Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 04, 15:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Puslapis 1 iš 12 Pereiti prie 1, 2, 3 ... 10, 11, 12Toliau
sveiki,
pagaliau susitvarkiau su kompiliatorium, bet niekaip nesigauna net paprasčiausios programikės parašyt, tarkim su LED, juos pamirgint, net include`o neišeina parašyt, man praneša kad:
GCC plug-in:error:object file not found on expected location... ir paskui tą location`ą parašo
Paskutinį kartą redagavo JAULER, 2006 03 30, 18:12. Redaguota 1 kartą _________________ nepamirškit, klysti žmogiška privatas - privatiems klausimams
arch linux
Tik dar nelabai įsikertu kaip nustatyti visus CPU bitus koks taktavimas bus naudojamas, ar bus naudojami sleep režimai, nes tik pakrovus HEX į ATmega16 neveikia .
pas PIC kai programini ASM tai užsiduodi raktus kurie nusako kokios vėlevas pakelti o kurių ne, o kaip čia tai darosi?
Padėkit prašau pasiekti tikslą. Programatorius PonyProg schemotechnika iš: http://www.elektronika.lt/schematic/theme/67/21/
Taktavima (clock source) nustato fuse bitai (PonyProge Configuration and Security bits). Pagal defaulta Atmega16 turetu pasileist nuo vidinio 1MHz RC generatoriaus. Tai jei neveikia beda matyt kazkur kitur
kiek žiūrėjau, tai supratau kad man reikia sukurti kažkokį xxxx.elf failą
xxxx.elf - tai jau išeities failas. Jį sukuria pats kompiliatorius. Rankomis jo nereikia kurti.
bet man paspaudus "COMPILE" išmeta kad tas failas neegzistuoja ir tai palaiko kaip warning`ą kame bėda? beje aš dar neparašiau pilnos programos, gal kas gali pavyzdį C kalba duoti, na gali būti labai paprastas tarkim kad keli LED`ai užsidegtų.[/quote]
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška privatas - privatiems klausimams
arch linux
kiek žiūrėjau, tai supratau kad man reikia sukurti kažkokį xxxx.elf failą
xxxx.elf - tai jau išeities failas. Jį sukuria pats kompiliatorius. Rankomis jo nereikia kurti.
bet man paspaudus "COMPILE" išmeta kad tas failas neegzistuoja ir tai palaiko kaip warning`ą kame bėda? beje aš dar neparašiau pilnos programos, gal kas gali pavyzdį C kalba duoti, na gali būti labai paprastas tarkim kad keli LED`ai užsidegtų.
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška privatas - privatiems klausimams
arch linux