|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 06, 01:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Atsiliepimai apie 160w stiprintuvą
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Atsiliepimai apie 160w stiprintuvą |
Parašytas: 2004 05 23, 22:02 |
|
|
|
Aš jį dariau. Shemoje tikrai nėra klaidų, veikia puikiai, garso visiškai užtenka. Geras daiktas už gana žemą kainą . |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2004 05 23, 22:33 |
|
|
|
Trafo itampa turi buti 2*40V, o tai kokia srove, ar 4A uztex ?
Aciu  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2004 05 24, 19:31 |
|
|
|
Senukuose radau toroidini trafa, tik antrine 12V, o galingumas 300W Ir dar viela storoka, tai jei as nuperku ta trafa, pervynioju, padarau dvi antrines po 40V ar uztektu 300W ? Ir ar nieko baisaus, jei vienam kanalui bus 4A? O skaiciavimui ar tinka ta programa, esanti siame saite??? Aciu atsakinejusiems  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2004 05 24, 21:27 |
|
|
|
deje, teroidiniam trafui ta programa netinka. 300W dviem kanalam gal juokauji 2X160 minimum 450W trafas. 4A gali nepakakti, viela vyniok su atsarga, vyniok is kokios 1.3mm2 varines vielos. bet kai tu rankom suvyniosi sita trafa, tai kokias dvi dienas rasyt negalesi  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2004 05 24, 22:20 |
|
|
|
Nu dar pas mane yra trafo serdis 00 formos (matmenys: plotis 5cm vienos puses ploksteliu plotis 2cm tai gaunas 4cm), tai as zadu daryt vieno kanalo stipriu, tai manau 4A turi uztekt, o jei ta programa tinka skaiciuoti tokiem trafam, tai jo galia (pagal ta programa) turi buti apie 352W, kai dvi antrines po 40V ir 4A Tai kaip manai, Darbstuoli ar uzteks tokios galios, ir amperu?
P.S. Aciu uz pagalba  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2004 05 24, 22:33 |
|
|
|
O jei desiu 2*40V ir 2*7A, ar nieko blogo, stipriui nepakenks? Tik tada trafo galia 616W |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2004 05 24, 23:03 |
|
|
|
su diodu visiskai sutinku, turi buti atsarga+galia kuri nueis ora sildyt. tai vienam kanalui 6A kaip tik. tai trafo gabaritinis galingumas vienam kanalui apie 230W.
o del to trafo 00 formos tai jei as gerai supratau tai centrinio kerno ismatavimai 5X4cm? tai jei taip tai jo galia apie 600W. jeigu jo centrinio kerno ismatavimai toki, nors itaka turi ir ploksteliu storis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2004 05 25, 19:06 |
|
|
|
o kaip reikia derinti sita 160W stipriaka? sroves kokias, ar reikia oscilografo ar ne? cia daug dariusiu tai papasakokit. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2004 05 25, 19:29 |
|
|
|
Bet tai ar ta programa tinka 00 tipo trafams, nes man sako, kad reikia didesnes serdies 2*40V, 2*7A O ismatavimai tokie ir yra 5*4cm  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2004 05 25, 19:33 |
|
|
|
O derinimas, tai : Galiniai lauko tranzistoriai veikia AB režimu, 100mA ramybės srovė nustatoma P1 reguliuojama varža. Reguliuojant galinį laipsnį, nustatyti P1 į minimalios varžos padėtį, tada su voltmetru matuoti įtampos reikšmes ant R14 ir R15. Keisti varžą P1 tol kol pasieksite 33mV reikšmę, kuri atitiks 100mA srovę " Jei klystu, pataisykit  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors