|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 17, 00:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Firefox neatverčia Videogagos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
Firefox neatverčia Videogagos |
Parašytas: 2012 03 18, 01:32 |
|
|
|
Maniau nerašyti, bet vis tiek... Naudoju Firefox 11.0 ir su ja jau senokai neverčia Videogagos puslapio. Atsiranda tik one.lt eilutė viršuj, demotyvuok.one.lt arba ragauk.one.lt reklama ir šitoks turinys nuolat persikrovinėja (lyg kas sekundę spaudinėtum Refresh knopkę). Su IE9 viskas veikia, o su Firefox ne. Bandžiau blokuojamus puslapius žiūrėt, sausainius išvalyt - nepadeda. Žinau, kad nieko gero iš tos Videogagos, bet vis tik gal kas nors esat susidūręs su tokiu dalyku ir žinot, kaip tai išspręsti? Perėjimą prie kitos naršyklės galima iškart atmesti - to nebus. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 18, 02:06 |
|
|
|
aš ir taip galvojau, kol visi man einamiausi mozillos priedai tapo nebesuderinami |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 18, 11:27 |
|
|
|
cia ne ff beda, cia ones beda.
labaiusiai tiketina, kad kazkuriems kakeriams nepatinka, kad ff sunkiau uzkresti ir todel neileidzia i ju apkresta videogagos puslapi  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 18, 17:28 |
|
|
|
Nu kad pasisuko kalba apie Firefox,tai man meta firefox.exe has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the inconvenience.Tiek Chrome,tiek IE9 dirba gerai su tais paciais tinklalapiais |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 18, 17:43 |
|
|
|
tai, kad ff nuluzta, reiskia tik tai, kad puslapis nekorektiskas ir skirtas isnaudoti ff pazeidziamuma, tik sikart galimai jo kompromitavimui.
jei negali gyvent be videogagos - naudok ka nori ir nepudrinka man smegenu.
pagaliau nieks tau nedraudzia nusiusti visa reikalinga luzio medzioaga ff palaikymo komandai. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 18, 18:39 |
|
|
|
ff baigia nusigrybaut - cia faktas
viskas prasidejo, kai jie "nenoredami atsilikt nuo progreso" atnaujinimus eme kept kaip blynus viena po kito
jauciu reiks pradet ieskot alternatyvos
Citata: |
tai, kad ff nuluzta, reiskia tik tai, kad puslapis nekorektiskas ir skirtas isnaudoti ff pazeidziamuma, tik sikart galimai jo kompromitavimui. |
luzta jis kada jam uzeina, visiskai nepriklausomai nuo puslapio |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 18, 23:48 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
aš ir taip galvojau, kol visi man einamiausi mozillos priedai tapo nebesuderinami |
Idomu kas ten per priedai?Kiek as naudoju mozilloj ivairiu priedu,pasitaiko kad atsinaujinus narsyklei ismeta lenta su priedu nesuderinamumais,bet nepuolu i nevilti o tiesiog atsinaujinu priedus ir jie vel uzdera. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 19, 07:47 |
|
|
|
Blossom rašo: |
vytautas55 rašo: |
Idomu kas ten per priedai?Kiek as naudoju mozilloj ivairiu priedu,pasitaiko kad atsinaujinus narsyklei ismeta lenta su priedu nesuderinamumais,bet nepuolu i nevilti o tiesiog atsinaujinu priedus ir jie vel uzdera. |
tarkim RoboForm manager, mozilla_archive_format, find all in tabs,
text formatting toolbar ir dar keletas... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 22, 00:00 |
|
|
|
Firefox jau ne tik Videogagos nerodo, bet ir Photobucket tinkamai neveikia... Įsidiegiau ilgesniam pabandymui Chrome. Kol kas vienintelis dalykas, kuris tikrai nervina - puslapių skirtukai (tabs) pačiame viršuje. Man jie turi būti po adreso ir adresyno juostomis, bet kaip rodo google paieška, tokios galimybės nėra. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 26, 01:04 |
|
|
|
Nu Cromas nebloga narsykle.Gerai dirba su senais kompais.Bet ira vienas minusas-ji kazka nuolat siuncia ir po to ismeta lentele low disc space.Gal zinote kaip suderint kad ji nesiustu ko nereikia? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 26, 08:34 |
|
|
|
Zuperis rašo: |
Nu Cromas nebloga narsykle.Gerai dirba su senais kompais.Bet ira vienas minusas-ji kazka nuolat siuncia ir po to ismeta lentele low disc space.Gal zinote kaip suderint kad ji nesiustu ko nereikia? |
Ismesk pofig visokius toolbarus,persiziurek priedus,daugiau nieks ten nieko negali siust ant tiek kad diska uzlauzt.
Beje,o kuri narsykle nesuderinama su senais kompais? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 26, 08:44 |
|
|
|
Zuperis rašo: |
atsidarai atsisiuntimus
ir žiūri ką ten siunčia |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 26, 20:32 |
|
|
|
Blossom rašo: |
kuri narsykle nesuderinama su senais kompais? |
bent jau FF tai RAMus ryja kibirais, kazkada paprastam narsymui po neta uztekdavo kompo su 256MB RAM su WinXP. dabar ir 512 mazai... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 26, 20:39 |
|
|
|
Mozilla turi slaptus nustatuymus per "about:config",kur galima daug ka kas nereikalinga isjungti ar susikonfiguruoti pagal save,taip pat pazaboti ta jos apetita resursu naudojimui... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 26, 20:55 |
|
|
|
Baigiu priprasti prie Chrome ir net nebesinori jungti Firefox... |
|