|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 15:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » LED Nuo stiprintuvo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
LED Nuo stiprintuvo |
Parašytas: 2012 05 08, 14:52 |
|
|
|
|
Sveiki, noriu pasijungti porą ledų nuo savo automobilinio stiprintuvo. Bandžiau jungt be jokių rezistorių ir panašiai nuo stiprintuvo išėjimo į bosą, tai tik sudeginau ledus Na kol tyliai leidžiu muzika tai dar žybsėjo bet tik kai pagarsinau iš kart susvilo. Taigi noriu paklaust ko reikia, kad net maksimaliu garsu ledai nedegtų, o gražiai žybsėtų pagal žemus. Kokių rezistorių reikia ? Gal dar varžų ? Šiaip pats nelabai nutuokiu, tad prašau jūsų pagalbos Rašykit viską ko man reikia ir kaip jungti, ačiū. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: LED Nuo stiprintuvo |
Parašytas: 2012 05 08, 17:54 |
|
|
|
|
| iTroubl3 rašo: |
Sveiki, noriu pasijungti porą ledų nuo savo automobilinio stiprintuvo. Bandžiau jungt be jokių rezistorių ir panašiai nuo stiprintuvo išėjimo į bosą, tai tik sudeginau ledus Na kol tyliai leidžiu muzika tai dar žybsėjo bet tik kai pagarsinau iš kart susvilo. Taigi noriu paklaust ko reikia, kad net maksimaliu garsu ledai nedegtų, o gražiai žybsėtų pagal žemus. Kokių rezistorių reikia ? Gal dar varžų ? Šiaip pats nelabai nutuokiu, tad prašau jūsų pagalbos Rašykit viską ko man reikia ir kaip jungti, ačiū. |
yra linijiniai išėjimai ? be ju nieko pats nepribursi. |
|
_________________ Teorija- kai žinai viską ir niekas neveikia
Praktika- kai viskas veikia, bet nežinai kodėl |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 08, 18:07 |
|
|
|
|
| pauliusbyte rašo: |
| yra linijiniai išėjimai ? be ju nieko pats nepribursi. |
Kada nustosi nesąmones rašinėt ? Vaikeliuk, pabūk dar porą metelių forume "read only" režime, visiems bus tik geriau |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 08, 18:46 |
|
|
|
|
as bent jau kiek zinau jaigu nori kad nuo isejimo mirksetu kur iseina nemaza ytampa naudoja thiristorius o jai nori ijejime tai va
http://www.instructables.com/id/LED-VU-meter-that-dances-to-computer-music/
visa instrukcija |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 09, 09:31 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| pauliusbyte rašo: |
| yra linijiniai išėjimai ? be ju nieko pats nepribursi. |
Kada nustosi nesąmones rašinėt ? Vaikeliuk, pabūk dar porą metelių forume "read only" režime, visiems bus tik geriau |
Mano atvejis  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 05 09, 13:50 |
|
|
|
|
| onlineftw rašo: |
as bent jau kiek zinau jaigu nori kad nuo isejimo mirksetu kur iseina nemaza ytampa naudoja thiristorius o jai nori ijejime tai va
http://www.instructables.com/id/LED-VU-meter-that-dances-to-computer-music/
visa instrukcija |
Man to viso VU meterio nereikia darytis aš tik noriu, kad tarkim nors ir viena LED lempute pajungčiau jį žybčiotų pagal muziką, ir man tai padaryti pavyko, bet kai garsini muzika tada susvyla ledas, nes per daug jam srovės duoda, aš norėčiau paklaust ką reikia prilituoti, kad sumažintų srovę ir nedegintų lemputės  |
|
|
|
|
|
 |
 |
LED Nuo stiprintuvo |
Parašytas: 2012 05 10, 16:32 |
|
|
|
|
Tai niekas nieko paprasto nepasiūlys ? Sorry už dvigubą postą  |
|
|
|
|
|
 |
LED Nuo stiprintuvo |
Parašytas: 2012 05 10, 16:45 |
|
|
|
|
| Prilituok nuosekliai varza (kokio dydzio priklauso nuo to kokiu garsu klausai muzika), bet tada LED nesvies kai klausysi tyliai. |
|
|
|
|
|
 |
LED Nuo stiprintuvo |
Parašytas: 2012 05 10, 18:18 |
|
|
|
|
Aš klausau garsiai , kokia varžą naudoti ? Kur įsigyti ? Ir kaip suprasti nuosekliai. Aš juk žalias Čia kaip suprantu prijungimo būdas grandinėje ? |
|
|
|
|
|
 |
LED Nuo stiprintuvo |
Parašytas: 2012 05 10, 18:42 |
|
|
|
|
Aš klausau garsiai , kokia varžą naudoti ? |
Tada naudok didele varza. Kuo garsiau klausysi tuo reikes didesnes varzos.
Maximoje ir vaistineje turbut nerasi, teks eiti i radijo detaliu parduotuve.
| Citata: |
| Ir kaip suprasti nuosekliai. |
Paskaityk cia:
http://ik.su.lt/~mariusbm/Elektra/teorija/laidininku_jungimo_budai.html
| Citata: |
Aš juk žalias  |
Na, sita jau pastebejome. Blogiausia yra tai, kad ne trupucio nesistengi tapti prinokusiu. |
|
|
|
|
|
 |
LED Nuo stiprintuvo |
Parašytas: 2012 05 10, 19:32 |
|
|
|
|
| Tai gal pasiskaityk bent truputeli teorijos ir bandyk suvirskinti o tada jau pradek ka nors junginet |
|
_________________ 861850362 LY2UT |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |