|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Neisijungia kompas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 11, 17:19 |
|
|
|
|
| Doctor rašo: |
| Procesorius pas mane AMD ATHLON,kristalo skyle kampai... |
uztepk spaklium, tik spalva reikia gerai atitaikyt ir turetu veikt... |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 11, 18:00 |
|
|
|
|
| gnt rašo: |
Priklauso nuo skyles dydzio,gali tekt ir tinkuot. |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 12, 05:49 |
|
|
|
|
Jus juokaujat ar rimtai snekat? Kampo virsus tik skyles,visi uzrasai matosi. |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 12, 06:04 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Aš kažkada turėjau AMD athlon kažkokį procesorių, tai po dulkių valymo neįsijungė nors viskas sukesi, tai apžiurėjas procesorių pamačiau kad proco kristalas pažeistas. |
Jei nesunku galima konkrečiau?
| Citata: |
| .Paprastai jei kompiuteris neveike pries valyma,dazniausiai jis neveiks ir po kazkokio valymo. |
 |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 12, 17:41 |
|
|
|
|
Jus juokaujat ar rimtai snekat? Kampo virsus tik skyles,visi uzrasai matosi. |
Cia nejuoks,skyle yra skyle,o skyles ar kampe ar virsuj ar kristale - tai jau yra visiskai nejuokai... |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 12, 23:00 |
|
|
|
|
| Pas mane panasiai buvo, taciau padejo tai, kad DVD atjungiau, kojytes patiesinu ir pradejo veikt |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 13, 15:38 |
|
|
|
|
po valymo matyt ausintuvo normaliai neuzdejai ir pokstelejo procas amd dega is karto. |
|
|
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 13, 21:11 |
|
|
|
|
Tai visad turekit termopastos, kai nuimat radiatorius, reik visada pastos uzdeti. As kompa valiau, intel core 2 quad ausintuva nuemiau, bet neturejau termopastos, isvaliau ir idejau kaip buvo. Ijungus pc greit pradedavo laginti, SPEEDFAN programele rodo, kad branduoliu temperatura 105 C. Uzmeciau pastos, viskas is karto OK, dirba vel greitai. Beje nieko negalima daryti, jei dreba rankos ar neatsimeni kaip surinkt teisingai :DDD. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 14, 08:02 |
|
|
|
|
Rankos mano nedreba,kaip sujunkt as atsimenu ;D Jau susitaikiau,kad neveiks. Isardziau ir tiek.
Kitas klausimas: Bandau periinstaliuoti windowsus,padarau HDD format,iraso windows,tada kompas persikrauna ir vel krauna per nauja. Nors turi islyst http://xphelpandsupport.mvps.org/images/win_xp_faq/85/xp%20install%2017.gif tokia lentele. Windows irasineju su tais paciais diskais,visuose pc veike,bet sikart ne,ar gali buti,kad hardas blogas?
Idejus harda i kita kompas ir bandant periinstaliuoti viskas tas pats. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 14, 09:31 |
|
|
|
|
klausimelis. idejus kieta diska i kita kompa, tai jis instaliuojasi ar ne?
nes toks pasakymas, kaip "viskas taspac" kai aprasyti du visiskai priesingi atvejai - nieko nepasako.
kai neduoda nustatyt laiko, kaip rodo tavo duotoje nuorodoje, tai paprastai kompo vidine baterija nusmigus. windai po restarto turi uzfiksuot kad laikas paskeite, o prie nusmigusios baterijos laikas pasileidzia is naujo ir iskart atsiranda sistemine klaida.
o del hardo blogumo , tiesiog jei kitam kompe "viskas taspac", tai ir hardo blogumas "toks pat" (gali but ir geras ir blogas)  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 14, 12:48 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
klausimelis. idejus kieta diska i kita kompa, tai jis instaliuojasi ar ne?
nes toks pasakymas, kaip "viskas taspac" kai aprasyti du visiskai priesingi atvejai - nieko nepasako.
kai neduoda nustatyt laiko, kaip rodo tavo duotoje nuorodoje, tai paprastai kompo vidine baterija nusmigus. windai po restarto turi uzfiksuot kad laikas paskeite, o prie nusmigusios baterijos laikas pasileidzia is naujo ir iskart atsiranda sistemine klaida.
o del hardo blogumo , tiesiog jei kitam kompe "viskas taspac", tai ir hardo blogumas "toks pat" (gali but ir geras ir blogas)  |
Windows'us suinstaliuoja,bet kaip sakei neuzfiksuoja ir krauna juos per nauja. Kalbi apie tablete? Pabandysiu pakeist,parasysiu kaip sekes. Aciu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 14, 13:07 |
|
|
|
|
| Tai gal po restarto krauk ne is cd o is hdd pradziai. Bliam, prasti gydytojai vadinami sundaktariais, o kaip tokius kompu specus vadinti tai net nezinau.. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
Neisijungia kompas |
Parašytas: 2012 06 14, 16:11 |
|
|
|
|
| Jei atejus laikui persikrauti kompui tu istrauki cd, tai tokia lentele kuria paskutinej zinutej rodai tiesiog negali atsirasti. Taigi cia duomenis kopijuoja is cd, tai kaip ji gali atsirasti jei to cd net nera? |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |