|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 03 04, 21:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » reno megani neuzsiweda
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 01 31, 22:45 |
|
|
|
|
| xyznia rašo: |
arba susirandi po kapotu variklio kompa su didele jungtim priesais varikli,dedi ji i deze,kartu dedi simtine ir siunti pas mane
atgal parsiusiu dedi ir brukst vaziuoji |
Ar nelabai nusipigini? Dar gal emuliatoriaus reiks? |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 01 31, 22:53 |
|
|
|
|
| valdaras rašo: |
arba susirandi po kapotu variklio kompa su didele jungtim priesais varikli,dedi ji i deze,kartu dedi simtine ir siunti pas mane
jei su viena fiske ECU zinau kad nereiks anksciau kol zioplesnis buvau reikedavo |
|
|
|
|
|
 |
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 01 31, 23:06 |
|
|
|
|
jei su viena fiske ECU zinau kad nereiks anksciau kol zioplesnis buvau reikedavo |
Tikrai taip, siandien toki pat lavona prikelinejau, tik ten buvo scenic, o visa kita tas pats ir metai ir motoras, tik pas mane buvo kita beda, blondine pamirso rakteli perspaust ir suko starteri, kol akumas visiskai nusedo, su parsigabenimu i vieta kainavo 180 lietuvisku pinigu, tik man dar teko dioda isimt, kad nemirksetu  |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 01, 14:04 |
|
|
|
|
| tai wat gal kas zino kaip atblukuoti ta signalizacija tai renuskei nes jau baig daknisti |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 01, 14:12 |
|
|
|
|
| wasia220 rašo: |
| tai wat gal kas zino kaip atblukuoti ta signalizacija tai renuskei nes jau baig daknisti |
Tai tu jau baigi visus daknist. Tau jau rašė ką daryt - imi į ranką šimtinę ir varai tuo užsiimančių meistrų ieškot. |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 01, 18:29 |
|
|
|
|
[quote="wasia220"]tai wat gal kas zino kaip atblukuoti ta signalizacija tai renuskei nes jau baig daknisti[/quote]
as tau galiu pasakyt kaip. isardai kompa ir su programatorium perrasai viduje esancio eeprom 24c02 duomenis,dedi atgal ir vaziuoji. viskas paprastai ir nesunkiai darosi kai is to duona valgai.bet jei esi is tu kurie viska nori patys pasidaryt,tada teks investuot irankiams dvi simtines minimum,savaite pasistudijuot apie ka eina kalba,tada nusipirkt dar pora renault kompu ant zapaso ir pirmyn prie darbo |
|
|
|
|
|
 |
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 01, 19:16 |
|
|
|
|
Na visdelto normaliam masinos darbui emuliatorius butinas. Jei tu naudoji buda su 24cxx ir 7 i 8(+) . Aisku masina vaziuos , lempikes zibes .. o diagnostkos ta masina niekada nebetures .. nes tame 24cxx ne tik immo duomenys , bet ir gedimu registracija. Padarius write protect nieko jau neberegistruos. |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 01, 19:43 |
|
|
|
|
| del to tai taip bet esu jau daug tokiu zombiu paleides,ne tik renault bet ir opel frontera,chrysler voyager. paprasciausiai atvaro tam kas gali uzvest kuo pigiau o toliau kibenimat :) |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 01, 19:51 |
|
|
|
|
del to tai taip bet esu jau daug tokiu zombiu paleides,ne tik renault bet ir opel frontera,chrysler voyager. paprasciausiai atvaro tam kas gali uzvest kuo pigiau o toliau kibenimat  |
Esu ir as daug .... , bet zmogui pasiulau padaryt normaliai uz 200 , arba uz 100 nelabai normaliai:) .Dazniausiai nori normaliai. |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 02, 21:29 |
|
|
|
|
| manau kainos vapsce nuo 200 turetu but. o tokie temu kurejai turetu isvis but blokuojami. atvaziuoja poto prisiskaite visokiu audi klubu. sako mazu spyna a6 sutaisytum ten kazka perlituot reik skaiciau... sako uz kokia 20 lt.reik uzdaro forumo. dabar nei dampais pasidalinsi nei patirtim. sudu kruva. aciu uz demesi. |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 03, 20:36 |
|
|
|
|
| salo rašo: |
| manau kainos vapsce nuo 200 turetu but. o tokie temu kurejai turetu isvis but blokuojami. atvaziuoja poto prisiskaite visokiu audi klubu. sako mazu spyna a6 sutaisytum ten kazka perlituot reik skaiciau... sako uz kokia 20 lt.reik uzdaro forumo. dabar nei dampais pasidalinsi nei patirtim. sudu kruva. aciu uz demesi. |
Jo ,uzdara tema butu gerai |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 03, 20:37 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 04, 07:13 |
|
|
|
|
| liuxx rašo: |
+10 |
|
|
|
|
|
 |
reno megani neuzsiweda |
Parašytas: 2012 02 04, 12:16 |
|
|
|
|
Tiksliai 100%.Gudruciu daugeja.Lengviau einas su tais,kurie susiduria ne pirmakart su immo,raktais,sinchra ar pan. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |