|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 16, 19:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Windows instaliavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 02 03, 00:23 |
|
|
|
Viskas aisku.Tegul tos programeles buna ten kur joms vieta.Vivat XP-Win7  |
|
|
|
|
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 04 17, 09:38 |
|
|
|
Yra ant korpuso lipdukas, nerandu XP Professional versijos kuri instaliuotusi su būtent tuo kodu, ką manot? |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 04 17, 09:49 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
Yra ant korpuso lipdukas, nerandu XP Professional versijos kuri instaliuotusi su būtent tuo kodu, ką manot? |
1. gal tai konkrečiam gamintojui skirta OEM versija ? Arba bele kuri kita versija (build-as) jų buvo daug, pataikyti pagal SN švelniai tariant nerealu.
2. kam išvis to reikia ? Manai Win nuo to pataps legalūs ? Ne.
Na daugių daugiausia ką iš to gausi tai updeitai eis be problemų, bet tai nesunkiai pataisoma kitais būdais. |
|
|
|
|
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 04 17, 09:59 |
|
|
|
turiu HP Compaq XP PRO/Home OEM
ieskau Sonex XP PRO/Home OEM |
|
|
|
|
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 04 17, 10:20 |
|
|
|
Versija ko gero konkreti gamintojui.
Dabar dėl legalumo, jei tarkim subyrėjo hdd ir aš iš cd kopijos isiinstaliavau (nes originalas perlūžo) viskas tiko, aktyvavosi, tai manau jie legalūs, nes niekas kitas tos kopijos su tuo kodu nenaudoja, ji yra nupirkta.
Ar aš klystu ir kodėl? |
|
|
|
|
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 04 17, 10:38 |
|
|
|
Dabar dėl legalumo, jei tarkim subyrėjo hdd ir aš iš cd kopijos isiinstaliavau (nes originalas perlūžo) viskas tiko, aktyvavosi, tai manau jie legalūs, nes niekas kitas tos kopijos su tuo kodu nenaudoja, ji yra nupirkta.
Ar aš klystu ir kodėl? |
Legalu tai kai turi pirkimo dokumentus. Bent jau kai kompas naudojamas įstaigose tai 100% yra taip. Netiki - pasiskambink į Microsoft.lt
Dėl naudojimo namuose negalėčiau kažko tvirtinti, bet namuose tas legalumas mažai kam ir rūpi. |
|
|
|
|
 |
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 04 17, 14:28 |
|
|
|
Ar aš klystu ir kodėl? |
Legalus. O siaip reikejo susirast svaria OEM versija is msdn su service pack 3, nes itariu kad veliau dar updatus paleisi siustis  |
|
|
|
|
 |
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 04 17, 16:53 |
|
|
|
AlgisL rašo: |
turiu HP Compaq XP PRO/Home OEM
ieskau Sonex XP PRO/Home OEM |
Reikia HP Compaq XP PRO
neturiu Sonex XP PRO
nebereikia, radau
Evaldas_S rašo: |
Ar aš klystu ir kodėl? |
Legalu tai kai turi pirkimo dokumentus. Bent jau kai kompas naudojamas įstaigose tai 100% yra taip. Netiki - pasiskambink į Microsoft.lt
Dėl naudojimo namuose negalėčiau kažko tvirtinti, bet namuose tas legalumas mažai kam ir rūpi. |
Tai kaip suprast, ar bauda skiriama atlyginti autoriui padarytą žalą, ar šiaip iš lempos? Kad gali paimti tokius kompiuterius tyrimui, tai suprantu, bet kur žalos faktas? O ką ten sako paskambinus, tai kas jiems liepta sakyti, tą ir sako. |
|
|
|
|
 |
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 04 17, 17:09 |
|
|
|
Tai kaip suprast, ar bauda skiriama atlyginti autoriui padarytą žalą, ar šiaip iš lempos? Kad gali paimti tokius kompiuterius tyrimui, tai suprantu, bet kur žalos faktas? O ką ten sako paskambinus, tai kas jiems liepta sakyti, tą ir sako. |
Nelabai supratau tavo klausimų, tačiau jaučiu, kad tau į juos tiksliau nei aš atsakytų www.bsa.lt ir www.microsoft.lt |
|
|
|
|
 |
 |
Windows instaliavimas |
Parašytas: 2012 04 18, 08:54 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Nelabai supratau tavo klausimų, tačiau jaučiu, kad tau į juos tiksliau nei aš atsakytų www.bsa.lt ir www.microsoft.lt |
BSA uzsiima bauginimo ir reketo formos veiksmais, o LATGA-A direktorius asmeniskai skaito, kad duoti 30000lt kysio nera joks nusikaltimas ir aplamai - juk vaikis atsiprase  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |