|
Forumas » Akustika » Garsiakalbiai nuo senuju televizoriu......
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Garsiakalbiai nuo senuju televizoriu...... |
Parašytas: 2006 02 12, 16:05 |
|
|
|
|
Vat ka vakar isgirdau is senelio gera info.Kalbejom kazkaip apie garsiakalbisu,jis man dave patarimu,kaip paturbinti popierinius garsiakalbius,kad grotu ~1.4 garsiau ir t.t.Ir vat kazkaip uzsimine apie senuosius lempiniu TV garsiakalbius.Sake,kad dirba iki 12500Hz.Dedi 8 atrodo,jau kyla iki 20000Hz ir tas pats su zemais Hz.Dar sake,kad jo vienas draugas turi visa siena issideliojes siu garsiakalbiu,tai garsas nepamainomas,visus deda i vienus vartus...Zemi groja nuo 10Hz,tai sake kai uzleidzia,tai tuos 10Hz jaucia visu kunu.tai vat,tikrai jie turi gera kokybe,kaip Dmitrij'uj ir pasirode Beje jie yra 3W (rusisku) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 12, 16:33 |
|
|
|
|
na ydomi teorija su tais garsiakalbiais sienoje o kas del skambejimo, tai ir mano klausai maloniai grodavo jie. dabar planuoju darytis satelitus prie kompo, tai tikriausiai reix apvaziuoti visas seneliu palepes  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 12, 17:01 |
|
|
|
|
| Simas rašo: |
Vat ka vakar isgirdau is senelio gera info.Kalbejom kazkaip apie garsiakalbisu,jis man dave patarimu,kaip paturbinti popierinius garsiakalbius,kad grotu ~1.4 garsiau ir t.t.Ir vat kazkaip uzsimine apie senuosius lempiniu TV garsiakalbius.Sake,kad dirba iki 12500Hz.Dedi 8 atrodo,jau kyla iki 20000Hz ir tas pats su zemais Hz.Dar sake,kad jo vienas draugas turi visa siena issideliojes siu garsiakalbiu,tai garsas nepamainomas,visus deda i vienus vartus...Zemi groja nuo 10Hz,tai sake kai uzleidzia,tai tuos 10Hz jaucia visu kunu.tai vat,tikrai jie turi gera kokybe,kaip Dmitrij'uj ir pasirode Beje jie yra 3W (rusisku) |
Na va di sakiau kad jie kazkuom tai man patiko, nor ir is vaikyses pamenu vat idomus butu variantas su 8 garsiukais, gal kada veliau galima butu isbandyti, (dabar noriu placiajuossciu pdaryti, nes galimybe atsirado )  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 12, 17:13 |
|
|
|
|
Na jo,jis kazkaip sake su 4 garsiakalbiais 12500Hz,6 18000Hz na kazkas panasaus.Proporcingai mazeja ir zemieji dazniai Butu idomu paklausyt juos.....Beje del popietiniu paturbinimo.Jis minejo kazkokius 6GD-.....sake buvo populiarus.Tai nusipirkado guminiu kliju,istepdaro tuos krastus,kur gofras yra ir tada gaudavo popierius elastinguma.Nebeplysdavo ir galedavo garsiau grot.Klausiau,kaip su apvijom,sake atlaikydavo drasiai.... Tai gerai butu taip padaryt su tais lempiniu TV garsiukais |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 12, 18:39 |
|
|
|
|
Gal kas idekit foto kur nors ju, kad bent isvaizduot apie kuriuos snekat, nes
pazistu toki zmogu kuris galetu jais siena isklijuoti, bet jis iavairiausiu tu rusku sedevru turi, tai nezinau ka cia bandyti... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 12, 19:11 |
|
|
|
|
| Simas rašo: |
jau cia senelis pats sugalvojo turbut ta istorija..
jung tu nors ir simta garsiakalbiu, bet dazniu juostos nepraplesi, islosi tik jautruma.garsiakalbiai gros garsiau, bet neatkurs placiau! |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 12, 19:18 |
|
|
|
|
GS nelabai sutikciau,kai zmogus visa gyvenima,nuo 7 metu jau konstruoja kazka tokio,kas groja ir t.t.Be to,jis visa savo gyvenima dirbo darba surista su elektronika.Fizika jis gliaudo kaip riesutus,tai nezinau ka ir bepridurti.....  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 02 12, 21:24 |
|
|
|
|
Hm.. idomu ar tik cia ne apie 16cm popieriukus kalbama,kurie eidavo dideliuose lempiniuose telikuose?neturiu dabar po ranka,bet atrodo 3gd ar kazkas panasaus.Telike prie ju dar aukstadaznis eidavo toks 2gd elipse. Siaip kiek pamenu,tai is ju buvo vienos pirmu mano darytu koloneliu,skambejo neblogai  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 12, 22:44 |
|
|
|
|
| darkaxx rašo: |
Hm.. idomu ar tik cia ne apie 16cm popieriukus kalbama,kurie eidavo dideliuose lempiniuose telikuose?neturiu dabar po ranka,bet atrodo 3gd ar kazkas panasaus.Telike prie ju dar aukstadaznis eidavo toks 2gd elipse. Siaip kiek pamenu,tai is ju buvo vienos pirmu mano darytu koloneliu,skambejo neblogai  |
taip 3gd(dar buna 5gd) skamba jis puikiai del savosios popierines (ypac lengvos) membranos, tiesiog reikai tureti sugebejimu ir noro issitraukti is jo ta garsa, inete pasiskaiciau atsiliepimus, zmones sako kad neblogai groja..  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 02 12, 23:08 |
|
|
|
|
| Gal kuris turit nuorodų apie tų apvalių 3Gd panaudojimą?Esu pasidaręs"iš lempos" kolonėlę su 2 tokiais gargalais (dėžę iš seno tv korpuso perdariau)buvau pajungęs namų kinui vietoj centrinės kolonėlės,bet nelabai kas įspūdingo-gal pasiskaičiavus geriau išeitų. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |