|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 21, 00:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » Universitetas vs kolegija
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Universitetas vs kolegija |
Parašytas: 2012 03 05, 17:07 |
|
|
|
Prie to pacio paklausiu. Elektros inzinerija. KTU ar VGTU?
esu girdejes ,kad ktu siekia tik didesnio studentu skaiciaus,o kokybe nukencia.
ir kaip VU branduoline energetikos fizika? girdejau kad visai nieko. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 05, 17:20 |
|
|
|
gnu rašo: |
esu girdejes ,kad ktu siekia tik didesnio studentu skaiciaus,o kokybe nukencia. |
Praktiškai dabar visur taip yra, dėl krepšelių sistemos. Todėl kiekvienas universitetas yra suinteresuotas "pritraukti" kuo daugiau krepšelių. Kiekvienais metais lyderiais išlieka VU, KTU, ir VGTU. Praktiškai rekantis tarp inžinerinių mokslų nėra skirtumo kur, diplomas juk tai tas pats? O, ką galima pasakyti apie būsimą inžinierių? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 05, 17:33 |
|
|
|
idomu,kad kas atsakytu i tavo klausima paskutini . nes tas blynas apie vgtu nieko gero nezada  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 05, 18:01 |
|
|
|
Jaunuoli, matau nelabai supranti mokslo esmės. Tu džiaukis, kad tau mažesnis konkursas įstoti.
Jei jau apie mokinimosi tikslą. Tai tu nežiūrėk kur pakrenta kokybė, okur pakyla. Nes mokaisi TU, o ne dėstytojai. Tik nuo tavo noro mokytis priklausys ta "kokybė". Pvz jei nevaikščiosi į paskaitas tai mokykis tu nors ir Harvarde, rezultatas bus aiškus. Mintį pagavai?
Manau tiek KTU, tiek VGTU, tiek VU turi savų pliusų, savų minusų. Tai va vienur vienas dėstytojas geresnis kitur kitas, ir tt.
Kad atsakytų į tavo klausimą žmogus turibūti mokęsis abiejoje univeruose taigi sekmės ieškant.
O aš geriau pasiaiškinčiau mokymo programas ir modulius, vietoj nekorektiškų klausimų uždavinėjimo... |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 03 05, 21:49 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Pvz jei nevaikščiosi į paskaitas tai mokykis tu nors ir Harvarde, rezultatas bus aiškus. Mintį pagavai? |
Nu cia velgi... Budavo tokiu dalyku, kad ateini tik 2 kartus per puse metu: i koli ir i egza. Gauni parasa 9 ar 10 ir ramu Jei mokaisi ir supranti ka mokaisi, tai is esmes nera ka ten mokintis  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 05, 21:54 |
|
|
|
Socrates rašo: |
Babajuss rašo: |
Pvz jei nevaikščiosi į paskaitas tai mokykis tu nors ir Harvarde, rezultatas bus aiškus. Mintį pagavai? |
Nu cia velgi... Budavo tokiu dalyku, kad ateini tik 2 kartus per puse metu: i koli ir i egza. Gauni parasa 9 ar 10 ir ramu Jei mokaisi ir supranti ka mokaisi, tai is esmes nera ka ten mokintis  |
Žinoma, kad būna, bet ne apie tokius dalykus kalbu. O aplamai apie mokslus. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |