|
Forumas » Elektronika žaliems » Televizijos signala trikdo aukstos itampos laidai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
 |
Televizijos signala trikdo aukstos itampos laidai |
Parašytas: 2012 02 15, 20:01 |
|
|
|
|
| himura rašo: |
Aš prie to pačio noriu paklaust, siūstuvas yra vienintelis lietuvoj tai televizijos bokštas? Ar yra kokios stiprinimo pastotės? Man iki Vilniaus apie 180km, dabar stovi tokia antena http://www.burak.pl/produkt/antena-pokojowa-tv-delta-plus/ , bet kartais pastringa vaizdas plius labai nuo oro priklauso. Tai nupirkau tokią antena kaip viršuje autorius rašo, bet dar nesumontavau. Tai šita antena normali ar čia tos akėčios kaip jūs vadinat?  |
Zinau viena zmogu kuris pasistates lygiai tokia pacia antena penkto auksto balkone,ir ji priima signala is retransliatoriaus esancio uz 80km,ir gan kokybiskai.Bet visumoj tai nera ta antena kuria butu galima vadinti gera antena...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2012 02 15, 22:35 |
|
|
|
|
Šeip šita antena tikrai nėra blogiausia, bent jau analoginei televizijai pagal kaina ji tikrai geriausiai rodo kiek aš esu turėjęs, manau vienas iš minusų šitos antenos tai nehermetiškas korpusas, gal pora tokių tiesiog surūdijo plata stiprintuvo. Gal todėl ir pradeda blogai veikt kai lyja, nors šitą kur dbr kabo kiek leido galimybės užsandarinau, bet tai buvo seniai jau keli metai ji ten kabo. Labiausiai nuvylę yra tokia antena
Abi buvo iškeltos viena šalia kitos ir vienareikšmiškai ta delta geriau rodė.
Tas sniegas nesibaigia tai negaliu užlipt naują anteną užkelt įdomu kaip rodys. Dar norėjau paklaust kaip su medžiais, ar didelę įtaką turi signalui medžiai? Na ne miškas , bet viena eilė aukštų medžių į tą pusę kur siustuvas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 02 16, 21:58 |
|
|
|
|
to himura
tavo duota paskutinė foto ir yra akėčios. Prieš tai kiek geresnė, bet irgi priėmimui iki 15-20km. Abejos antenos bent kiek komplikuotesnėms sąlygoms absoliučiai netinka. beje, iš akėčių po metų iškrenta plastmasėmis pritaisyti elementai, bet jos veikimas lieka beveik toks pats. kažkada deficito laikais iškeldavo traktoriaus tarpinę, kai kam tai būdavo "geriausia antena"
ne nebūkite jūs tokie vargetos, kad taip prisikabinate prie to kainos/kokybės santykio. šūdas ir afrikoje šūdas
Pirma pasirinkite antenos tipą, o paskui ieškokite , kur ji pigesnė, tokia seka, o ne atvirkščiai
ps. medžiai turi didelę įtaką. Iškart stenkis pakelti virš jų, o jei neįmanoma, naudok DAUG efektyvesnę anteną, nei tie , kas priima iki miško. (Svarbus stiprinimo koeficientas, jis būna aprašyme) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 02 16, 22:20 |
|
|
|
|
Ir aš trigrašį įkišiu- GERIAUSIAS STIPRINTUVAS- ANTENA Nuo to rekia ir pradėti, o ne klijuoti prie atsuktuvo superstiprintuvą ir verkti, kad blogai rodo. Jei pas jus ne "yagis", arba, blogiausiu atveju, ne logoperiodinė antena- eikit tada po velnių ir neterškit forumo  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |