Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 12, 11:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki reikia pagalbos. O beda tokia, bazinis ip yra isorinis, bet pas mane hatoi yra daugiau metaliniu deziu, todel ipas keiciasi i vidini, ir noreciau suzinoti ka cia padarius kad butu isorinis, kiek suprantu jei isorinis ip tai turi buti visur. Routeris tai Digitus DN-11004-N, keik suprantu portus ar ka ten atrakinti reikia. bet ne velnio nesuprantu as Butu malonu kad padetumete.
_________________ Į Tobulybė Lėtai, Bet užtikrintai.
Parasymas tai toks mandras sakyciau.. Tokia fraze "port forward Digitus DN-11004-N" ivedes i google rasi visus atsakymus.
O siaip patarciau metalines dezes priduot i supirktuve ir nusipirkt kompus, tada gal bent pavyks pasiskaityti kas kur ir kaip
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
Oj oj kokie mandri mes cia. Gi nesu visai jau.... Mr. Google šiuo reikalu nepadėjo todėl atvykau pagalbos prašyti čionai. Tad jei freepostini paprašyčiau išeiti iš mano temos
Prie ko čia mandrumas, nori turėti kiekvienam kompui išorinį IP adresą, eini pas savo interneto tiekėją, jei jis teikia tokią paslaugą, užsisakai, susimoki ir naudojiesi.
Na šitą žinau, pas mane sutartis yra, kad išorinis ip'as, bet pajungus routeri užiblokuoja jis, bet kiek skaičiau galima atrakinti portus, ir tada tas išorinis ipas eis tiesiai iš tiekėjo. Tai aš va šito ir klausiu, jei galite padėkit.
As juk tau nurodziau ko ieskoti googlej. Kelios pirmos nuorodos pasako, kaip atidaryti portus torrent klientui.
Jei nesimaisau, tai forward'indamas portus gali pasidaryti tik viena kompa, kad butu kaip su isoriniu IP.
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
Na šitą žinau, pas mane sutartis yra, kad išorinis ip'as, bet pajungus routeri užiblokuoja jis, bet kiek skaičiau galima atrakinti portus, ir tada tas išorinis ipas eis tiesiai iš tiekėjo. Tai aš va šito ir klausiu, jei galite padėkit.
kažkokias nesąmones rezgi, kam tau išorinis taip ir nepasakai, ir ką tau užblokuoja, taip pat neaišku
As juk tau nurodziau ko ieskoti googlej. Kelios pirmos nuorodos pasako, kaip atidaryti portus torrent klientui.
Jei nesimaisau, tai forward'indamas portus gali pasidaryti tik viena kompa, kad butu kaip su isoriniu IP.
Na taip buvau rades šitą, bet ten pilnai nenurodyta kaip ką daryt arba man blogai su anglų. Nelabai suprantu, ką ten daryt. Na jei gali paaiškink.
kažkokias nesąmones rezgi, kam tau išorinis taip ir nepasakai, ir ką tau užblokuoja, taip pat neaišku
Na išorinis ip reikalingas galim sakyt ir 'serverio' tikslams, gi sakau tiesiai iš modemo eina išorinis ip bet pajungus routeri, jis tampa vidiniu.
Na išorinis ip reikalingas galim sakyt ir 'serverio' tikslams, gi sakau tiesiai iš modemo eina išorinis ip bet pajungus routeri, jis tampa vidiniu.
tau niekada po routerio vidinis ip nebebus išoriniu. Galima tik nukreipti išorini ip tam tikru portu į vidinį ip, ir tada suvedus naršyklėje išorinį ip adresą ir nurodžius portą, pateksi į būtent tą kompiuterį
yra tokia programa pfconfig ir dar kelios , kurios tai padaro greičiau
būtent ši mokama, bet turėjau ir nulaužta kadaise, gal rasi, ji viena iš geresnių, yra ir nemokamų, bet su jomis, tai panašiai tiek pat laiko sugaišti kaip ir rankomis viską suvedinėti
būtent ši mokama, bet turėjau ir nulaužta kadaise, gal rasi, ji viena iš geresnių, yra ir nemokamų, bet su jomis, tai panašiai tiek pat laiko sugaišti kaip ir rankomis viską suvedinėti