|
Forumas » Autodiagnostika » Carprogo klonas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 02 08, 20:06 |
|
|
|
|
Na va gavau savo carproga. Tik dar neisbandytas .. meginau tik airbagu funkcija su toyota yaris bloku. Na dampa pakoregavo ne mano metodu ..., bet rezultatas teigiamas.
Seip padarytas gana kokybiskai ... neitarciau , kad kinieciu jei nezinociau. Net codercard.lt logotipas Aisku soic8 segtukus iskart teks det pamonos. |
|
|
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 02 08, 23:40 |
|
|
|
|
| liuxx rašo: |
Na va gavau savo carproga. Tik dar neisbandytas .. meginau tik airbagu funkcija su toyota yaris bloku. Na dampa pakoregavo ne mano metodu ..., bet rezultatas teigiamas.
Seip padarytas gana kokybiskai ... neitarciau , kad kinieciu jei nezinociau. Net codercard.lt logotipas Aisku soic8 segtukus iskart teks det pamonos. |
numesk nuoroda is kur imtas. nes perziurejau, nedaug dar kas turi ji. Pagrinde, kaip ir tau sakiai, domina opeliai ir ju hibridai galima ir i PM. |
|
Paskutinį kartą redagavo lagas, 2012 02 09, 00:16. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 02 09, 09:25 |
|
|
|
|
| saulius saulius rašo: |
| Versija, versija kokia? |
|
|
Paskutinį kartą redagavo liuxx, 2012 02 09, 10:19. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 02 09, 09:58 |
|
|
|
|
[quote="liuxx"]
Versija 4.1
Pirkta dhgate .
Nes daugelyje saitu jis yra , bet kai prieinama iki pirkimo jo neturi. |
|
|
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 02 09, 10:18 |
|
|
|
|
[quote="liuxx"]
Versija 4.1
Pirkta dhgate .
Nes daugelyje saitu jis yra , bet kai prieinama iki pirkimo jo neturi.
Tai va siryta ismeginta funkcija del kurios jis ir buvo pirktas . Padarytas resetas psg16. Tiesa pavyko is 4 karto. Viena karta nepasijunge , 2 kartus visai pakibo. Paskui kazkaip tai pavyko  |
|
|
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 02 09, 11:33 |
|
|
|
|
Vadinasi pirkti galima, aciu liuxx.  |
|
_________________ Saulius Motors Ltd, UK +44 (0) 7729706542, Skype: Evo_Remap, email: EvoRemap@gmail.com |
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 02 09, 11:48 |
|
|
|
|
Vadinasi pirkti galima, aciu liuxx.  |
Na kaip ir galima Laikas parodys .. |
|
|
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 02 20, 20:24 |
|
|
|
|
| Nu va, carprog'as jau ir pas mane. Liuxx, klausimas tau, ar pas tave visi paveiksliukai, kaip prijungti prie pvz. airbag tasku ar kad ir to pacio psg16? Vienur yra paveiksliukai, kitur nera, kazin cia kitaicu bugas ar mano kompo? |
|
_________________ Saulius Motors Ltd, UK +44 (0) 7729706542, Skype: Evo_Remap, email: EvoRemap@gmail.com |
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 02 20, 21:32 |
|
|
|
|
| Nu va, carprog'as jau ir pas mane. Liuxx, klausimas tau, ar pas tave visi paveiksliukai, kaip prijungti prie pvz. airbag tasku ar kad ir to pacio psg16? Vienur yra paveiksliukai, kitur nera, kazin cia kitaicu bugas ar mano kompo? |
psg16 yra paveiksliukai . O carproga jau pardaviau , nusprendziau , kad man jis nelabai naudos duoda. O ir seip gera kaina pasiule.. Jei matysiu , kad truksta pirksiu vel.  |
|
|
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 05 18, 22:01 |
|
|
|
|
| Na ar daug yra isigijusiu carproga... jau ir kaina laaabai maza. Kaip kam dirba (ar nedirba) ? |
|
|
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 05 21, 12:24 |
|
|
|
|
| Mano tiekėjas turi tik 4.01 versiją. Ir kaina baksų 220. Su parsiuntimu 262. Dar gal nejamsiu, nėr didelio poreikio. |
|
|
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 05 21, 13:10 |
|
|
|
|
| daugiavaikis rašo: |
| Mano tiekėjas turi tik 4.01 versiją. Ir kaina baksų 220. Su parsiuntimu 262. Dar gal nejamsiu, nėr didelio poreikio. |
mano tiekejas 230 usd nori su siuntimu irgi 4,01V, bet irgi kazkaip didelio poreikio nera tai galvoju ar imt ateiciai  |
|
|
|
|
|
 |
Carprogo klonas. |
Parašytas: 2012 05 21, 22:02 |
|
|
|
|