|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 11, 23:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Ieškau schemos.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 20:34 |
|
|
|
Sveiki, elektronikos srityje aš dar kaip ir žalias, todėl rašau temą, kad jūs žinovai padėtumėte man surasti schemą. Esu susilitavęs stiprintuvą, pasijungęs jį prie 12v 7.2a talpos akumuliatoriaus. Garsiai groja gal tik 1 su puse valandos. Nežinau ar yra toks dalykas kurio ieškau, bet man reikia schemos, kurią pajungus iš akumuliatoriaus imti tiek A kiek reikia stiprintuvui, nes kaip pagroja maždaug 1 su puse h, pradeda plerpti, patildai, vėl pradeda plerpti, ir iki tol kol išsikrauna. |
|
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 20:38 |
|
|
|
Yra tokia schema, reikia sumažini garsą. Daugiau vaistų nėra, nebent stiprintuvas ramybės būsenoje daug srovės ima, tada reikia daryti kitokį. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 20:48 |
|
|
|
arman rašo: |
pasijungęs jį prie 12v 7.2a talpos akumuliatoriaus. Garsiai groja gal tik 1 su puse valandos. |
vytautas55 rašo: |
reikia sumažini garsą. Daugiau vaistų nėra. |
Va čia, kaliega, jūs bukvaliai neteisus. Yra kitas vaistas - 12v 72Ah akumuliatorius, su kuriuo stiprintuvas garsiai groja ilgiau. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 20:51 |
|
|
|
Čia jau savaime aišku, kad pajungus didesnės talpos akumuliatorių ilgiau gros garsiai  |
|
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 20:53 |
|
|
|
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 20:58 |
|
|
|
Pas mane ji nešiojama, ne arklys aš. |
|
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 20:58 |
|
|
|
obalys rašo: |
pasijungęs jį prie 12v 7.2a talpos akumuliatoriaus. Garsiai groja gal tik 1 su puse valandos. |
vytautas55 rašo: |
reikia sumažini garsą. Daugiau vaistų nėra. |
Va čia, kaliega, jūs bukvaliai neteisus. Yra kitas vaistas - 12v 72Ah akumuliatorius, su kuriuo stiprintuvas garsiai groja ilgiau. |
Na apie stiprintuvo maitinimo keitimą nebuvo kalbos, prašė schemos, kad ilgiau grotu. |
|
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 21:02 |
|
|
|
man reikia schemos, kurią pajungus iš akumuliatoriaus imti tiek A kiek reikia stiprintuvui |
O kiek tavo manymu dabartinė stiprintuvo schema ima A iš akumo? Tiek kad grotų ir dar papildomai nusiurbia, kad kaimynui galėtų parduoti?  |
|
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 21:10 |
|
|
|
Tiesa, kur stiprintuvo schema? |
|
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 14, 21:43 |
|
|
|
TDA7240 nedaug ji ima. |
Jei teisingai radau, tai ramybės būsenoje, t.y. be garso ima 120mA, gan nemažai, bet nelabai ką jie įtakoja.
Jei nori, kad ilgiau grotu, reikia stiprintuvo apie 3w , o ne 16w |
|
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 15, 07:46 |
|
|
|
Darydavau stereostiprintuvus su 12V 3,7 Ah akumuliatoriais. Vienas bandomasis yra užsilikęs. Normaliu garsumu su panašiom į S-90 kolonėlėm (savadarbėm) groja apie 3-4 val. Naudodavau 2 TDA2030, arba TDA1557Q. |
|
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 15, 08:05 |
|
|
|
pradedam nuo to, kiek tas akumuliatorius gyvas? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Ieškau schemos. |
Parašytas: 2012 06 15, 13:03 |
|
|
|
Citata: |
Pas mane ji nešiojama, ne arklys aš.