|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 13, 14:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Maitinimo šaltiniai » Maitinimo konverteris 12 / 220 . 2000w
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Maitinimo konverteris 12 / 220 . 2000w |
Parašytas: 2012 03 16, 20:25 |
|
|
|
Sveiki, man reikalinga schema ,yejimo voltai gali buti 12 arba 24 arba 36 (cia pavyzdys,iejimo voltai nera taip svarbu tik ne daugiau kaip 36v) y 220 50hz ir nemaziau kaip 2000w . zinoma jaigu galima kad schema butu kuo paprastesne dekoju is anksto jaigu kas gales padeti . Nes nusipirkti yra ganetinai brangu toks konverteris. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 16, 20:46 |
|
|
|
Hm, tai atseit paciam pasigaminti vienetini gamini bus pigiau nei pirkti jau gatava masines gamybos?
Na tai o kas gi ten bus su siuo konverteriu maitinama?
(ta prasme, kokie kokybiniai reikalavimai isejimo itampai) |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
|
Re: Maitinimo konverteris 12 / 220 . 2000w |
Parašytas: 2012 03 16, 20:49 |
|
|
|
Erikas rašo: |
nusipirkti yra ganetinai brangu toks konverteris. |
O pasigaminti dar brangiau...
Beje jei zadi tokia apkrova maitinti is 12V akumuliatoriaus tai jo uzteks tik kelioms minutems (na jei labai didelis ir geras akumuliatorius-pusvalandziui). |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 16, 22:30 |
|
|
|
2kW apkrova. Ką tokio galingo reikia maitinti ? Nebent super galingą stiprintuvą, tai į gamtą su panomis išvykus, gali duoti per ausis kaip reikiant. Panos biškį apgluš , o tada greičiau duos jei tokiam reikalui, tai padėsime |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 16, 23:30 |
|
|
|
mastau pirkti saules baterijas ,ir uztad rekalingas tas konverteris , noriu uzmaitinti nuo jo saldytuva televizoriu ir pnasiai |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 16, 23:47 |
|
|
|
Na zmogau, jei jau sugebesi ipirkti ir atitinkamos galios saules baterijas ir atitinkamos talpos akumuliatorius joms - tai netgi ir labai gero invertoriaus kaina to fone pasirodys gana juokinga. |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 17, 00:35 |
|
|
|
A tai o kur tada tas kaipgi ji ten ... prApYelYerYs? |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 17, 10:03 |
|
|
|
Su tomis galiomis mūsų didieji inžinieriai visada perlenkia. 2 kW tai viso labo du arbatinukai. Kai pradėsite galią matuoti arbatinukais, gyvenimas iš karto taps lengvesnis (tiesa dabar vynioju išėjimo droselį panašiam maitekui su 20 mm2 licendratu, tai verkiu kruvinom ašarom )
Ta proga, kad atsirado klausimas, tai padiskutuokime kaip bendrai padaryti 50 Hz kintamą įtampą keitiklio išėjime, ypač mane domina būdai nenaudojant mikrovaldiklių.
Ar tinkamas būdas yra į PWM kontrolerio klaidos stiprintuvo vieną įėjimą paduoti sinusoidinę įtampą iš 50 Hz generatoriaus, o į kitą varžinio daliklio, stovinčio po LC filtro, išduodamą įtampą? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 17, 10:19 |
|
|
|
andriusa rašo: |
Su tomis galiomis mūsų didieji inžinieriai visada perlenkia. 2 kW tai viso labo du arbatinukai. Kai pradėsite galią matuoti arbatinukais, gyvenimas iš karto taps lengvesnis (tiesa dabar vynioju išėjimo droselį panašiam maitekui su 20 mm2 licendratu, tai verkiu kruvinom ašarom )
Ta proga, kad atsirado klausimas, tai padiskutuokime kaip bendrai padaryti 50 Hz kintamą įtampą keitiklio išėjime, ypač mane domina būdai nenaudojant mikrovaldiklių.
Ar tinkamas būdas yra į PWM kontrolerio klaidos stiprintuvo vieną įėjimą paduoti sinusoidinę įtampą iš 50 Hz generatoriaus, o į kitą varžinio daliklio, stovinčio po LC filtro, išduodamą įtampą? |
man atrodo, tinkamas būdas sinusui gaminti. Bet ar tas sinusas toks reikalingas, gal tiks ir stačiakampis, taip gražiai vadinamas "modified sine wave" |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 17, 10:47 |
|
|
|
vidas.k rašo: |
man atrodo, tinkamas būdas sinusui gaminti. Bet ar tas sinusas toks reikalingas, gal tiks ir stačiakampis, taip gražiai vadinamas "modified sine wave" |
Galime ir apie tai padiskutuoti. Gamtoje su stačiakampiu galiu išsivirti arbatos, kelyje galiu susilituoti laidus automobilyje arba pridžiovinti gumos lopą prie sprogusios automobilio kameros. O jei pajungti grąžtą? Nesudegs? O jei pajungti audio stiprintuvą? Ar neis visokia bezabrazija į garsiakalbius? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 17, 10:59 |
|
|
|
to andriusa
man atrodo, jei tu nori maitinti audio stiprintuvą, taai turėsi tiek vargo su trukdžių filtravimu, kad atšoks tau noras. Ir tas pats bus, jei darysi sinusą su PWM. Vistiek reikia filtruoti, ir labai rimtai. Tai gal geriau tą saulės bateriją naudoti kitiems tikslamas, o audio klausyti iš normalaus tinklo |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 17, 19:15 |
|
|
|
andriusa rašo: |
vidas.k rašo: |
Galime ir apie tai padiskutuoti. Gamtoje su stačiakampiu galiu išsivirti arbatos, kelyje galiu susilituoti laidus automobilyje arba pridžiovinti gumos lopą prie sprogusios automobilio kameros. O jei pajungti grąžtą? Nesudegs? O jei pajungti audio stiprintuvą? Ar neis visokia bezabrazija į garsiakalbius? |
drele ar bulgarke ar kita technika kuri motore stovi sepeteliai galima jungt nuo DC. isbandyta Kai turesiu laiko bandysiu pabaigt panasios galios konverteri. Zinoma oute dc 220V. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|