors firma pastato radara policiajai siuncia pazeideju nuotraukas uz kiekviena nuotrauka gauna kazkokia tai sutarta suma.
sako labai gretai atsiperka viskas taigi gali tuos radarus nors karta per metus sunaikinti vistiek nebus nuostolio.
vieno radaro kaina kazkur 50-100 tukst tai tereikia jug surinkti 100 didesniu baudu ir viskas atiperka. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 07 20, 18:07 |
|
|
|
|
nemenku atstumu pries kiekviena stacionaru radara stovi ispejantis zenklas
reikia but gerai akis uzpylus, kad jo nepastebet ir nespet pristabdyt
| Socrates rašo: |
Kameros atpazistancios numerius... Kur gi ne Laughing Paprasciausiai pamatuoja automobilio greiti ir jei >20 daro fotke. Po to eina i policija, kur kazkas sedi ir perziuri tas foto, ar joje nera dvieju automobiliu, ar matosi numeris ir pan... Niekada jusu nenushaus, jei vaziuosit gretimai su kazkokia kita auto. |
mobilus, esantys mentu masinose, jau skenuoja numerius, stacionarius inkilus artimu laiku irgi keis i galincius ir skenuoti, ir atpazinti, kuris is dvieju greta nufotkintu automobiliu virsijo greiti, taip kad nesijausk toks uztikrintas, gali sulaukt fotoalbumo i pasto dezute su solidzia saskaita  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |