|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 30, 23:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Pigiausias būdas žiūrėti DVB-T
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Pigiausias būdas žiūrėti DVB-T |
Parašytas: 2012 03 14, 14:45 |
|
|
|
|
| tomas.alekna rašo: |
| Norėčiau, kad Rumšiškėse man ponuliai įvestumėt mikrovisatą, ar initą ar dar kokią nors kabelinę. |
Kiek sumokėsi, kad įvesčiau Skaitmeninę Gala ? Priedėlį jie duoda nemokamai. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 14, 14:57 |
|
|
|
|
| Skaitmeninę galą galiu ir pats įsivest. BET, manęs netenkina jų sąlygos. Name yra trys naudojami televizoriai taip, kad gana brangiai atsieis, priedelį berods tik vieną nemokamai duoda o kitus jau pirkt reik... Man užtenka lietuviškų kanalų kuriuos šiuo metu gaudo ir be jokio priedėlio tik susirūpinau ateitimi.. Kol dar nevėlu galvoju apie galimus variantus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 14, 18:44 |
|
|
|
|
| Bet ne visada viskas taip paprasta. Labai nemėgstu žmonių kurie neišsiaiškinę visų aplinkybių ima ir šneka beleką kas ant liežuvio galo. Nepatinka iš viso patylėk. |
Labai smagu girdėti. Ką tik tapote eiliniu situacijos liūdytoju, kuri ivyksta dėl informacijos stokos. Klausiant forume informacijos per daug nebūna - surašai viską, ką žinai, klausi ko nežinai, ir žmonės atsako i klausymą.
O į klausymus, kaip "nore matiti tv" dauguma atsako "Atsimerk".
Manau visi visus supranta ir nepyksta, tuolab kai beveik kiekvieno lietuvio bruožas
| Saulicka rašo: |
| neduok pavalgyt, duok pasi-peace-davot |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 14, 21:35 |
|
|
|
|
Flexterful aš uždaviau konkretų klausimą, kaip žiūrėti DVB-T, mano klausimas nebuvo kaip žiūrėti televizorių viduryje miesto. Manau tema pakankamai aiškiai pavadinta, kad nereiktų siūlyti kabelinės.
Sorry jokių pykčių nenoriu, esu naujas forume taip, kad jei ką įžeidžiau Atsiprašau.
Deja ir socialiai remtinas neesu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 15, 09:43 |
|
|
|
|
Tai tamsta jau kaip ir supratai - be priedėlio ir antenos žiūrėti negali. Pigiausia, manau, yra nusipirkti. O kur - ar maximoj, ar senukuose, ar lenkuose, ar internetu - reik mokslą daryt
Pats patariu palaukti iki gruodžio mėnėsio, tada priedėlių kainos turėtu stipriai pakristi. |
|
|
|
|
|
 |
dvb..t |
Parašytas: 2012 03 15, 19:54 |
|
|
|
|
| Labas visiems.diskusijos del vaizdo žurejimo <atrseit.>skaitmenines televizijos >paprastas pirk TV su integruotu dekoderiu ir atšoks norai prielipus prie CCCr TV imtuvų rinktis.Dabar galima psirinkti ko nori.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 16, 00:47 |
|
|
|
|
Dar koks milijonas naudojime yra telikų kuriems reika priedėlio ir tai ne sezoniniai batai kad galėtum senus išmest o nusipirkt naujus. Pas mane patį yra tiek telikų kad dar žiūrėsiu kokia 20 metų tai tikrai.  |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 16, 09:42 |
|
|
|
|
| vincovicius rašo: |
Dar koks milijonas naudojime yra telikų kuriems reika priedėlio ir tai ne sezoniniai batai kad galėtum senus išmest o nusipirkt naujus. Pas mane patį yra tiek telikų kad dar žiūrėsiu kokia 20 metų tai tikrai.  |
Teisingai. Nervuoja tokių ponų pasisakymai kaip "nusipirk naują". Nejau jūs kai jums prakiūra duslintuvas perkat naujas mašinas? Čia tas pats kas ir su TV, nes šiuo atveju mašina neatitinka reikalavimų eksploatavimui o TV netinka skaitmeniniui signalui. Juk važiuojat ir virinat, o TV perkam priedėlius, kad galėtume jį ir toliau naudoti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 16, 10:57 |
|
|
|
|
| Nervuoja tokių ponų pasisakymai kaip "nusipirk naują". |
Aš prisidėčiau prie barakuda pasiūlymo pirkti naują televizorių - nes tai būtu geriausias sprendimas. Bet tikrai ne pigiausias, todėl ir nesiūlau.
P.S. jeigu šneka eina apie sodo namelį (nenuolatos apgyvendinta būstą) - tik priedelis, ir dar geriau kad su kambarine antena - atvažiavai, pasistatei, pažiūrėjai, susirinkai, išvažiavai. Kodėl - žinom patys. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 16, 12:42 |
|
|
|
|
| Mano brolis taip daro -nuvažiuoja sodan pasijungia priedėliuką ir čiki.Išvažiuodamas pasiima, nes kokie bomžai greit sumotų kad tai ne vieną butelį gautų.O CRT ir kiti kurie "nevirškina"skatmn. signalo tampa jau tik vaizduokliais,savotiškais monitoriais, nes jų RF traktas jau nereikalingas.Nepatogumas tik du pulteliai.Kanalus junginėji su priedėlio,teliko tik įjugt ir išjungt. |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 16, 12:49 |
|
|
|
|
| flexterful rašo: |
| Nervuoja tokių ponų pasisakymai kaip "nusipirk naują". |
Aš prisidėčiau prie barakuda pasiūlymo pirkti naują televizorių - nes tai būtu geriausias sprendimas. Bet tikrai ne pigiausias, todėl ir nesiūlau.
|
Mane nervuoja uždelstas kanalų perjungimas. Pasiūlymas gydytis jau buvo. Nepadėjo. Teks pirkt naują teliką.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 16, 14:36 |
|
|
|
|
Kad naujas telikas perjungia irgi ne taip greitai, kaip to norėtūsi. Prie visko priprantama gi. Po velnių, kokioj šaly gyvenat?  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |