|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 19, 01:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » lm 386 stiprintuvas su bass boost
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Re: lm 386 stiprintuvas su bass boost |
Parašytas: 2012 05 27, 00:12 |
|
|
|
glkl rašo: |
kas tas BYPASS |
Minimaliai: http://en.wikipedia.org/wiki/Bypass_(audio)
Citata: |
kaip jungti nenaudojant potenciko |
Nerasi 10kOm potenciometro?
kur out speakers ? |
Schemoje parodyta.
ai dar suabejojau nes retai lituoju sias schemas kur in ir srove +- ? |
Tu, išvis gaudaisi, kur randiesi?
vienas iejimo taskas yra o kur kitas ? |
O, kito nėr..
Vs ir Vo cia srove ? kuris + kuris - ? |
Gal tu pirmiau pasimokyk elementarių dalykų schemotechnikoje ir tik po to mėgink lipdyti.
cia yra trys rezistoriai , ar jie vienodi ? po 10k visi trys ? |
Jei net neskiri rezistorių nominalų bei kitų elementarių schemotechnikos elementų, tai gal geriau nepradėk nieko lituoti  |
|
|
|
|
 |
 |
lm 386 stiprintuvas su bass boost |
Parašytas: 2012 05 27, 11:11 |
|
|
|
kaip su jum sneket jei saipotes ?
forumai tam ir skirti kad padetu tiem kuriem sunku
pvz as tai labai retai lituoju nes nera laiko ir sunkiai viska prisimenu
o kur rase ar nerasiu potenciometro tai as ji rasiu bet ka as darau man jis nereikalingas man tik paprasto stiprintuvo reikia. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 05 27, 11:18 |
|
|
|
kaip su jum sneket jei saipotes ?
forumai tam ir skirti kad padetu tiem kuriem sunku
pvz as tai labai retai lituoju nes nera laiko ir sunkiai viska prisimenu
o kur rase ar nerasiu potenciometro tai as ji rasiu bet ka as darau man jis nereikalingas man tik paprasto stiprintuvo reikia. |
Jei tu šaipaisi iš mūsų, sukurdamas dvi vienodas temas, kai nebežinai į kurią atrašinėti, tai ir mes taip pat pasišaipom. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 27, 20:13 |
|
|
|
jau tik neissisukinek as nekarta kuriau temas po viena skirtinga visvien belenka atraso bet ne i tema . cia kaip darzeli neissiduke , neisilieje ant kitu varo, tik cia suauge bando tapatintis su tokiais . Mane pvz tai tokie nervina .
Jus negalvokit kad man 13 ar 18 metu as viska puikiai suprantu kaip jus cia norit pasirodyt pries kitus. Tik nesuprantu vieno ka jus cia veikiat senbuviai tipo kaska zinot ? jei taip tai davai atrasykit i klausimus mano pirmoje zinuteje sios temos . as suprantu nemazai tik darbais uzsivertes ir primirsau tad prasau jusu pagalbos. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 05 27, 21:18 |
|
|
|
Jei tu suprastum bent puse to kiek cia giriesi tai sugebetum bent jau rislu klausima uzduot, nes dabar nera i ka atsakinet - burejos paslaugu klausimui isrutuliot reik. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 27, 21:56 |
|
|
|
jau tik neissisukinek as nekarta kuriau temas po viena skirtinga visvien belenka atraso bet ne i tema . |
O, kaip tau atrašyti į temą, kai tu nieko nesupranti? Net neskiri varžų nominalų
cia kaip darzeli neissiduke , neisilieje ant kitu varo, tik cia suauge bando tapatintis su tokiais . Mane pvz tai tokie nervina . |
O, mūsų galvoji nenervina tokie lamos, kuriems pastoviai reikia aiškinti elementariausius dalykus? Iš kitos pusės, žinoma, juokinga, bet daugiau graudu nei juokinga.
Jus negalvokit kad man 13 ar 18 metu as viska puikiai suprantu kaip jus cia norit pasirodyt pries kitus. |
Aha, supranti tik tada, kai neužpuola alzheimeris ir sklerozė arba koks nors dar kognityvinis disonansas
Tik nesuprantu vieno ka jus cia veikiat senbuviai tipo kaska zinot ? |
Lazdavojam lamas ir pastoviai pirštu badom ką ir kaip reikia daryti. Kol, neklausysi, kas tau sakoma, tol gausi lazdavonių
jei taip tai davai atrasykit i klausimus mano pirmoje zinuteje sios temos . |
Jau buvo atrašyta, tik tau dar betrūksta, kad kas už tave sukramtytų ir nurytų, ar ne?
as suprantu nemazai tik darbais uzsivertes ir primirsau tad prasau jusu pagalbos. |
Ir kokiais gi tamstele darbais užsivertęs, kad nesugebi tokios paprastos schemutės sulipdyti? Jei pamiršai, tai visada galima prisiminti. Yra teorinių knygelių, prašom prisiminti ir tik tada kažką pradėti daryti arba bent jau pasiklausti be jokių atmazkių. O, tu, čia dabar mus išdurti, kad nieko neprisimeni ir reikaluoji atsakymų ant lėkštutės.
Jei iki šiol manei, kad forume, visada turėtų taip būti, tai labai labai klydai ir gali pradėti iš naujo galvoti  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 28, 21:03 |
|
|
|
nu va toks tavo citavimas tik parodo kad nieko nemoki net nesugebi atsakyt kad ir paprasciausiu dalyku , as nekaltas kad cia daug lamu bet as cia prisijungiu tik karta per kelis menesius tad as prie ju neprisiskaitau . ir dar jei tu neatsakai i paprastus klausimus tai ka cia veiki siame forume ?
dekui seni uz pokalbi , radau atsakymus ir be tavo pagalbos . Tik galvojau cia bus greiciau ,bet klydau . naujokai mokina senbuvius gal jau laikas ciuost jums is cia ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 05 28, 21:49 |
|
|
|
nu va toks tavo citavimas tik parodo kad nieko nemoki net nesugebi atsakyt kad ir paprasciausiu dalyku |
nesupratau kuo tas citavimas tau nepatiko... kaip tik aišku pasidaro, kurį sakinį, klausimą ir panašiai komentuoja.. čia tau su skaitymu problemos |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 05 28, 22:33 |
|
|
|
dekui seni uz pokalbi , radau atsakymus ir be tavo pagalbos . Tik galvojau cia bus greiciau ,bet klydau . naujokai mokina senbuvius gal jau laikas ciuost jums is cia ? |
Šaunu kad radai atsakymą , pasirodo galima ir pačiam išmąstyt , neteršiant forumų klausimais apie pakankamai elementarius dalykus
Gal aš kažką ir praleidau , bet sakai naujokai mokina senbūvius. Gal gali citatų numest kur tu įrodei ar pateikei niuansą apie šią schemą? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 05 29, 12:42 |
|
|
|
zmogeli netycia pataikei i sia tema gal ir nesuvokei apie ka cia snekam tad cit . man citavimas nepatiko nes jie cituoja ne ta ka reikia . ir visai nusisalina nuo lm 386 . NU IKI SMAGU CIA PAS JUS TIKIUOSI SEKANTI KARTA SENBUVIAI NEPATINGES IR ATSAKYS I KLAUSIMUS PVZ KIEK 2x2= ?  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 29, 15:43 |
|
|
|
zmogeli netycia pataikei i sia tema gal ir nesuvokei apie ka cia snekam tad cit . man citavimas nepatiko nes jie cituoja ne ta ka reikia . ir visai nusisalina nuo lm 386 . NU IKI SMAGU CIA PAS JUS TIKIUOSI SEKANTI KARTA SENBUVIAI NEPATINGES IR ATSAKYS I KLAUSIMUS PVZ KIEK 2x2= ?  |
1. Tai kad nesulaukei atsakymo, tokio kokio norėjai, tai nerodo, jog citavimas blogas. Blogiausiu atveju tik tiek, kad vienas šneka apie vieną kitas apie kitką...
2. Ir tu pats patylėk, gyvenam demokratinėje šalyje, tad komentuosi kur norėsiu ir kaip norėsiu, įstatymų ribose.
3. Ir galų gale, kalbėdamas apie kitų žinias ar supratimą, tu gal iš vis patylėk, gali susilaukti ne kokių pasekmių.
Į dalį tavo klausimų buvo atsakyta, tik ne visai kaip tu norėjai, tačiau yra puikus pasakymas puikiai tinkantis šiuo atveju: "koks klausimas toks ir atsakymas".
Beje, išreiški norą/viltį, kad kitą kartą senbuviai netingės atsakyti į klausimą lygų 2x2=?. Tai jeigu tu ketini tokius klausimus uždavinėti, nes į juos atsakymo nežinai, tai gal tikrai susimąstyk ar tau verta, kuo nors užsiimti? |
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|