|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 03 04, 20:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » VW Passat B4 TDI problemos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
VW Passat B4 TDI problemos |
Parašytas: 2012 02 19, 23:09 |
|
|
|
|
| Pas mane irgi toks pat passatas tik 96m uzvedus mirksi pakaitinimo lempute. Kas gali buti ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 19, 23:13 |
|
|
|
|
| darius30 rašo: |
| Pas mane irgi toks pat passatas tik 96m uzvedus mirksi pakaitinimo lempute. Kas gali buti ? |
klaida varikliniame kompe kazkokia yra.reikia diagnostika darytis.kadangi check engine lemputes nera sitam modely tai mirksi pakaitinimas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 25, 21:23 |
|
|
|
|
| Ka domina galiu pririst tokiu pasatu pamestus imobilus uz 20lt, ir nuskaityt diagnostika uz 20lt, ka domina i PM man Vilnius |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 25, 22:05 |
|
|
|
|
| Dzenzaminis rašo: |
| Ka domina galiu pririst tokiu pasatu pamestus imobilus uz 20lt, ir nuskaityt diagnostika uz 20lt, ka domina i PM man Vilnius |
Kazkaip ziuriu ponas nemokama nisa reklamai rado. As galiu pririst raktus uz 5lt ir dar diagnostika su degimo reguliavimu uz kitus 5 lt. Gal kas dar pigiau. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 26, 08:31 |
|
|
|
|
Prostitutes prie stoties uz 20 litu neciulp.. .  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 26, 08:58 |
|
|
|
|
| uz 20 lt tai nznau... 0.7 buteliuks neiseina. jei tokiom kainom dirbsi bankrotuosi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 26, 10:09 |
|
|
|
|
[quote="Dzenzaminis"]Ka domina galiu pririst tokiu pasatu pamestus imobilus uz 20lt, ir nuskaityt diagnostika uz 20lt, ka domina i PM man Vilnius[/quote]
tu turbut nelabai dar nutuoki kaip risamas tas imobilas,jei darai adaptacija 00 kanale ir tai vadini imobilo risimu tai esi visiskai tupas. nes jau is tavo postu matyt kad pin kodu is immo tu tikrai nesugebesi istraukt. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 26, 15:46 |
|
|
|
|
| Pasol w zopu ujobiscia bl,nei tu zinai ka kaip moku nei ka bl |
neturiu ka pridurt,labai jau pasimate tavo issilavinimo lygis |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 27, 00:01 |
|
|
|
|
| 20lt rakto pririsimas..... omg paskui pasakai zmogui 100lt ar 50 tai ziuri kaip i durna, tai kur neziures, jai yra kas uz 20lt risa... viskas brangsta, o atlygis uz darba pinga |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 02 29, 23:36 |
|
|
|
|
| nieks nepinga. jokiu nuolaidu netaikau. seniem pastoviem pirikupam jo. o paprastam zmogieciui jokiu bajeriu uz simbolika. nebukit asilai. nemuskit kainu. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |