|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 16, 19:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Padėkit dėl motininės plokštės
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Padėkit dėl motininės plokštės |
Parašytas: 2012 01 24, 17:46 |
|
|
|
Sveiki. Gavau motininę plokštę su cpu (intel' 05 pentium D 915.SL9DA MALAY 2,8GHZ/4M/800/05A 0619A557), ramus, vaizdo plokšte ir maitinimo bloką.
Tačiau nerodo vaizdo įjungus pc (juodas ekranas), vaizdo plokštė gera, tikrinta.. Kiek domėjausi, tai supratau, kad motininė plokštė parėjus...
Tai norėjau paklausti, kokios dar man motininės tinka tam CPU? O gal parduoda čia kas forume, bet nematau aš?
Va foto mano mb:
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 24, 18:27 |
|
|
|
Dėl ramų tiksliai nežinau, bet šiaip bandžiau ir su kitais, tas pats - juodas ekranas.
Ram: ddr2-667 512MB |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 24, 18:32 |
|
|
|
Pasakysiu taip:
Buvau nuėmęs aušintuvą ir nepatepiau termo pasta.. Tik poto pasiskaičiau, bet jau po laiko.. Būdavo taip: įjungi, padirba biški iki XP ir restart.. Ir taip daug kartų.. Poto pradėjo vis mažiau ir mažiau veikdavo.. Nunešiau kompiuteristui, tai sako maitinimo blokas, bet jau prie galo motininė.. Tada aš pasiskaitęs apie tą termo pastą patepiau ir lyg viskas gerai - veikia, nepersikrauna, tik juodas ekranas.. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 24, 20:55 |
|
|
|
Benasis96 rašo: |
Pasakysiu taip:
Buvau nuėmęs aušintuvą ir nepatepiau termo pasta.. Tik poto pasiskaičiau, bet jau po laiko.. Būdavo taip: įjungi, padirba biški iki XP ir restart.. Ir taip daug kartų.. Poto pradėjo vis mažiau ir mažiau veikdavo.. Nunešiau kompiuteristui, tai sako maitinimo blokas, bet jau prie galo motininė.. Tada aš pasiskaitęs apie tą termo pastą patepiau ir lyg viskas gerai - veikia, nepersikrauna, tik juodas ekranas.. |
Ir tu ir tavo kompiuterastas gerokai pačiuožę... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 24, 21:44 |
|
|
|
Ačiū už komplimentą, bet jei esi protingesnis, tai pasakyk problemą ar pasakyk, kokios motininės tinka. |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 24, 21:57 |
|
|
|
Ačiū už komplimentą, bet jei esi protingesnis, tai pasakyk problemą ar pasakyk, kokios motininės tinka. |
Gedimus nustatinėt internetu dar neišmokau, vardint visus įmanomus variantus tingiu, nes po to tu juos dar turėsi patikrinti, o tai ilgai užtruks.
Kokia motininė tinka ? Tu pažiūrėk pirmiausia ką gali gauti. Ieškai LGA775 socketui, su DDRII su PCI 16. Patikėk, nelabai daug variantų naudotų rasi, o naują tokią pirkt biškį marazmatiška. Bet jeigu pirksi naują pagr. kriterijai tie patys. Bet tada jau geriau galvoti apie viso naujo komplekto pirkimą, nes pirkti moraliai pasenusią naują plokštę - absurdas.
Jei kyla klausimų visada gali internete susirasi dominančios MB aprašymą ir pasiskaityti tinka ji tau ar ne. Galų gale čia paklausti, bet paklausti konkrečiai, o ne "išrinkit man plokštę". Nemėgsta čia mėgėjų ant svetimo b... į rojų joti. |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 25, 00:09 |
|
|
|
Pasakysiu taip:
Jei jau užsidegei sutvarkyt viską , tai bent detalesnės info duok : ar pypsėjo tam tikru dažniu tik įjungus pirmą kart? gal išvis tas monitorius blogas , laidas neįtrūkęs? Bendrai , reikėtų rast kompą panašų veikiantį ir dalis kaitaliot , kad surast defektuotą komponentą.
O geriausias pasiūlymas tai nešt patikimiems kompų meistrams ir greit tau viską sutvarkys. Nes dabar tai gaunas vos ne anginos operavimas per šikną.. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 25, 08:59 |
|
|
|
Na va, biški aiškiau, kai pasakė Evaldas_S
O dėl monitoriaus, tai tikrai geras, kitas pc pajungtas. Procas - įdėtas... Reikės arba nešt geriems meistrams arba komplektuot kitą pc
Dėkui už info |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|