Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 21 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 21, 10:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Nauji stiprintuvai, iki 1600lt. Galima kanors gero rasti?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 24
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Nauji stiprintuvai, iki 1600lt. Galima kanors gero rasti?
PranešimasParašytas: 2012 02 01, 19:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Aš ne tinginys. Aš visus puslapius ką radau esu pravartęs ir kiaurai išilgai perskaitęs iki naktų. Aš tik norėjau su žmonėm pabendrauti ir jų pasiūlymų išgirsti. Ar jums nepatinka diskuoti? Tai ką tuomet veikiat diskusijoms skirtoje vietoje.
Šiaip viskas aišku kodėl niekad negaunu konkretaus atsakymo, nes žmonės nežino ką pasakyti, nei bandę juos, nei ką, turi savo daiktą ir daugiau nieko pasiūlyti negali (čia dauguma). Čia tik dirbantis tame reikale galėtų patarti. Daugiau niekad nieko nebeklausiu, niekur, nes dar nei karto negavau atsakymo gero.
PranešimasParašytas: 2012 02 01, 20:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
O ką galima patarti, kai neaišku prie ko bus jungiamas? Kaip jau sakė, nupirkus realių 130W kanalui stiprintuvą surūkytum turimas kolonėles.
Paprastas pavyzdys: http://www.idealo.co.uk/compare/1724212/beng-e1005.html šitos nei cento nevertos „kolonėlės“ įvardintos kaip „Power Rating: 180 Watt“, „Effective Output: 440 Watt“. Jei jau tokios galingos, tai kodėl tada vienas žematonis sudegė nuo TDA7265 mikrės?

Na bet jei nenulaikai pinigų ir negali skirti šimto kito senojo stiprintuvo remontui, va čia http://www.thelonious.lt/?n=13 NAD 2400 bus pats tas pasirinkimas. Iš naujų kas nors galingo, kokybiško ir pigaus? Utopija...

Dar galėčiau rekomenduot Koda KD-261, jei kur nors rastum - galingas ir paprastas stiprintuvas. Va: http://www.skelbimai.lt/parduodu-koda-kd-261-stiprintuva-2085324.html. Nemiegok ir pasiimk, nenusivilsi.

Ir pabaigai: geroms kolonėlėms subas nereikalingas, bet jei subas vis tik būtinas, jie turi kontaktus aukšto lygio įėjimui, kad abu stiprintuvo kanalus sujungtum į subą, o iš subo į priekines kolonėles.

PranešimasParašytas: 2012 02 01, 21:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
minimal techno as juk tau jau kai susirasinejom sakiau - imk suba juk realiai tau jo ir tetruksta. Visos bedos ir klausimai kyla del neismanymo. Kai tau bandai normaliai patarti tu neklausai, reiskia tau reikia ne patarimo o pritarimo. Paklausk saves ko tau dabar truksta? Zemo? Perki suba. Stiprekas truputi durniuoja? Nesi meistrui rimtam arba perki geriau islaikyta naudota. Ir turesi savo svajoniu sistema. Aktyvus subas kelbasins, o kolonkes reks ir nuo 60w stipreko pakankamai garsiai. Ka tau patarti kai tu pats nesupranti ko nori? Tai labai teisingai sako - naujas stipreas uz 1600lt iseis arba negalingas padorus arba galingas bet serpotrebas (kad ir pvz holywood a la koncertinis). Uz tokia suma naudotas iseitu neblogas, bet nafik tau tos galios? Jokios buitines kolonkes nelaikys kokiu 150w rms ypac su tavo pomegiu bass +10 ir dar tonkompensacija (loudness) ON rezime. Tau reik SUBO
PranešimasParašytas: 2012 02 01, 21:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Mane visada visi nuvertinat ir blogai įsivaizduojat.

1. su tavo kolonėlėm man žemo per akis.
2. aš klausau BE LOUDNES ir viskas ant -+ 0
3. subo norėčiau ne dėlto, kad trūksta žemo, o tam, kad apsaugočiau dabartines kolonėlės, nereikėtų joms drebinti varganai tą žemą Smile

Jeigų pirkti sūbą, reikėtų ir stiprintuvo tuomet su tam skirtu išėjimu, todėl apie viską domiuosi. Na man labai įdomu viskas, traukia apratūros Smile

Kolonėlių kitų noriu todėl, kad su dabartinėm pagarsinus turiu žema gerokai nusukti, nes atrodo išlėks žemi, nu tiesiog labai jau jie nesmagiai atrodo.

Noriu kolonėlių galingesnių, kad jos turėtų rezerve dar nemažai, kad nereikėtų baimintis vėl susvilinti. Nes su pastarojom, atrodo klausai garsiai, bet švariai, bet vistiek va nuo tokio virpesio matyt svyla. Todėl nebenoriu, kad pasikartotų. O stiprintuvo noriu kito, nes užsigeidžiau. Ištikro galėčiau jį sutvarkyti ir tiek. Bet čia kažkas sakė, kad jis šūdas paskutinis, tai pamaniau gal reikia pasikeisti, kol pinigų yra. Bet čia jau mano asmeniniai reikalai.
PranešimasParašytas: 2012 02 01, 22:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
Jei pirksi naują subą, stiprintuvo su atskiru linijiniu išėjimu žemiems dažniams nereikės. Kaip sakiau, tam sube yra aukšto lygio įėjimai, į kuriuos paduodi garso išėjimus iš stiprintuvo, o kolonėles jungi prie subo.

PranešimasParašytas: 2012 02 01, 23:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Manau būtų paprasčiausiai susitvarkyti stiprintuvą ir nusipirkti geresnes kolonėles, klipsch F30 ar geresnes to pačios firmos. Gerai, kai pinigai bus rankose, tuomet dar kartą pagalvosiu. Dabar dar pokolkas tai tik 3 pirkinys eilėje.

Dar klausimas paskutinis, mano stiprintuvas tas rodytas, kokiai kainai maždaug prilygsta naujo stiprintuvo, lyginant kokybė ir kainą. Taprasme kokį stiprintuvą naują turėčiau pirkti, kad pasiekčiau tapatį ką turiu. Tokį atsakymą gavęs susivoksiu ką turiu.

Ir nepykit, aš visada viską iki smulkmenų internete išsiklausinėju :}}
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 00:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
S.G.
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Nežinau, kaip keitėsi jenos kursas, bet Denon PMA1500 už 68000 jenų Marijos žemėje kainavo 3000lt. Jei tavo Denonas kainavo 98000 jenų, skaičiuok santykį.
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 00:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Citata:
1. su tavo kolonėlėm man žemo per akis.
2. aš klausau BE LOUDNES ir viskas ant -+ 0
3. subo norėčiau ne dėlto, kad trūksta žemo, o tam, kad apsaugočiau dabartines kolonėlės, nereikėtų joms drebinti varganai tą žemą

ne nu as nesuprantu. Arba as isivaizduoju tave ne tuo zmogum. Tu is Siauliu taip? tu turi mano gamintas LV130? Juk per skype snekejom kad esi zema atsukes nes tavo muzikai to reikia. As sitas kolonkes leidau per savo denona 150w@8om ir zinau kad jom zemo nereik nusukti nes viskas yra subalancuota. Kitas reikalas jei stiprintuvas klipina ( o jis klipina ir plius pats sakei kad traska ten jame kazkas). Saugoti koloneliu nera nuo ko, pagal musupokalbius ir gramofono diskusijas tau tikrai truksta zemo.

Dabar del Klipsh. ar klausei ju? Galvoji jos kazkuo stebuklingos? Kodel is manes nusprendei imti pigiausia serija ir poto nusivilti kad koloneles vis gi genda bandant is ju isspausti daugiau nei leidzia kaina? Pvz ta ka tu bandei su manim konsultuotis per skype is koloneliu, toje kainu kategorijoje as galiu pasiulyti zymiai geresni produkta, bet tau baisu siulyti. Tu vis ziuri i watus. Kas is tu watu? Ka parodo watai? Pvz PS80 duoda i kaulus LV130 per visus galus nors yra beveik dvigubai silpnesnes.

As noriu tau patarti - pirmiausiai apsigalvok ko tau TIKRAI reikia. Negalvok apie kitus ka apie tave pagalvos ar kaip pasirodysi virtualioje bendruomeneje juk jie yra niekas realiai mastant. Tu gyvensi su sistema. Kai sugalvosi ko tau istikruju reikia (= truksta) tuomet pateik cia klausima (jei pats jau negalesi issirinkti).

pvz nusprendi kad tau koloneles gut bet stiprekas uzknisa. Ir klausi ka daryti yra biudzetas reik arba sena vartalioti arba nauja.

kitas pvz nusprendi kad taves koloneles netenkina tarkim bosas. Vel klausi ka daryti kolonelese netenkina bosas ir nesiparink sakyti kad pirkai jas pas mane, man cia jokia antireklama vienas nepatenkintas kleintas.

Tai va kai suzinosi TIKSLIAI ko tau reikia, mes galesim tau padeti. Ir ismok klausyti ka tau pataria. As irgi kazkada vaikiausi nesveiku galingumu. Jei reik tikrai garsiai ir kad smarkiai kaltu imk "koncertine" aparatura, nes tam ji ir skirta. Su buitine siekti kazkokiu nezmonisku SPL plius kokybe yra gerokai brangiau nei 1600lt
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 07:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Gediminai, aš taspats, bet tikrai aš neklausau taip kaip tu manai ir man to nereikia. Gal tau įstrigęs pirmas mano įspūdis. Tada pamenu tik susijungiau, iškart loudnes įsijungiau ir man dar trūko. Sakykim tikėjaus visai ne to, BET dabar pripratau ačiū dievui prie teisingo klausymo ir man žemo net perdaug kartais, nusuku žemiau nulio.

Gerai, sutariam. Kai bus rankose pinigai ir kai sugalvosiu ką čia daryti, tada šnekėsim Smile Žinau, kad plaukioju neapsispresdamas, bet ir pašnekėti įdomu :}
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 09:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
pilnas forumas pilstymu is tuscio i kiaura - nieko idomaus Very Happy O iki kol turesi pinigus rankoj apsvarstyk ko tau konkreciai truksta iki norimo rezultato. Ir dar - nepatingek is tos sumos truputi atsegti kelionei kad pries perkant paklausyti daikta Wink
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 10:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sarunas_vy
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Iš naujų - jau kažkas rekomendavo http://www.whathifi.com/review/pioneer-a-a6
http://www.avitela.lt/p/pioneer-a-a6-j/
Nors vis tik abejoju ar apie 1000 lt kainuojantys šiuolaikiniai stiprintuvai apgros dabartinį.
Gali ir daugiau pažiūrėt čia.. http://www.whathifi.com/search/apachesolr_search?page=1&filters=tid%3A367%20type%3Ahcmproduct&solrsort=fs_cck_field_price%20asc&retain-filters=1
Už panašią sumą išeis kažkas iš Rotel, Cambridge audio. Susirandi, ką gali lietuvoj nupirkt, paskiri dieną, eini į salonus, klausai.
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 13:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Labai dėkui už konkretų atsakymą Smile Buvo labai naudingas linkas pasiskaityme. Geri aprašymai, pasirinkimas. Tik aš vieno kažkaip iki galo nesuprantu. Tarkim mano stiprintuvas yra prie 4 omų 2X140W, 8 omai 2X100w. Tai dabar tie stiprintuvai, tarkim kaip pvz tas http://www.whathifi.com/review/marantz-pm6004/specs , grotų žymiai silpniau už mano? Man kažkaip sunku įsivaizduoti, kad mano kolonėlės būtų kažkam per galingos, pvz jos yra 90-130W, tai su tuo stiprintuvu net neišnaudočiau jų galimybių? Bet, kad taip atsitiktų, turėtų labai tyliai groti jos, turint omeny tik patį skambėjimą, be jokių skaičiukų. Aš manau tas naujas stiprintuvas vistiek smarvės turi ir vistiek garsiai grotų ir negaliu patikėti, jog jo neužtektų. Blemba reikėtų pasijungti ant kito tokio maždaug ir pažiūrėti koks skirtumas būtų.

Nelabai gal moku paaiškinti.

Ir šiaip ten tame puslapyje žiūriu stiprintuvus, tai tarkim iki 400 svarų galingumai tai apie 2x40/50W . Tai, kad nusipirkti savo kolonėlėm naują stiprintuvą ir kad išnaudotų kolonėles, tai kiek sumokėti reikia. Kažkaip keista.
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 14:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
obalys
Senbuvis
Senbuvis
Nu blyn, su tais savo vatais. Groja ne vatai. Vatai parodo kokį galingumą gali atlaikyti kolonėlės prieš sudegdamos (ir tai jei kinietis nepamelavo). Yra toks dalykas kaip jautrumas (dB). Ir 5W jautrios kolonėlės su 2x2,5W stipru gali garsiau aprėkti tavo dabartinę aparatūrą.

PranešimasParašytas: 2012 02 02, 14:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
papildysiu : skirtumas tarp 50w ir 100w (su tom paciom kolonelem) tera tik 3dB ir tu ne nesuprasi kad kazkiek pagarsejo. Realiai gal kiek daugiau dinamikos bus bet tik tiek. Taip kad gali imti ir negalinga stipreka - reks jis kaip priklauso.

ir seip tu labai keistai suvoki "isnaudoti koloneliu galimybes". Cia kai per garsa neina kaimynam susisneketi? Daugelis namuose neklauso daugiau nei 35-45w kai nori patriuksmauti nes cia jau yra labai garsiai. Tradicinis foninis klausymas vyksta prie 0,01-0,1w. Ganetinai garsus prie 1w. Didelio garso riba plaukioja tarp 3w ir tu 45w ir siame ruoze skirtumas "reksmingumo" yra mazas. Realiai visus vatus suvalgo bosas. Koloneles uzrekia kad net saldu ir prie 10w o va bosas kad "perrekti" vidurius turi kalti jau ant visu 80w (cia sneku buitiskai tai kas nusimano nesisypsokit dabar) Very Happy Del to as ir kiti tau sakom - o gal tau reiktu tik subo?
PranešimasParašytas: 2012 02 02, 15:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minimaltechno
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
obalys rašo:
Nu blyn, su tais savo vatais. Groja ne vatai. Vatai parodo kokį galingumą gali atlaikyti kolonėlės prieš sudegdamos (ir tai jei kinietis nepamelavo). Yra toks dalykas kaip jautrumas (dB). Ir 5W jautrios kolonėlės su 2x2,5W stipru gali garsiau aprėkti tavo dabartinę aparatūrą.

Ne kinietis, o GSP Smile http://gsp.puslapiai.lt/gsp%20-%20lv130-2.htm

Na aš taip ir norėjau tikėti, kad tas stiprintuvas su 50W turėtų pakankamai garsiai groti. Bet vistiek 50W ir 140W yra didelis skirtumas ir MAN iki galo neįkertančio viso to meno, atrodo turėtų labai skirtis. Ir tarp kitko, tai dabartinės kolonėlės išgroja pusė stiprintuvo garso lygiai, per vidurį galiu pastatyti garsą, toliau viskas ant 0, Loudnes off, nuo plejerio garsas biski virš pusės ir nuo kompo garso plokštės SB audigy 5.1 ketvirtadalis nusukta. Daugiau garsinti negaliu, nes žėmas pradėtu plerpėti ir draskytis garsiakalbis. Aišku priklauso nuo muzikos parinkimo. Kaip suprantu, mano stiprintuvas yra daug galingesnis, sprendžiant pagal tai. O gal čia dar dasideda garsas iš kompo ir gaunasi jau daugiau?
Rytoj stiprintuvą vešiu tvarkyti.

Citata:
o gal tau reiktu tik subo?

Kaip ir sakiau, užtektų. Tuomet nebereikėtų esamoms kolonoms vargti su žemu dažniu ir problemos nebeliktų. Nes taip tai garso užtenka.

Kadangi sakai ne W esmė, tai kokios kolonėlės iš tavųjų būtų galingesnės, nei LV130-3? Be tų, kur sakei. Smalsu Wink

Paskutinį kartą redagavo minimaltechno, 2012 02 02, 15:23. Redaguota 1 kartą
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu