|
Forumas » Akustika » Garsiuku parametru skaiciavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Garsiuku parametru skaiciavimas |
Parašytas: 2006 02 21, 07:25 |
|
|
|
|
| Dmitrij rašo: |
| Voodoo rašo: |
aisku, dekooi.. Dar nenusibodau? Tada dar klausimas: koks turi but varzos galingumas?
P.S. Shit, neveikia circuit.lt  |
imk kuo galingesne, ash naudojau 2W, neiskepe gali ir 5W paimti, kelsdiasimt centu brangiau, bet saugiau
Nenusibodai ..... nes ir kiti pasiziures...kam reiks kada  |
Skaitau akis isputes  |
|
_________________ Genialu tai, kas paprasta. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 21, 18:10 |
|
|
|
|
| Ol'School rašo: |
| Dmitrij rašo: |
aisku, dekooi.. Dar nenusibodau? Tada dar klausimas: koks turi but varzos galingumas?
P.S. Shit, neveikia circuit.lt  |
imk kuo galingesne, ash naudojau 2W, neiskepe gali ir 5W paimti, kelsdiasimt centu brangiau, bet saugiau
Nenusibodai ..... nes ir kiti pasiziures...kam reiks kada  |
Skaitau akis isputes  |
why? kas cia juokingo? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 21, 19:03 |
|
|
|
|
Nieko juokingo, tik siaip gera nuotaika. na man irgi idomu tai ir skaitau akis isputes.  |
|
_________________ Genialu tai, kas paprasta. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 21, 20:31 |
|
|
|
|
Nieko juokingo, tik siaip gera nuotaika. na man irgi idomu tai ir skaitau akis isputes.  |
nu nezvenk, as tik ismokt noriu lb..  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 21, 22:23 |
|
|
|
|
nu nezvenk, as tik ismokt noriu lb..  |
va manau suprasi :
surenkame scema kaip pas Blasteri parodyta, tik rezistoius 1kOm( arba didesnis), stiprintuvas turis "isduoti" (10-20)V,pajungiame voltmetra prie stiptintuvo isejimo, pabreziu PREI ISEJIMO, t.y. tarp vieno rezistoriaus kairiojo isvado ir dinamiko apatinio isvado (jei ziureti pagal schema), tada nustatome itampa (10-20)V ant 500-1000Hz daznio, o nusistate reikiama itampa, voltmetra perjungiama i milivoltu matavimo rezima ( reikia kad matuotu apie 100mV itampa ir mazesne) ir jau !!!!MILIVOTMETRA!!!! pajungiame prie garsiakalbio isvadu!!!
Keiciam dazni ir ziurime ant kurio daznio itampa bus maksimali, tai ir bus rez. daznis, uzsirasome sita dazni ir MILIVOLTMETRO parodymus(t.y Fs ir Us)..... poto didiname dazni atzvilgiu rezonansinio daznio ir pasieke lygi (0.707*Us) uzsirasome sita dazni ie ;ilivoltmetro parodymus (F2 ir U1) po sito maziname dazni(turi buti zemesnis nei reonansinis daznis) ir ziurime kad milivoltmetro patodymai butu tokie patys kaip ir U1 reiksme ir uzsirasome dazni F1..... velia vel pradidame didinti dazni ir minimalius voltmetro parodymus-- Um..( nes toliau didindami dazni tie parodymai vel prades dideti).....
galime apskaiciuoti(patikrinti ligybe, jei taip nera, reiktu pakartoti matavima kad rezultatas butu paklaidu ribuose )--U1=(Us*Um)^0.5 (t.y. surandame geometrini vidurki )
is situ matavimu skaiciuojame ..... Qm=(Us/Um)^0.5* Fs/(F2-F1)
Qe=Qm*Um/(Us-Um)
Qt=....manau pats zinai...
Re- pamatuoji paprastu (kinietisku) multimetru
Vas- skaiciuoti yra pora budu ....
 |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 21, 22:33 |
|
|
|
|
As devintam dangui! Nusipirkau stipra katik "JVC - VN-900" Priekis sidabrines spalvos nikeliuotas, sveria apie 20kg, kruva reguliatoriu ir isejimu ir iejimu visokiu, aux'ai hujux'ai ir pan.!!!!!!!!!!!! Su dokais, nekarto nekrapstytas, su plombom gamyklinem!!!!! Uz 200lt!!!! 4-8ohm, ant 1/4 garso apsuku mano S'kes jau plysta omg, i'm soooo happy  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 21, 22:39 |
|
|
|
|
As devintam dangui! Nusipirkau stipra katik "JVC - VN-900" Priekis sidabrines spalvos nikeliuotas, sveria apie 20kg, kruva reguliatoriu ir isejimu ir iejimu visokiu, aux'ai hujux'ai ir pan.!!!!!!!!!!!! Su dokais, nekarto nekrapstytas, su plombom gamyklinem!!!!! Uz 200lt!!!! 4-8ohm, ant 1/4 garso apsuku mano S'kes jau plysta omg, i'm soooo happy  |
ka mane paerzinti nori, as sau noriu pasidaryti stipreka, bet trafu reiktu gauti ir kibsiu i darba( mano amfitonas tai ne stipriaskas o kazkoks shu..... man lempinikas geriau uz ji groja )
Is kur gavai ta stipriaka ???  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|