|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Telefunken TV sėdi budinčiam režime
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Telefunken TV sėdi budinčiam režime |
Parašytas: 2012 01 24, 22:23 |
|
|
|
|
| Persirasiau kompo stacionaraus OS ir galiu jau naudotis Part.lt kas buvo man patogu,galesiu ikelti daugiau info.Ne, generatoriumi nesinaudoju ir nemokeciau.Mano arsenale tik du digit. testeriai. |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
 |
 |
Telefunken TV sėdi budinčiam režime |
Parašytas: 2012 01 30, 15:44 |
|
|
|
|
| [IMG]http://www.part.lt/img/baab0bbbac2d895f0c72c53eeddbdf96900.bmp[/IMG] Situacija tokia- į tašką LL32 ateina įtampa iš maitinimo bloko kur buvo nutrūkus mažaomė varža ir ateina +22v iš FBT antrinės.Atjungus +22 (realiai+2v) grandinę maitblokis pasileidžia ,yra 150v ir kitos ,pajungus +22 įsijungia apsauga(triskart bando strartuot, 150v vos pasiekia 90v, matyt nespėja)Išlitavau tiristorių ,tarp anodo ir Valdymo kojos į abi puses po 75 Om,kaži ar čia gerai?Ir be jo ant TEA2029 4kojos išmeta 7,1v,su tiristr. -6,8v. Antrinių FBT (+22 ir +13v) nė kvapo -2 ir 1v,o kai prie viso to dar ir apsaugą buvau nuėmęs tai kaip minėjau parūko TEA4950.Ji galėjo būt ir negera.Arba čia FBT fušerina.. Dar patikrinau ir +22 grandies DL52/BA157 su išlitavimu. Palyginus su kitais mano turimais BA157 jo gerokai žemesnis parodymas ant Momų .Keisiu kitu.Klausimas dėl tristoriaus,labai keistai jis čia skambinasi.Gal kas turit tokį ir galit pasakyt, ar log. mąstant jis taip neturėtų skambintis.Skaičiau jog galima keisti jį į KU112 (Ru) |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |