|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 00:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Kaip pigiausiai nusipirkti per Ebay :-)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
Kaip pigiausiai nusipirkti per Ebay :-) |
Parašytas: 2012 04 07, 15:22 |
|
|
|
|
| maksaz rašo: |
| Ir po tokių gudruolių dauguma pardavėjų parašo "Sorry, we do not ship to Lithuania". |
va, cia tikroji lietuva.
kaltas ne tas kuris blogai padare, o tas kuris parode, kad blogai padaryta.
sedima ausis suglaude ir laukiam kolkas apkakos, o kai apkakojo apsimetam kad nesmirdim, o kai kas nors pasako, kad "zmogau, tu smirdi", va tada ir turim kalta, ir prie kryziaus jy
na, yr kaip yr. taip ir nesupratot apie ka as cia.
bet kuriuo atveju elgiuos pagal ES istatymus ir nieko daugiau.
hm ir nepasitaike man kaskaip kad "neshipintu" i lt. Va i italija tai "neshipina"
siaip jei neidomi mano nuomone tai ir nereikia.
p.s. ir ka as cia gudraus parasiau, nelabai supratau. viskas parasyta cust.lt pslapyje.
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 04 08, 23:44 |
|
|
|
|
as pastoviai perku is kinieciu, ir daznai siuntiniai iki lt nedaeina(jai tai nedideli ir pigus daiktai, ir neregistruotu pastu),as esu airijoje, cia nera jokiu bedu, nera dar taip nutike kad siuntinys neateitu( is daugiau nei 350 siuntiniu),
pvz dabar y lt yra uzsakyta gal 10 nedideliu paketeliu, tai jau eina 1men, parasiau pardavejam, sake persius.. nezinau kame cia beda..
p.s. jai pirksi oskilografa, tai preke apziurek prie pastininko akiu, nes kad nebutu subaladotas... man dhl buvo atveze siuntiny paspardyta, tai teko daryti foto ,ir siusti pardavejui, tas persiunte nauja preke. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 04 09, 09:23 |
|
|
|
|
| Manau priklauso nuo pirkėjo gyvenamosios vietos, t.y. kur jį turėtum atsiimti. Nes, vienu adresu gaudavau 100%, kitu adresu paprastų siuntų keleto negavau. Tiksliau, priklauso nuo pašto ir aptarnaujančio rajono pasiuntinės. Tiesa buvo dar atvejis, kai pardavėjas nieko neklausęs grąžino pinigus, matyt paskaičiavo, kad neverta siųsti. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 04 09, 09:54 |
|
|
|
|
| vytautas55 rašo: |
| Manau priklauso nuo pirkėjo gyvenamosios vietos,..... priklauso nuo pašto ir aptarnaujančio rajono pasiuntinės. |
Na nezinau Gyvenu sudegusiam runkelyne, pasiuntine runkelis (pagal RVSSR), bet is pussimcio siuntiniu atejo visi.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 04 09, 10:05 |
|
|
|
|
| Edzma rašo: |
| vytautas55 rašo: |
| Manau priklauso nuo pirkėjo gyvenamosios vietos,..... priklauso nuo pašto ir aptarnaujančio rajono pasiuntinės. |
Na nezinau Gyvenu sudegusiam runkelyne, pasiuntine runkelis (pagal RVSSR), bet is pussimcio siuntiniu atejo visi.. |
na, tai tau pasisekė, kad su tavo siuntiniais dirba, darbą vertinantys žmonės. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 04 09, 11:57 |
|
|
|
|
ka jusmanot apie toky modely owon SDS6062
ir kiek jis gali kainuot ,kol pasiektu mane? |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 04 09, 18:08 |
|
|
|
|
| aprioris rašo: |
ka jusmanot apie toky modely owon SDS6062
ir kiek jis gali kainuot ,kol pasiektu mane? |
Turejau owon'a . Uzlinko nenaudotas, grazinau, ir nupirkau tenma. Tenma vertina, kaip antras po textronik. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 04 12, 19:04 |
|
|
|
|
| Zuperis rašo: |
| Siaip kiek domejaus tai sako,kad RIGOL nekokie skopai.Geriau imti tektronix ar agilent |
nesu zinovas , ir net nemoku pilnai naudotis savo oskilografu, bet pries pirkdamas nemazai pasiskaitinejau, tai rigol pagal kaina ir kokybe visai neblogas variantas.. as susiradau sena tektronix 2225 , ir man jis tikrai geras,
seip tektronix ar agilent tikrai ne is pigiuju,gal ir ne be reikalo  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |