|
Forumas » Akustika » Vata
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 01:31 |
|
|
|
|
| Zavas rašo: |
idomiai gavosi pradejome nuo vatos ir nuo to kaip as durnai klausima pateikiau o jau ziu ir apie placiajuoscius ir gera skambesi kalba uzsimezge  |
jo tai jau tikrai : reiskias galima daryti isvada kad vata ir geras garsas yra siamu dviniai  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 02:14 |
|
|
|
|
skambesys kiekvienam pagal skony, man niekas geriau neskamba uz gera gilu bumcika, kai tarp aukstu y zemu koks 8 ar 12 db skirtumas, langai dreba, o muzika nepergarsiausiai skamba  |
|
|
|
|
|
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 03:00 |
|
|
|
|
| kindzulis rašo: |
skambesys kiekvienam pagal skony, man niekas geriau neskamba uz gera gilu bumcika, kai tarp aukstu y zemu koks 8 ar 12 db skirtumas, langai dreba, o muzika nepergarsiausiai skamba  |
Tai jau aktas... kad kiekvienas sukoreguoja daznumine... savaip, bet gal nesi girdejes tikrojo garso ??? man ir MAS-10 graziai skambejo pakol neisgirdau JAMO ( modeli dabat nepamenu ) namu kino priekines kolonels.... as i jas isimylejau, bet kai prisiminiau savo senojo tauro 5(3)gdsh-xxx, skleidziama garsa, tai JAMO visa galva atsilieka nuo jo, ir netik JAMO bet ir dar daug kitu garsiuku( ten popieriaus garsiakalbis)  |
|
|
|
|
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 03:11 |
|
|
|
|
gal Jamo e350 ? tokios tupos kolonkes kai isgirdau...  |
|
|
|
|
|
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 03:17 |
|
|
|
|
| Geduxas rašo: |
gal Jamo e350 ? tokios tupos kolonkes kai isgirdau...  |
Giedux'ai gali buti nes nelabai pamenu, tik pamenu kad garsiakalbiai sidabrines spalvos buvo ir visas kinokomplektas svere tik 16Kg(5 dinamika) dar berod 1.5kLt mokejom... na man tada patiko , bet dabar nezinau ar patiktu  |
|
|
|
|
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 15:18 |
|
|
|
|
bet gal nesi girdejes tikrojo garso ??? tikras garsas tik klausant simfoninio orkestro, ar kokios nors gyvai grojamos muzikos, daugiau nera gyvo garso ir didziausia siuolaikiniu grotuvu problema yra is kur atkurti normalesni garsa, nes iš kompaktu tai tik nuliukai y vienetukai , o gal as klystu  |
|
|
|
|
|
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 19:43 |
|
|
|
|
bet gal nesi girdejes tikrojo garso ??? tikras garsas tik klausant simfoninio orkestro, ar kokios nors gyvai grojamos muzikos, daugiau nera gyvo garso ir didziausia siuolaikiniu grotuvu problema yra is kur atkurti normalesni garsa, nes iš kompaktu tai tik nuliukai y vienetukai , o gal as klystu  |
gaila, bet nesu girdes tikrojo gyvai grojancio simfoninio orkestro  |
|
|
|
|
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 20:30 |
|
|
|
|
pas mus y mokykla buvo trys ciuvai atvare. tai kai pagrojo su fleitom ir saksofonais... poto pamenu pora savaiciu neklausiau muzikos saxofonas gyvai - nieko graziau nera  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 22:01 |
|
|
|
|
| hmmmm ash tai kazkaip kai po s-50 pasidariau su peerless sds164 akustika tai ir net nenoriu jos keisti. kazkaip man jis tikrai gerai groja bosas gilus auksti aisqs svelnus ant "s" raides nebuna snypstimu... vidutiniai neinantys per ausis. nu kazkaip jei keisciau tai nebent y hds164 dinamikus, kazkiap man peerless kaokybes/kainos santykis mano nuomone bene geriausias (kalbu apie dvijuostes komponentines koloneles, placiajuosciu nelieciu) |
O Muzikos grajina daug? Ar yra ten Muzikos? Vilniuj Ogminoj žmogelis bandė pirkti komplektą, apie 10 000. Klausėsi ir čia priėjo Joda... Išdėsčiau pardavėjams taip:-Gražūs aukšti, malonus vidurys, bosas tiesiog puikus". Matau jau pūstis pradėjo šitie žiurkinai. Na žinoma, sako juk ir kaina solidi. Bet... Sakau:-Pasakykit jūs man, kur už tokią sumą yra nors lašelis Muzikos?! Už 10 000 Muzikos čia juk nėra! Ir ką jūs manot, atsiėmė žmogus pinigus, išejom kartu iš parduotuvės... Ką daryti, klausia, ką pirkti, jei tuos10 000 5 metus taupiau. Nuvažiavom į Lyrą ir išvažiavo žmogelis patenkintas. Ar nebus tik tas pat pas daugelį, jei kalbat terminais "aukšti" "žemi" vidurys" "erdvė" ir kitais? Matot, koks Joda parazitas, ne tik, kad nuskriaudė Ogminiečius, bet ir jus kritikuoja. Mano vienintelis terminas yra:_daug, ar mažai Muzikos. Nesupykit, toks jau tas Joda  |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 22:14 |
|
|
|
|
| Tomasius rašo: |
na nzn, bet mano ausis kai placiajuosciu paragavo keleta metu atgal, tai nelabai ir gaminciausi ka nors kitokio. Ju skambejimas labai malonus, ir labai graziai atgroja muzika (ne bumcikus).
Neuzilgo pradesiu gamintis dezes GD 3030-1 garsiakalbiam (viduriavimui), o ateity (kai finansine padetis pageres) o zemadaznes galvoju kokius 18" arba 21"  |
O ar ne per daug colių? Jau 12" garsiakalbiu grojant bosas susiformuoja už 4...5 metrų. Nebent kaimynams grosi, arba atgalinį ruporą kažkur užsakysi. Subui sutinku, kartais nekenkia ir 15" O ar žinai, kad brangių kolonėlių kainos 70...80 procentų sudaro dėžės kaina? O ruporo, net 90 procentų! Tik kas tau jį padarytų? Kiek man kainavo ruporai, geriau net neminėsiu, nes vėl būsiu apšauktas. Va geriau Kaudio tegu pasako, kur aš neteisus. |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 22:22 |
|
|
|
|
| Dmitrij rašo: |
cia aisq dar viskas yra susije su amziumi zmogaus ir su tuo kiek jis laiko jau klauso muzika (mano nuomone) |
Muzika klausau visaliak ir visada, Ateity kai pageres finansine situacia- LOWTHER-X imsiu, bet tai dar bus negreit... O ateity, po kkoki menesio , palnuoju darytis is senuju televizoriaus garsiakalbiu akustika gal kas turi ? Padovanoti, arba nebrangiai prastumti- as i juos isimylejau
O del fleitos ir saxofono- as juos dievinu  |
Eeeeech, per vėlai tu pasakei apie televizorinius... per vėlai. Aš jų turėjau 36 vienetus. Vienvačiu, dvivačių ir apvalių trivačių. Visi nauji, trys dėžės. Ir atidaviau nuo 3 iki 8 litų už vienetą.... Tu man širdį uždavei, priminęs... Iš rusyno parsivežiau dovanų, dar prie ruso. Iš armijos gryždamas. O dėl lowter-ių NEAPSIRIK, nemanau, kad Lyroj bus kažko verti. Ieškok geriau, kas tiesioginį ryšį turi su gamintojais, bet ne Lyriečiai. Paskutiniu metu įtarimai vis dažniau kyla, dėl jų. Ir ne man vienam! |
|
|
|
|
 |
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 22:33 |
|
|
|
|
Tai jau aktas... kad kiekvienas sukoreguoja daznumine... savaip, bet gal nesi girdejes tikrojo garso ??? man ir MAS-10 graziai skambejo pakol neisgirdau JAMO ( modeli dabat nepamenu ) namu kino priekines kolonels.... as i jas isimylejau, bet kai prisiminiau savo senojo tauro 5(3)gdsh-xxx, skleidziama garsa, tai JAMO visa galva atsilieka nuo jo, ir netik JAMO bet ir dar daug kitu garsiuku( ten popieriaus garsiakalbis)  |
Žinai, man toptelėjo mintis! O kodėl tau nepabandžius 4a32 ?! Arba jo jaunesnio brolio 6-iavatuko? (nebepamenu markės). Turėtum žinoti-Kinap gamyklos šedevrai. Jie buvo skirti kino salėms. O rusija, kaip žinia, iš visų kultūros žanrų daugiausiai dėmesio skyrė būtent kinui. Todėl ir garsiakalbiai buvo ir yra aukštumoj ( KINAP-o ).  |
|
|
|
|
 |
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 22:40 |
|
|
|
|
| Joda rašo: |
| Tomasius rašo: |
na nzn, bet mano ausis kai placiajuosciu paragavo keleta metu atgal, tai nelabai ir gaminciausi ka nors kitokio. Ju skambejimas labai malonus, ir labai graziai atgroja muzika (ne bumcikus).
Neuzilgo pradesiu gamintis dezes GD 3030-1 garsiakalbiam (viduriavimui), o ateity (kai finansine padetis pageres) o zemadaznes galvoju kokius 18" arba 21"  |
O ar ne per daug colių? Jau 12" garsiakalbiu grojant bosas susiformuoja už 4...5 metrų. Nebent kaimynams grosi, arba atgalinį ruporą kažkur užsakysi. Subui sutinku, kartais nekenkia ir 15" O ar žinai, kad brangių kolonėlių kainos 70...80 procentų sudaro dėžės kaina? O ruporo, net 90 procentų! Tik kas tau jį padarytų? Kiek man kainavo ruporai, geriau net neminėsiu, nes vėl būsiu apšauktas. Va geriau Kaudio tegu pasako, kur aš neteisus. |
Koloneles (dezes) darausi pats, o didelius subus noriu daryt ne namie klausyt (nuo GD 3030 viduriavimo kartais kaimynai apsireiskia) O siaip tai kartas nuo karto vis kokion tusofken pravercia arba isnuomot praso. Mano manymu butu investicija i ateiti  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 22:54 |
|
|
|
|
Čia tai taip, Tamošiuk Man tai jau gili praeitis. Nostalgija, kai grodavo analogas ir daaaaaug popieriaus. |
|
|
|
|
 |
 |
Vata |
Parašytas: 2006 02 04, 23:13 |
|
|
|
|
| Joda rašo: |
Žinai, man toptelėjo mintis! O kodėl tau nepabandžius 4a32 ?! Arba jo jaunesnio brolio 6-iavatuko? (nebepamenu markės). Turėtum žinoti-Kinap gamyklos šedevrai. Jie buvo skirti kino salėms. O rusija, kaip žinia, iš visų kultūros žanrų daugiausiai dėmesio skyrė būtent kinui. Todėl ir garsiakalbiai buvo ir yra aukštumoj ( KINAP-o ).  |
Taip zinau situos 4a32, klyachino forume esu aoie juos skaites, ir dar taip rusiskajame inete surades , bet kas musu laikais toki TURTA, Gal kas turi ???
O del LOWTHER-x, gal siek tiek i pieva nugribavau, nes as, kaip fizikas, megstu vadowautis faktais o ne zodziais o apie lowther'ius esu tik girdejes atsilirpimus o ne ju grojima, o is kitos puses jei niekas ju nepirko is pazistamu,tai man teks garbe buti pirmajam , vat ka nori ta ir daryk  |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|