|
Forumas » Elektronika žaliems » Nesigavo PCB
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 12:23 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
Kaip Evaldas_S minėjo, tas tirpalas, ar košė nusivalo kuo puikiausiai, kiek sunkiau kieta kanifolija, kartais ją patrupinu ir tada aplituoju. Valau dantų šepetuku. Kaip jau vėl minėjo, trinu, trinu, trinu ir nusivalo puikiai. Du tris kart pamirkius acetone, ar tiesiog užpylus ant šepetuko.
Siūlau vogti iš žmonos ar draugės, tie ir kvepia kartais apelsinais ar braškėm... |
viskas man nusivalo,tik mastau,kad galėtų lyg ir geriau,šiaip kur trūksta skudurėliu su acetonu ar spiritu pavalau ir būna ok,valau irgi Aquafresh dantų šepetėliu,tik jau šeriai pavarge,paemiau kažkoki noname šepetėlį,tai jį įmerkus į acetona ištirpo
kažin šitas kaip http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=66874
arba http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=92910 |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 13:23 |
|
|
|
|
Kaip Evaldas_S minėjo, tas tirpalas, ar košė nusivalo kuo puikiausiai, kiek sunkiau kieta kanifolija, kartais ją patrupinu ir tada aplituoju. Valau dantų šepetuku. Kaip jau vėl minėjo, trinu, trinu, trinu ir nusivalo puikiai. Du tris kart pamirkius acetone, ar tiesiog užpylus ant šepetuko.
Siūlau vogti iš žmonos ar draugės, tie ir kvepia kartais apelsinais ar braškėm... |
man su tais lagu lakais nelabai išeina, gal ten atskiestas tas acetonas, su grynu acetonu iš moki veži daug geriau nusivalo. |
|
_________________ Teorija- kai žinai viską ir niekas neveikia
Praktika- kai viskas veikia, bet nežinai kodėl |
|
|
|
 |
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 13:25 |
|
|
|
|
| Jakaz rašo: |
viskas man nusivalo,tik mastau,kad galėtų lyg ir geriau,šiaip kur trūksta skudurėliu su acetonu ar spiritu pavalau ir būna ok,valau irgi Aquafresh dantų šepetėliu,tik jau šeriai pavarge,paemiau kažkoki noname šepetėlį,tai jį įmerkus į acetona ištirpo
gal tinka, bet yra 8 kart pigensių prekių kurios taip pat tinka. nueik i statybinių prekių parduotuvę ir nusipirk acetono už 5lt (1L) |
|
_________________ Teorija- kai žinai viską ir niekas neveikia
Praktika- kai viskas veikia, bet nežinai kodėl |
|
|
|
 |
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 13:28 |
|
|
|
|
| pauliusbyte rašo: |
| Jakaz rašo: |
gal tinka, bet yra 8 kart pigensių prekių kurios taip pat tinka. nueik i statybinių prekių parduotuvę ir nusipirk acetono už 5lt (1L) |
na turiu aš to acetono ir žinau kur jį pardavinėja  |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 13:49 |
|
|
|
|
As tai kanifolija valau nagu lako valikliu ir puikiai nusivalo. Dar ji naudoju po esdinimo nuimt nuo takeliu likusi foto rezista, kad liktu grynas varis. Vienu zodziu nagu lako valiklis tinka beveik viskam  |
|
_________________ Skype: kadras3 |
|
|
|
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 15:03 |
|
|
|
|
Tai ko tu dar nori... pazek ten gi varis net pirstu antspaudai matosi ant plokstes...  |
|
_________________ Skype: kadras3 |
|
|
|
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 15:07 |
|
|
|
|
| tVenc rašo: |
| Nu va nufotkinau. Nu man neatrodo jog taip turi lipt. persunku ir kanifolijos naudojau nieko vistiek. O kai tarp takeliu susijungia tada neimanoma niekaip lydmetalio nuimt bandziau su pompa niekaip nesutraukia. http://imageshack.us/photo/my-images/6/pic0122s.jpg/ |
Ar čia man vienam taip atrodo, ar ten varis nepilnai nuėsdintas ? |
|
|
|
|
|
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 15:32 |
|
|
|
|
| Nu o tai ko noret pirmas kartas gi. Kiek laiko reikia laikyt? Dabar jau pervelu nuvaliust kist? |
|
|
|
|
|
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 15:49 |
|
|
|
|
| Nu o tai ko noret pirmas kartas gi. Kiek laiko reikia laikyt? Dabar jau pervelu nuvaliust kist? |
Laikyt reikia tiek, kol nusiėsdina varis. Tai laiko nieks tikslaus nepasakys, nes viskas priklauso ir nuo tirpalo stiprumo ir nuo temperatūros ir t.t. Dabar nebent tuos takelius užtepsi nagų laku kokiu, tai tada dar galėtum procesą pratesti. Berods ir markeris tiktų vietoj lako. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 16:05 |
|
|
|
|
Jėzau, kas jūs per žiaurūs žmonės Spiritas ne tam naudojamas !!! Acetonas geriausiai nuima kanifoliją. Pasiimi medium kietumo dantų šepetuką, ant jo šiek tiek acetono papili ir šveiti platą. Ir efektyvu ir greita ir pigu. Man, kas dieną dirbant acetono bonka sueina per kokius 3-4 mėn Mažiau dirbant ir pusmetį pakanka. Svarbiausia laikyt ne originaliame butelyje, nes jame garuoja jis. Naudoju tokį stiklinį 1l alaus butelį, su tokia faina korke, kur stipriai užsispaudžia. "Iki gurmanų" alus rodos buvo Labai naudingas butelio panaudojimas - pirma suvartoji turinį, po to užpildai savu
Po to daliniesi acetoną į nedidelį buteliuką nuo vandenilio peroksido. Jis gerai užsisuka, beveik negaruoja ir yra pačio to dydžio, kad patogiai varvinasi per antgalį ir nereikia per dažnai pildyti, nes kai naudojau mažesnį - atsibosdavo pildyt nuolat Ai, ir parvertus neišbėga - irgi pliusas  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 16:09 |
|
|
|
|
| Nu va nufotkinau. Nu man neatrodo jog taip turi lipt. persunku ir kanifolijos naudojau nieko vistiek. O kai tarp takeliu susijungia tada neimanoma niekaip lydmetalio nuimt bandziau su pompa niekaip nesutraukia. http://imageshack.us/photo/my-images/6/pic0122s.jpg/ |
Esu įsitikinęs, kad neskaitei nei vieno aprašymo ir nežiūrėjai nei į vieną nuotrauką, kaip gaminti PCB. Nes botas biški esi, kad nematai, kad aplink visur varis... Nu žiauresnio dalyko kol kas matęs nesu iš šios kategorijos... Būtų gera istorija į kategorija: Top 10 failai 1900-2012  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 16:17 |
|
|
|
|
| Ba1tuks rašo: |
Esu įsitikinęs, kad neskaitei nei vieno aprašymo ir nežiūrėjai nei į vieną nuotrauką, kaip gaminti PCB. Nes botas biški esi, kad nematai, kad aplink visur varis... Nu žiauresnio dalyko kol kas matęs nesu iš šios kategorijos... Būtų gera istorija į kategorija: Top 10 failai 1900-2012  |
Dar nė vienas pasaulyje negimė viską mokėdamas. Pabandė - dabar žinos kas ir kaip. |
|
|
|
|
|
 |
Nesigavo PCB |
Parašytas: 2012 05 22, 19:30 |
|
|
|
|
Jo tame ir buvo beda. Pabandziau ant sitos jau nieko nebesaugodamas vistiek sugadinta. Dabar pamaciau kaip turi atrodyt nuesdinta zinosiu . Dekui labai  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |