Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 21 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 21, 09:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Nauji stiprintuvai, iki 1600lt. Galima kanors gero rasti?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 34
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Nauji stiprintuvai, iki 1600lt. Galima kanors gero rasti?
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 15:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sarunas_vy
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
minimaltechno rašo:
Labai dėkui už konkretų atsakymą Smile Buvo labai naudingas linkas pasiskaityme. Geri aprašymai, pasirinkimas. Tik aš vieno kažkaip iki galo nesuprantu. Tarkim mano stiprintuvas yra prie 4 omų 2X140W, 8 omai 2X100w. Tai dabar tie stiprintuvai, tarkim kaip pvz tas http://www.whathifi.com/review/marantz-pm6004/specs , grotų žymiai silpniau už mano? Man kažkaip sunku įsivaizduoti, kad mano kolonėlės būtų kažkam per galingos, pvz jos yra 90-130W, tai su tuo stiprintuvu net neišnaudočiau jų galimybių? Bet, kad taip atsitiktų, turėtų labai tyliai groti jos, turint omeny tik patį skambėjimą, be jokių skaičiukų. Aš manau tas naujas stiprintuvas vistiek smarvės turi ir vistiek garsiai grotų ir negaliu patikėti, jog jo neužtektų. Blemba reikėtų pasijungti ant kito tokio maždaug ir pažiūrėti koks skirtumas būtų.

Nelabai gal moku paaiškinti.

Ir šiaip ten tame puslapyje žiūriu stiprintuvus, tai tarkim iki 400 svarų galingumai tai apie 2x40/50W . Tai, kad nusipirkti savo kolonėlėm naują stiprintuvą ir kad išnaudotų kolonėles, tai kiek sumokėti reikia. Kažkaip keista.

Kiek kartų savo virš 100W stiprintuvą esi atsukęs iki galo ir klausęs tuo 100 w galingumu? Jei kolonėlės dar sveikos tai abejoju ar tokiu garsu klausai:). Pilnai pakaks tų 50 w. O realiai jei namuose klausaisi muzikos (ta prasme pats klausaisi o ne kaimynai:) tai iš tų šimtų vatų naudoji iki kokių 3 W.. Smile
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 15:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
garso rankeneles padetis ne rodiklis. Gal iki puses atsukes tu jau paleidi maksmalu stiprintuvo atiduodama galinguma, o taip daznai buna su stiprekais. Nesu mates ne DIY stipreko kuris leistuatsukti visa katuske. Dazniausiai butent virs puses potenciko eigos ir prasideda visokie kraipymai ir klipinimai.

Kokios koloneles geresnes? Vel gi ziurint kuria prasme. PS130 turetu nunesti toli toli lv130. Bet prisiminus savo vaikyste tai ne vienos is mano gaminamu man nebutu tikusios Very Happy Anuomet garso suvokimas buvo iskraipymu lygyje. Kuo garsiau zviegia (kraipo garsa levi garsiakalbiai) tuo atrodydavo garsiau ir kruciau groja Very Happy Kad papildyti apacia pasistaciau su 12" subus nuo DIY stipreko ir buvau laimingas. O kai pakalusydavau kokybisku kolonkiu nepatikdavo nes nebudavo daug garso (realiai jo budavo daxuja, bet kadangi garsas neiskraipytas nezviegiantis atrodo kad jo mazai nors susisneketi neina). Puikiai iliustruoja kaip garsiai gali groti paprasta magnetola kuri zviegia kaip skerdziama kiaule jei uzvanoji max Very Happy Atrodo pzdc tuoj bugneliai issoks is ausu nuo garso nors realiai ten garso mazai Very Happy
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 16:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Nu nu, bet pas mane taip nebuvo niekad ir nėra. Visada mėgau švarų garsą. Man keista kaip kiti žmonės garsina ir nejaučia, kad neišneša, nebešvariai groja. Neįsivaizduoju kaip galima to negirdėti.

O kalbant apie save, tai mėgstu garsiai ir kokybiškai. Juk galima ir taip Smile Kad ir su tuo žemu..
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 17:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Nereikia vaikytis tų vatų. Galiu ir aš paliudyt, kad pasidaręs tas dičkes Lexton maniau, jog reikės galingo stiprintuvo, kad be 100W neapsieisiu. Bet, kaip bebūtų keista, užtenka pusės to, kad jos grotų labai garsiai, ir pamatavęs ties ta vieta, kai pradeda kilti iškraipymai, kolonėlių gnybtuose radau apie 60W. Ir tai buvo maksimumas, kurio viršyti jau neina - ir kolonėlių gaila, ir garsas šlykštus pasidaro. Ir paklausyk gero patarimo, kurį tau čia siūlo - jei tikrai trūksta žemų dažnių, paprasčiausiai nusipirk subą. Man jis nereikalingas - vis tik 8x 8" prieš 4x 6,5" turi svorio, nors ir uždarose dėžėse.

P.S. GSP, kur pradingo LV140 modelio aprašymas?

PranešimasParašytas: 2012 02 02, 17:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Citata:

uz pusmecio pradings visa LV serija Very Happy Grysiu prie Dibeisiuku. Anie beldzia geriau o tokioj kainoj zmonem to ir tereikia. Plius jie istvermingesni ir gaminys labiau iperkamas gaunasi lyginant su LV

p.s. nors gal ir ne uz pusmecio, garsiuku dar dafiga turiu tai kol isparduosiu tai... Rolling Eyes
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 18:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Aš irgi manau, kad man nusipirkti sūba geriausiai būtų. Bet aš dar ne iki galo supratau, kaip aš jį galėčiau pajungti prie savo stiprintuvo, kad galėčiau reguliuoti kolonėlių žemą, na kad jos tik nedaug jo gautų, o pagrindinį žemą reguliuočiau ant sūbo. Man kažkas rašėt, bet ne pakankamai aiškiai to nemačiusiam Smile

GSP, gal turi parametrus ir nuotraukas tų kolonėlių dibeisiukų? Smile įdomu labai Smile
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 18:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zuperis
Senbuvis
Senbuvis
Del Pioneer pasirinkimo tai nezinau.Teko pries pusmeti krapstinet VSX-607RDS.Buvo nusprogus galine mikroschema PAC009A(Analogas STK4211 lygtais)RCL yra uz ~18lt,bet manau kad padielka,nes kaina uzsienyje siekia iki 70lt,nors ir tai dar nera garantijos,kad irgi ne kitaicu menas.Todel ir stovi nesutaisytas
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 20:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Lituokime
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vat beda pas zmones, kad ne tik watus ziuri, bet ir kazkokius blizgucius. Bile ziba, bile tik siurisi. Lunx tegu perkasi, ir galia ir kolybe... Tik ar kur ta samopala ras neaisku...

PranešimasParašytas: 2012 02 02, 20:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
GSP rašo:
Citata:

uz pusmecio pradings visa LV serija Very Happy Grysiu prie Dibeisiuku. Anie beldzia geriau o tokioj kainoj zmonem to ir tereikia. Plius jie istvermingesni ir gaminys labiau iperkamas gaunasi lyginant su LV

p.s. nors gal ir ne uz pusmecio, garsiuku dar dafiga turiu tai kol isparduosiu tai... Rolling Eyes

Beldžia gal ir geriau (lyginti neteko), bet ar bus norinčių mokėti 1200Lt už tas kolonėles? Bus, bet labai mažai - taip buvo prieš kelis metus, taip bus ir dabar.

Iš Dibeisi kolonėlių, kurias GSP kažkada gamino, teturiu išsisaugojęs dvi foto:
http://i546.photobucket.com/albums/hh415/xumotbass/P7122354.jpg
http://i546.photobucket.com/albums/hh415/xumotbass/untitledun2.jpg
Pamenu, kaip varvinau seilę pamatęs tokias kolonėles ir kaip skaudėjo širdį matant jų kainą - taip ir liko tik svajonė.

P.S. Kiek jau tų garsiakalbių konkrečiai dar turit, kad kiekį įvardinat „dafiga“? Užtektų sudaryti atsarginį garsiakalbių komplektą mano Lexton'ams? Smile

PranešimasParašytas: 2012 02 02, 22:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Atrodo skirtingos tos kolonėlės juk Smile Negi abi LV140. Garsiakalbiai 8"? Kiek W? Laughing Atrodo galingai jos :}
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 22:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
minimaltechno rašo:
Atrodo skirtingos tos kolonėlės juk Smile Negi abi LV140. Garsiakalbiai 8"? Kiek W? Laughing Atrodo galingai jos :}

LV140 atrodo beveik taip pat kaip Dibeisi antroje foto, tik kad su Lexton garsiakalbiais. Aukštadažnis, 6,5" viduriukas ir du 8" žematoniai.

Pirmoje foto Dibeisi su 6,5" arba 5" (tiksliai nepamenu, nuotraukos kelių metų senumo), GSP galėtų plačiau pasakyt ir parodyt, jei dar turi foto Smile

Aš norėjau ko nors didesnio už tas kolonėles, todėl pasidariau šitas: http://sites.google.com/site/xumotsstuff/lexton-hl-w817-for-listening-music
Tenka pripažint, kad su garsiakalbių kiekiu kiek persistengiau, bet vis dar smagu įėjus į kambarį prieš save pamatyt 154cm aukščio kolonėles Smile

Grįžtant šiek tiek prie temos esmės, turėdamas pinigų naujo stiprintuvo nepirkčiau. Nesu didelis eGZpertas ir pasigaminti GERŲ nemoku, todėl kolonėles pirkčiau gatavas iš GSP arba ieškočiau ko nors gamyklinio, tarkim, tokių http://www.skelbiu.lt/skelbimai/orbita-35-as-016-1-13058139.html (nemėgZtu nesimetriškų kolonėlių). Dėl stiprintuvo bėdų nėra - tokį, kuris tenkintų mano poreikius, pasigaminti sugebu.

PranešimasParašytas: 2012 02 02, 22:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assembled
Senbuvis
Senbuvis
Įkišiu savo tris grašius... Man labai patinka Harman Kardon. Siūlau pasižiūrinėti ir į juos. Mano kuklia nuomone, jie visi geri, skiriasi funkcionalumas ir atitinkamai kaina. Nedaug jų čiupinėjau, gal yra labiau nusimanančių, bet vis tik tie aparatai, kuriuos teko matyti, tikrai nenuvylė.
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 23:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Citata:
Aš norėjau ko nors didesnio už tas kolonėles, todėl pasidariau šitas: http://sites.google.com/site/xumotsstuff/lexton-hl-w817-for-listening-music
Tenka pripažint, kad su garsiakalbių kiekiu kiek persistengiau, bet vis dar smagu įėjus į kambarį prieš save pamatyt 154cm aukščio kolonėles

Pagamink GSP man specialiai tokias, tik su trijais 8" žematoniais, geresniais garsiakalbiais :}}
PranešimasParašytas: 2012 02 03, 00:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
minimaltechno rašo:
Citata:
Tenka pripažint, kad su garsiakalbių kiekiu kiek persistengiau, bet vis dar smagu įėjus į kambarį prieš save pamatyt 154cm aukščio kolonėles

Norėčiau tokių kolonėlių, tik su 8" žematoniais geresniais Smile Pagamink GSP man specialiai :}}

Jei ir sutiktų pagamint, greičiausiai neišsimokėsi, kai paprašys 3000Lt Smile Bet jei išgali tiek, prašyk tokių:

Jų kaina buvo apie 3000-4000Lt, jei gerai pamenu.

Maniškių savikaina apie 600-700Lt atsiėjo, tai pridėjus grašius už darbą ir sugaištą laiką 1000Lt būtų kaip nieko, ir tik todėl, kad dar nemoku tinkamai įvertinti įdėto darbo.

PranešimasParašytas: 2012 02 03, 09:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
vajewj nu ir privaret postu Very Happy Bandau atsakyti.

Su dibeisi koloneles kainavo kiek pamenu 800lt juk rasiau kad bus gaminiai PIGESNI ir labiau iperkami.

Nuotraukos kazkur isoriniam harde zinokit nelabai turiu laiko kapstyti bet jei kai turesiu laiko prisiminsiu - sudesiu,

Del xumot idetu fotkiu - pirmosios su Alphard garsiakalbiais, labai beja geri kevlariniai garsiakalbiai ir kiek brangoki 5". Deja nebegaminami seniai seniai (o gaila)

Antra foto yra DBS115 vieno populiariausiu modeliu buvusiu. Gabaritai identiski lv140 ir garsiakalbiu dydziai taip pat. Kaina buvo ~1200

Xumot, lextonu turiu tik 6,5" tad tau kaip ir npadeciau Smile

Minimaltechno galiu pagaminti bet su dibeisiais skambesys bus kiek prastesnis nei su lextonais, kartoju dar kart tau reik subo. Tavo turimos skamba gerai.

Paskutinej nuotraukoj koloneles kainavusios 3400lt berods. Du zemadazniai viaton w250s su vidutiniai sds134 ir aukstadaznis adt105h kuris beja nebegaminamas bet cia nebeda. Sitos koloneles ir graziai grojo ir garsiai graziai grojo ir pabelsdavo gerai kai reikdavo Very Happy Bet deziu dyddis.... Aukstis 130cm plotis 35 berods gylia apie 40 ar 45 reik brezinukus ziureti Very Happy
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu