|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Problemos su senu plazminiu TV
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Re: normaliai |
Parašytas: 2012 02 15, 18:21 |
|
|
|
|
| deadline rašo: |
| Nu ziuriu tu cia vienas pasikalbejai su savim,geras....... |
Ateik ateik, sutaisyk teliką, jeigu sutaisai gali pasiimt, o jeigu nieko nesupranti, tai slėpkis po lapais ir mažiau čia komentuok
| grandfank rašo: |
| Gerai kad dar akių nepribaigė (nors mato, atrodo, prastai). |
Tai ką? Dabar visi mandruoliai pradės lįst? Nu davai, nesipriešinu, ateikit ateikit. Būtų labai įdomu pažiūrėt ar tas šūdelis galvoj padėtų tą problemą išspręst ar visgi ta galva ir tėra pas jus skirta trankyt į klaviatūrą ir nesąmones malt?
Pienburniai.. |
|
|
|
|
|
 |
Problemos su senu plazminiu TV |
Parašytas: 2012 02 16, 11:52 |
|
|
|
|
Nustok cia kledet , parasiau teisybe o tu pyksti! tavo sukurtoje temoje praktiskai nieks nebendrauja ,tu tik pats parasai ka keiti ,ka darai, pats su savim- tik viesai diskutuoji ,is sono atrodo juokingai. Man primeni ta bica is NASA RASA kur prie teliko sedi ir su savim pasikalba,sekmes tau........  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 16, 13:15 |
|
|
|
|
| deadline rašo: |
Nustok cia kledet , parasiau teisybe o tu pyksti! tavo sukurtoje temoje praktiskai nieks nebendrauja ,tu tik pats parasai ka keiti ,ka darai, pats su savim- tik viesai diskutuoji ,is sono atrodo juokingai. Man primeni ta bica is NASA RASA kur prie teliko sedi ir su savim pasikalba,sekmes tau........  |
Žmogau, egzistuoja toks dalykas kaip PM, skype ir kiti navarotai. Jeigu čia parašau, nereiškia, kad čia būtinai ir parašys. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 03 04, 00:19 |
|
|
|
|
| O nebandei surasti galus pagal manualo 7.1.1 DIAGNOSIS METHOD punkta? Kaip suprantu ten turetu degti atitinkami diodai jei kazkas neveikia. Ir toliau nurodyta ka daryti ir ka tikrinti. Pats dabar turiu 501MX. Nespejau iki galo isigilinti bet pas mane irgi nera aukstu itampu. Rele atsijungia. Gal panasus gedimas ir pas mane. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |