|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 13, 04:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » S-90 fanų skyrelis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2011 07 27, 07:45 |
|
|
|
kaseks rašo: |
Sveiki norejau pasidometi ka galetumet pasiulyti uzkurti s-90 -tosiom kolonelems galvoju pradzioj ar pora LM3886, ar pora kokiu TDA7294, ar senai technikai naudot kazka isskirtinio ir susirinkt kazka is kokiu KT serijos tranzu ar kazko tokio? dekui uz nuomones  |
Jei kolonėlės 4 omų, LM3886 nepakaks. Tokiu atveju geriau TDA7294 arba TDA7293. Apie tranzus nuomonės neturiu. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2011 07 27, 08:34 |
|
|
|
na kad 4 omu tai 4. bet ir klausysiu tikriausiai proto ribose ir man jos labiau del zemu reikalingos. nes aukstiem ir viduriam dar papildomai stovi tokios kaip ir monitorines koloneles. zodziu. reik jas padaryt darbines zemais dazniais  |
|
|
|
|
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2011 08 14, 00:59 |
|
|
|
Kokiam būtent garsiakalbiui? Gali kreiptis į garsiakalbius taisančius meistrus, jie arba turės, arba parsisiųs iš kur reikia ir sutvarkys. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2011 08 14, 10:48 |
|
|
|
Garsiakalbių pakabas gerai remontuoja Kaune ir jie turi įvairiems dinamikams pakabų.
Štai prieš kelias dienas parėjo du žemdažnio dinamikai su naujomis pakabomis iš kolonėlių PIONEER HPM - 60.
Su visu siuntimu tik 80lt. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2011 08 14, 14:47 |
|
|
|
xumot rašo: |
Kokiam būtent garsiakalbiui? Gali kreiptis į garsiakalbius taisančius meistrus, jie arba turės, arba parsisiųs iš kur reikia ir sutvarkys. |
*Wytas* rašo: |
Garsiakalbių pakabas gerai remontuoja Kaune ir jie turi įvairiems dinamikams pakabų.
Štai prieš kelias dienas parėjo du žemdažnio dinamikai su naujomis pakabomis iš kolonėlių PIONEER HPM - 60.
Su visu siuntimu tik 80lt. |
Gal galima meistru kontaktus gauti ? Garsiakalbis kaip nuo s 90 zemudazniu, tik ten nuo amfitono gal vatu maziau. Gdn 50 jei ne kylstu, standartinis zodziu. |
|
|
|
|
 |
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2011 08 14, 21:32 |
|
|
|
Kadangi aš esu iš Šiaulių,tai aš viską atiduodu į audio parduotuvę "ELPA'.Jie nusunčia ir atsiunčia - man nieko nereikia daryti.
Turiu užsirašes ( labai jau senai) telefonus tų remontininkų.Jei nėra pasikeitę,tai būtų mob.tel. 8 - 373 - 24020...VACLOVAS...Kaunas....Garsiakalbių perviniojimas... |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
S90-B aukštadažniai garsiakalbiai |
Parašytas: 2012 03 09, 14:41 |
|
|
|
Sveiki, garaže radau senas S90-B, pradėjau jas restauruoti. Išardžius pamačiau, kad yra pakeisti aukštadažniai garsiakalbiai į pigius pjezoelektrinius, kurie net neuždengia skylių. Prieš pusmeti evitoje dar buvo originalus S90 aukštadažniai, bet dabar jų nebėra...
Gal kas žino kur jų galima rasti, arba kuo pakeisti? Aukštadažnio garsiakalbio varža (bent jau pagal aprašimą turėtų būti 25 Omai)[/u] |
|
|
|
|
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2012 05 09, 17:36 |
|
|
|
Sveiki. Ieškau S-90 (35AC-012) žemadažnio garsiakalbio 75ГДН-1-4. Reikalingas 4 omų, su guminėmis pakabomis, nes senosios su keistos medžiagos tiesiog sudūlėjo ir trūko. Esu įdėjęs skelbimą, kas turite ar žinote kur galima nusipirkti padėvėtą 75ГДН-1-4 parašykite skelbime duotais kontaktais. |
|
|
|
|
 |
S-90D filtrai |
Parašytas: 2012 10 28, 22:26 |
|
|
|
sveiki, gal kartais kas galetumet numest S-90D filto schema? |
|
|
|
|
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2012 12 01, 20:17 |
|
|
|
Sveiki turiu 2 S-90F koloneles, visai neseniai pastebejau, kad viena siek tiek labai nedaug, bet tyliau ir drumzliniau groja nei kita, kame reikalas gal kas buvot susidure?
Pats itariu, kad gal filtras nukentejas. Laukiu nuomoniu, pasiulymu ka paziuret, dekui. |
|
|
|
|
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2012 12 01, 21:23 |
|
|
|
*Wytas* rašo: |
Kadangi aš esu iš Šiaulių,tai aš viską atiduodu į audio parduotuvę "ELPA'.Jie nusunčia ir atsiunčia - man nieko nereikia daryti.
Turiu užsirašes ( labai jau senai) telefonus tų remontininkų.Jei nėra pasikeitę,tai būtų mob.tel. 8 - 373 - 24020...VACLOVAS...Kaunas....Garsiakalbių perviniojimas... |
mobilus telefonas 8-373-24020 čia laidinis telefonas 8-37-324020, 8 tarpmiestinis kodas, 37 Kauno kodas ir 324020 vietinis numeris ir vėl dozė nesąmonių, kaip visada iš "goželių" laboratorijos |
|
|
|
|
 |
S-90 fanų skyrelis |
Parašytas: 2012 12 01, 21:27 |
|
|
|
Ok dekui pasuksiu, paklausiu cia kaip suprantu kazkokio meistrelio nr  |
|