|
Forumas » Akustika » Akustika su Peerless'ais
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Akustika su Peerless'ais |
Parašytas: 2006 02 24, 15:41 |
|
|
|
|
matyt Gedukui juodas penktadienis, bet ne 13 diena. į Jodos svaisčiojimus nereik kreipti dėmesio, reiks pasiūlyti jam varinių laidų (1922 m) ir geležinkelio bėgių (1889 m.) gal turės darbo kokiam pusmečiui begaminant laidus it t.t....  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 24, 15:50 |
|
|
|
|
penktadienis man geras bet mane nervina kai simtus kartu vienodu stiliumi malamas shudas nepakenciu to! o toks ash visada, ka jau darysi, matyt senelio charakterio paveldejau... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 24, 18:27 |
|
|
|
|
| Joda zinok as tau asmenishkai pasakysiu - jei as noreciau but shitam forume moderatorium (o as juo tikrai galiu tapt, taigi be wary) tai as tau ilupciau bana, uz fleima, nes tai internetinio etiketo nelaikymas, tavo postai yra VISUR, ir 70% ju yra ne i tema. Dar galeciau sukurt tokia negrazia tema - Ar ishbanint Joda ish elektronika.lt forumu, ir sukurt ten balsavima, rezultatu tu tikrai zinot nenoretum. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 24, 19:01 |
|
|
|
|
| VEC7OR rašo: |
| Joda zinok as tau asmenishkai pasakysiu - jei as noreciau but shitam forume moderatorium (o as juo tikrai galiu tapt, taigi be wary) tai as tau ilupciau bana, uz fleima, nes tai internetinio etiketo nelaikymas, tavo postai yra VISUR, ir 70% ju yra ne i tema. Dar galeciau sukurt tokia negrazia tema - Ar ishbanint Joda ish elektronika.lt forumu, ir sukurt ten balsavima, rezultatu tu tikrai zinot nenoretum. |
tai ir rasyk jam i privata, pats cia floodini , savo pasiekimais ir galimibemis gali girtis kitur... |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 24, 19:25 |
|
|
|
|
O pats nenoretum parashyt, vietoj to kad man sakyt ka man daryt? |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 24, 21:14 |
|
|
|
|
davai visi dabar graziai paprasom kad pratrintu siuos (13 komentaru, su situo 14) ir manau bus viskas po senovei, nes cia ir taip mazai informatyvesniu temu, o si manau viena labiau nesugadintu temu ir nematau reikalo jos gadinti.
taigi : prisiminus reklama kur zmones saukia SENELI! saukiam MODERAI! modeeeeeRAIIII valykit kakas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 24, 21:51 |
|
|
|
|
| sis pranesimas irgi ne i tema. ATSIPRASAU. tik norejau suzinot ka vietiniu slengu reiskia "gezo tiuningas"? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 24, 23:10 |
|
|
|
|
Joda turi labai kategoriska savo nuomone. Taciau ir is kategorisku pasisakymu galima atsirinkti vertingu dalyku
O tesiant apie Peerless akustika, pasakykit nuomone kad geriau atgros viska ko jau nebegroja aukstadaznis: 8"+4" ar 2x6" ar 2x5" ? (viskas vienoje kolonoje ir kalba apie HDS serija )  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2006 02 26, 00:19 |
|
|
|
|
Neimu aš į galvą, išmes ar ne mane iš forumo. Pasikartosiu; - Ateis laikas, kas norės, supras.
Dėl Peerless.
http://www.nutshellhifi.com/Ariel-5r.gif
Labai panašų dalyką teko čiupinėt. Akim iš vidaus ir išorės, bei esmę ausimis. Tik garsiukai buvo daug senesnio tipo.
Geras variantas, tik ar užteks kantrybės?
P. S. Nė iš vieno nesišaipiau. Nenorėkit, kad į viską kažkas vpirštu parodytų. O kritika geras vaistas išsigydyti nuo pugios gigantomanijos ir apsilaužyti per anksti išaugusius sparnus. Be to, kritika pats geriausias progreso stimulas! |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 26, 04:37 |
|
|
|
|
| Joda rašo: |
Neimu aš į galvą, išmes ar ne mane iš forumo. Pasikartosiu; - Ateis laikas, kas norės, supras.
Dėl Peerless.
http://www.nutshellhifi.com/Ariel-5r.gif
Labai panašų dalyką teko čiupinėt. Akim iš vidaus ir išorės, bei esmę ausimis. Tik garsiukai buvo daug senesnio tipo.
Geras variantas, tik ar užteks kantrybės?
P. S. Nė iš vieno nesišaipiau. Nenorėkit, kad į viską kažkas vpirštu parodytų. O kritika geras vaistas išsigydyti nuo pugios gigantomanijos ir apsilaužyti per anksti išaugusius sparnus. Be to, kritika pats geriausias progreso stimulas! |
naudinga tik konstruktyvi kritika,kuria nelabai ir pasizymi. o knisa visus tavo pastovus savo tiesu eskalavimas kiekviena pasitaikiusia proga,ir dar su dvasinio mokytojo poza, va shito,jei nesunku,reiktu maziau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 03 10, 22:51 |
|
|
|
|
Sveiki, pagaliau ir as nusipirkau HDS164, dabar klausimai:
1) Ar sitas aukstadaznis tiks HD105H ?
2) Kokius patartumete filtrus naudoti ?
3) Apsiskaiciavau tokius dezes parametrus 12L deze, su 5cm skersmens 13.5cm ilgio fazio inventorium, ar teisignai ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 01:08 |
|
|
|
|
aukstadazny siulyciau geresny is vifos kainuoja 170 nepamenu modelio bet toks su "pimpaliuku" vietoja yprasto difuzoriuko nes man prie sds'u noretusi net truputy geresnio, seip jei litu turi imk morelius sako nera geresniu  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 10:30 |
|
|
|
|
Deje tie vifos kur siulai virsija mano pinigine, o ji ir taip labai ribota. Jei perrless AD prastoki, tai kaip tada sis DX25TG-05-04 4 Om VIFA ?
Beje laukiu atsakymu i kitus du klausimus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 03 11, 11:35 |
|
|
|
|
| jie nera prastoki taciau MAN jau noretusi kazko geriau, jei ribota pinigine jau geriau imk peerless ta uz 119lt nei vifa uz 119lt ir aplamai nueik y parda ir per filtriuka paklausyk abieju katras svelnesnis ta ir imk |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |