|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 19, 20:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Stiprintuvo moddingas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 05 31, 16:10 |
|
|
|
|
Ir dar uzmirsau: pradinis stepro kaskadas maitinasi is tos pacios itampos?
Tada beda gali buti kad nusimuse pradiniu tranzu darbo taskas. Tu turi pakeisti varzas ir ten kad stotu darbo taskas i nes kai nusimusa itampos tai riboja viena ar kita signalo amplitudes puse. Kaip tik tai tu ir girdi. |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 05 31, 17:54 |
|
|
|
|
| Senis rašo: |
| Kiekvienas daiktas turi tureti 2 ar 3 kartus didesni galinguma nei tu reikalauji. Taip gaminami matavimo prietaisai |
jo... Jei visi stiprai butu gaminami su tokiais galios rezervais, kaip matavimo iranga, tai ju kaina butu 3-5 kartus didesne Va as PVZ neseniai remontavau FTB aktyvines koloneles berods Maxx4, tai visur raso, kad galia 300W+100W, o realiai toroidinis trafas stovi ant ~250W Vataip stiprintuvus gamina "Bloody italianos"
Prie progos Montarbo reiks patikrint , pasiziuresim kas arciau tiesos raso |
|
_________________ Skaitmeninis iki pat kaulu ciulpu:) |
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 05 31, 18:38 |
|
|
|
|
Viskas gerai nesijaudinkit, vienas BD (tranzas) atlaiko 15A 100W, o kiek ju is viso? kiti stiprintuvo elementai mikroschemos, silpni tranziukai yra uzmaitinami is kito saltinio - ten stovi labai grazus ir patikimas stabilizatorius (KT972A) jei kelsiu itampa tai ta pajus tik galiniai kaskadai, ne pradinis stipriakas |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 05 31, 21:41 |
|
|
|
|
| Šį trafą buvau panaudojes kitam stiprintuvui (samadelnui 2+80W 4om). Bėdos tos pačios. Jis per silpnas. Nepadėjo jokie kondikai. Vielos viniojimas irgi mažai ką davė. Jo šerdis per maža ir galios iš jo mažai ką išpeši. |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 05 31, 21:55 |
|
|
|
|
Timai tu apie kuri trafa? TC180? ZMONES JUS NESKAITOT KA AS RASHAU (o gal ir gerai? laiko nemetot veltui) TC180 as NENEAUDUOSIU, as patobulinsiu sena "gimtaji" trafa:) kokx ten modelis tai neuzrashyta, tikriausiai buvo gaminami tik siam stiprintuvui.
Su pradiniu stiprintuvu maitinimas tvarkoj, ten stabilizatorius is 25-48V padaro 15V ir 18V. |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 05 31, 22:18 |
|
|
|
|
| Aš apie trafą kuri išlupau iš stiprintuvo RADIOTEHNIKA U-7111 |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 05 31, 23:16 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Šį trafą buvau panaudojes kitam stiprintuvui (samadelnui 2+80W 4om). Bėdos tos pačios. Jis per silpnas. Nepadėjo jokie kondikai. Vielos viniojimas irgi mažai ką davė. Jo šerdis per maža ir galios iš jo mažai ką išpeši. |
tai as nauduoju 8omus, man nebus jis toks levas |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 06 01, 12:07 |
|
|
|
|
| Timas rašo: |
| Aš apie trafą kuri išlupau iš stiprintuvo RADIOTEHNIKA U-7111 |
tu saunuolis, kad dedi trafa is stiprintuvo, kurio galia buvo nedaugiau kaip 2x30W i stipriu 2x80W |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 06 01, 14:01 |
|
|
|
|
Manijakai nepyk, ale as tave pataisysiu,
Kiekviename sio stipro manual perskaitysi aiskiai - 35W prie 8 omu
stiprintuvui galima pajungti po 2 8 omu koloneles i viena kanala arba viena 4omai, o prie 4 omu galia didesne, ir tada galia kiek siekia? |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 06 01, 14:52 |
|
|
|
|
| Jei naudoji 8 om. tai gal ir tiks, bet jei duosi garo ir 4 om tai vel prasides problemos su srovem. |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 06 01, 15:27 |
|
|
|
|
Kolegos, U-7111 turi KETURIS kanalus po 25-30w tiksliai nzn. pats toky turejau, amzina atelsy jam. Jis skirtas TIK 8 ohm, o pajungtas su 4 ohm ziauriai kaisdawo, sunkei padedawo net wintiliatoriai. As jy taip ir parbaigiau su 4 ohm net taisyt nebeprieme  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 06 01, 15:45 |
|
|
|
|
Aivarai va cia tu ziauriai suklydai
taip, isejimai 4, bet ten yra tik 2 nepriklausomi nuo saves stiprintuvai, vienam kanalui padarytos dvi skyles, per rele gali pasirinkti A/B arba kartu. nuemus dangti i akis krenta tokia plata su dideliu radiatoriumi.
Kaiptik ten pamatysi du "A klases" stiprintuvus.
I viena isejimo skyle reikia kisti 8omu kolonele, is viso gali sukisti keturias. Ir gaunasi kad vienam kanalui tenka 4 omai (tipo kolonkes pasijungs lygiagreciai).
su keturiom kolonkem po 8 omus man laiko laisvai,
karta per diskona (labai. labai seniai) buvo pajungtos keturios kolonkes po 4 omus, tada jis kaito ir atsukus rankenele suveikdavo apsaugos - bet nuo to nepasibaige. (as jum schema duosiu kai baigs durnioti mano webhosteris)
Ir esu tikras kad tavo 7111 sutaisyti galima, tesiog toje taisykloje tingejo taisyti. (aisku jei esi tikras kad sugedo del tavo apkrovos) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 06 01, 15:48 |
|
|
|
|
Aurelka, va tu esi teisus - Pritariu
Tikrai, paziurekite schema |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvo moddingas |
Parašytas: 2004 06 01, 21:21 |
|
|
|
|
Tadum labai atsiprasau uz ziopluma, mane suklaidino tai, kad ten 4 kanalus galima sujungti wienu metu. Tiesiog jo rusiskam "manuale" nebuwau mates, kad butu nors uzsimine apie tokias omu wariacijas, o y schema buwau neziurejas. sorry  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |