|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 28, 18:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » Iškilo problema su kolonėlių grojimu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Iškilo problema su kolonėlių grojimu |
Parašytas: 2012 02 27, 19:06 |
|
|
|
Sveiki visi,
Na bandžiau ieškoti senesnių temų bet šiuo klausimu nieko neradau naudingo . Beda yra turiu linear phase 8810 kolonėles. Šventėm ir buvo komplektas stiprintuvas(sudegė) dvi s90 ir dvi mano minėtos. Ir kai man parvežė tas kolonėles pastebėjau,kad tos dvi nebeveikia. Tiesiog negroja. jungiau prie kitų stiprintuvų nieko. Kaip manot sudegė ar kas kitas gali būti dar? |
|
|
|
|
|
Re: Iškilo problema su kolonėlių grojimu |
Parašytas: 2012 02 27, 19:16 |
|
|
|
Eurotrump rašo: |
Sveiki visi,
Na bandžiau ieškoti senesnių temų bet šiuo klausimu nieko neradau naudingo . Beda yra turiu linear phase 8810 kolonėles. Šventėm ir buvo komplektas stiprintuvas(sudegė) dvi s90 ir dvi mano minėtos. Ir kai man parvežė tas kolonėles pastebėjau,kad tos dvi nebeveikia. Tiesiog negroja. jungiau prie kitų stiprintuvų nieko. Kaip manot sudegė ar kas kitas gali būti dar? |
O kas dar kitas galėtų būt ?
Užtat gerai pašventėt. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 27, 19:45 |
|
|
|
Eurotrump rašo: |
Nu šventė kaip šventė... tai dabar tik vijas perviniot,kito būdo nėra? ar apskritai beapsimoka tvarkyt tokias ? |
Nei aš žinau kiek jos kainuoja ir kiek ten sudegę ir kiek kainuos pervyniojimas. Ieškok kas tuo užsiima ir tarkis. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 03, 16:24 |
|
|
|
o kartais ju viduje negalejo buti saugiklio ? nes paprastai sudega zemadaznis greiciausiai o kitos dar tebegroja, bent man taip buwo su koncertine aparatura |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 27, 17:48 |
|
|
|
Sveiki.Susiduriau su tokia problema Mano mašinoj įmontuota alpine cde 9881 magnetola nuo jos pajungti 2 serijiniai garsiakalbiai durelese,ir du aukštuų dažnių garsiakalbiai,taip pat eina kabelis į galą 4 kanalu stiprintuvui kuris atitinkamai sujungtas su keturiais garsiakalbiais.Taip pat nesenai įmontavau žemu dažniu kolonėlę ir dar du garsiakalbius,kurių įejimas ne nuo stiprintuvo o nuo magnetolos,(maitinimas atskiras kartu su bosine kolonele,nuo atvestų el. kabeliu)Tai va ,nesenai pasukus garsą iki 21 proc. magnetola restartavos.Garsas tokiu atveju buvo labai didelis.Anksčiau buvau atsukęs garsą iki 30 proc. ir nieko,tiesa tada nuo stiprintuvo buvo pajungti tik 2 garsiakalbiai bei nebuvo anatomines bosines -garsiakalbių sistemos.Nežinau kur bėda.Aišku tik tai,kad magnetola turi kažkokią ribojimo funkciją,ar tai taupo akumuliatorių(nebuvo užvestas variklis), ar ji pati nebeturi galios maitinti sistemos?Tiesa tą autonomine sistemą buvau atjungęs ir vistiek tas pats.. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 27, 22:40 |
|
|
|
Replay rašo: |
Sveiki.Susiduriau su tokia problema Mano mašinoj įmontuota alpine cde 9881 magnetola nuo jos pajungti 2 serijiniai garsiakalbiai durelese,ir du aukštuų dažnių garsiakalbiai,taip pat eina kabelis į galą 4 kanalu stiprintuvui kuris atitinkamai sujungtas su keturiais garsiakalbiais.Taip pat nesenai įmontavau žemu dažniu kolonėlę ir dar du garsiakalbius,kurių įejimas ne nuo stiprintuvo o nuo magnetolos,(maitinimas atskiras kartu su bosine kolonele,nuo atvestų el. kabeliu)Tai va ,nesenai pasukus garsą iki 21 proc. magnetola restartavos.Garsas tokiu atveju buvo labai didelis.Anksčiau buvau atsukęs garsą iki 30 proc. ir nieko,tiesa tada nuo stiprintuvo buvo pajungti tik 2 garsiakalbiai bei nebuvo anatomines bosines -garsiakalbių sistemos.Nežinau kur bėda.Aišku tik tai,kad magnetola turi kažkokią ribojimo funkciją,ar tai taupo akumuliatorių(nebuvo užvestas variklis), ar ji pati nebeturi galios maitinti sistemos?Tiesa tą autonomine sistemą buvau atjungęs ir vistiek tas pats.. |
Pirmiausia paziurek ar magas turi normalu maitinima, ar maitinimas ateina plonyciais laidais su begale sujungimu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|