|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 24, 00:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » 3,5mm klausimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 15:22 |
|
|
|
Kabeliu pirkt yra, bet tokio perejimo.....  |
|
|
|
|
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 15:24 |
|
|
|
Na aš nesu tokių matęs, todėl klausiu ar yra, nes labai reikėtų tokio |
|
|
|
|
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 15:41 |
|
|
|
Su paint sujungiai? Tikiesi jeigu būtų toks daiktas, tai iš jo muzika per ta kištuką leistum iš SD?  |
|
|
|
|
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 15:42 |
|
|
|
Su paint, ne man reikia kad aš galėčiau prijungus 3,5 iš jo leist muziką į sd card, sd card eina prie mikroschemos kuri yra prijungta prie garsiakalbių ir leidžia garsą |
|
|
|
|
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 16:24 |
|
|
|
Yra schemos kur iš SD kortelių skaito su mikrovaldikliais, tik nemanau, kad ką nors mokėtum pagamint (pagal tavo piešinį sprendžiu). O pirkti tokio daikto tai nelabai mačiau, tiesiog nusipirk mp3 papigei iš kurnors ir klausik savo muzikos  |
|
|
|
|
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 16:38 |
|
|
|
Nesuprantu bėdos. Pilna tokių aparatų. Nuo bet kokio telefonos su microSD kortų lizdu ir pigių MP3 grotuvų iki loptopų... |
|
|
|
|
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 16:40 |
|
|
|
dyneris rašo: |
Su paint, ne man reikia kad aš galėčiau prijungus 3,5 iš jo leist muziką į sd card, sd card eina prie mikroschemos kuri yra prijungta prie garsiakalbių ir leidžia garsą |
Va čia tai nerealus apibūdinimas. Pretenduotų į bukiausiųjų pasakymų dešimtuką, kokią 5 vietą
Kiek tau metų žmogau? Mano 6m. brolis už tave daugiau gaudosi audio sistemose... |
|
|
|
|
 |
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 17:58 |
|
|
|
Ba1tuks rašo: |
Va čia tai nerealus apibūdinimas. Pretenduotų į bukiausiųjų pasakymų dešimtuką, kokią 5 vietą
Kiek tau metų žmogau? Mano 6m. brolis už tave daugiau gaudosi audio sistemose... |
Pšl u nx. Krv nematai čia žaliems šita skiltis, man px kiek jam metų, ne nuo ju priklauso kiek ko išmanai ir kiek ne. Aš tik norėjau paklaust ar yra tokių dalykų pirkt ar nėra. Krv ablaukas esi nu nax. |
|
|
|
|
 |
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 19:28 |
|
|
|
Butinai ji i bukagalviu desimtuka!Maladiec snarglis,pakele nuotaika!
Cia jo norai panasiai kaip ciukcios..."ciukcia ne kvailis,ciukcia rozete nusipirko"
P.S.Kitasik vaikigali buk mandagesnis,ir gal sukauksi protingesni atsakima i savo tupa klausima!Tokiu daliku kaip tavo terlionej nera,nebuvo,nebus ir techniskai neimanoma! |
|
|
|
|
 |
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 19:48 |
|
|
|
remia rašo: |
Cia jo norai panasiai kaip ciukcios..."ciukcia ne kvailis,ciukcia rozete nusipirko"
P.S.Kitasik vaikigali buk mandagesnis,ir gal sukauksi protingesni atsakima i savo tupa klausima!Tokiu daliku kaip tavo terlionej nera,nebuvo,nebus ir techniskai neimanoma! |
Vo, čia geras palyginimas su čiukčia ir rozete Labai tinka šiuo atveju
To "snarglys":
Nu tavo žodynas labai įvairus matau... Jau vien aišku, kad esi kokių 10m. (Nesakyk, kad neatspėjau ). malalietka ir dar matyt labai vierchas savam amžiuje, nes protingi ir suaugę nesiputoja čia forume, nes galima sakyt čia vieša erdvė, lygiai kaip gatvėje... Nors matyt gatvėje taip pat elgiesi, tai nieko čia nuostabaus...
Be to, jei čia žalių skiltis, nereiškia kad bukagalvių taip pat. Skirk šiuos terminus.
Žalias - tik pradėjęs domėtis elektronika, bet kuris stengiasi kažko pasiekti, dėl to ir prašo pagalbos.
Bukagalvis - na, čia daug aiškinti nereikia, nes toks esi tu , va tau gyvas pavyzdys, gali pastudijuoti kaip elgiasi jie dar kartą perskaitęs šią temą
 |
|
|
|
|
 |
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 19:58 |
|
|
|
Pšl u nx. Krv nematai čia žaliems šita skiltis, man px kiek jam metų, ne nuo ju priklauso kiek ko išmanai ir kiek ne. Aš tik norėjau paklaust ar yra tokių dalykų pirkt ar nėra. Krv ablaukas esi nu nax. |
Už tokius dalykus čia nieks banų nedalina? Nes verkiant reikėtų. |
|
|
|
|
 |
 |
3,5mm klausimas |
Parašytas: 2012 03 03, 20:29 |
|
|
|
Ba1tuks rašo: |
remia rašo: |
Vo, čia geras palyginimas su čiukčia ir rozete Labai tinka šiuo atveju
To "snarglys":
Nu tavo žodynas labai įvairus matau... Jau vien aišku, kad esi kokių 10m. (Nesakyk, kad neatspėjau ). malalietka ir dar matyt labai vierchas savam amžiuje, nes protingi ir suaugę nesiputoja čia forume, nes galima sakyt čia vieša erdvė, lygiai kaip gatvėje... Nors matyt gatvėje taip pat elgiesi, tai nieko čia nuostabaus...
Be to, jei čia žalių skiltis, nereiškia kad bukagalvių taip pat. Skirk šiuos terminus.
Žalias - tik pradėjęs domėtis elektronika, bet kuris stengiasi kažko pasiekti, dėl to ir prašo pagalbos.
Bukagalvis - na, čia daug aiškinti nereikia, nes toks esi tu , va tau gyvas pavyzdys, gali pastudijuoti kaip elgiasi jie dar kartą perskaitęs šią temą
 |
Tiesiai į dešimtuką. Tai yra ne į dešimtuką, o šimtuką  |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |