|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 08, 21:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » Wifi problemos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 24, 12:03 |
|
|
|
Sveiki,
Esu eilinis TEO vartotojas, kuris turi Pirelli DRG A125G modemą. Kadangi gyvenu dviaukščiame bute, tai kol nebuvo šviesolaidžio modemas stovėjo šalia stacionaro. Na, bet kadangi pasidarėme remontus, o grežti sienų niekas nebenori, tai modemą perkelėme į pirmąjį aukštą.
Į savo stacionarų įdėjau Wireless plokštę, bet nusipirkau nešiojamą kompiuterį. Problema tame, kad "loptopas" signala turi pastoviai ir jokių trūkdžių, vat su stacionariu yra problemų. Interneto signalas, kas kažkokį tai laikotarpį nutrūksta, kartais net nebepavyksta prisijungti. Man asmeniškai keista, nes net su telefonu gaudant interneta viskas puiku.
Tai gal patarsite kokių signalo stiprintuvų?? Kurie lengvai pasidarytų arba nebrangiai kainuotų? |
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 24, 12:14 |
|
|
|
Jei signalas geras, stiprintuvai nepadės. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
|
|
Re: Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 24, 12:15 |
|
|
|
Nels0n rašo: |
Sveiki,
Esu eilinis TEO vartotojas, kuris turi Pirelli DRG A125G modemą. Kadangi gyvenu dviaukščiame bute, tai kol nebuvo šviesolaidžio modemas stovėjo šalia stacionaro. Na, bet kadangi pasidarėme remontus, o grežti sienų niekas nebenori, tai modemą perkelėme į pirmąjį aukštą.
Į savo stacionarų įdėjau Wireless plokštę, bet nusipirkau nešiojamą kompiuterį. Problema tame, kad "loptopas" signala turi pastoviai ir jokių trūkdžių, vat su stacionariu yra problemų. Interneto signalas, kas kažkokį tai laikotarpį nutrūksta, kartais net nebepavyksta prisijungti. Man asmeniškai keista, nes net su telefonu gaudant interneta viskas puiku.
Tai gal patarsite kokių signalo stiprintuvų?? Kurie lengvai pasidarytų arba nebrangiai kainuotų? |
Ne stiprintuvų ieškok, o žiūrėk kokį šūdą ten įkišai į stacionarų arba to šūdo nustatymus.
Aš pats kažkada buvau užsirovęs ant griobano D-Linko wi-fi plokštės kuri taip niekad normaliai ir neveikė |
|
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 24, 12:19 |
|
|
|
Bandžiau ir usb adapterį su juo tas pats. O ka ten pakonfiguruosi per nustatymus?
Beja plokste : Realtek RTL8185 54M Wireless |
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 24, 12:22 |
|
|
|
Jei ir usb adapteriu tas pats, gali būti ir routerio nustatymai, nešk kompą ir dar laidu bandyk kas bus. |
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 24, 12:26 |
|
|
|
Va tame ir esmė, kad net neįsivaizduoju ką tame routeryje konfiguruot |
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 24, 12:33 |
|
|
|
Eik per visus meniu ir mąstyk, o laptope tikrai problemų nėra? mėgink apkeisti kompu ip adresus. |
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 24, 12:38 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
Eik per visus meniu ir mąstyk, o laptope tikrai problemų nėra? mėgink apkeisti kompu ip adresus. |
Loptope viskas puiku, tikrai neturiu jokių problemų. |
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 26, 23:17 |
|
|
|
o kompe signalo lygis normalus? |
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 27, 09:27 |
|
|
|
cia sitos realtek plokstes navarotai, jei neissispres tvarkykliu pagalba - teks keist i kokia nors su Ralink cipu. |
|
|
|
|
|
Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 27, 10:33 |
|
|
|
keisk plokste kompe ir dings problemos, pirk asus, msi. nepirk d-link
usb irgi nepatarciau, niekada man usb idealiai nedirbo.
realtekas, cipukus gamina, o ploksciu wifi kaskaip net nepapauole . hm..
o gal antena nulauzei, isorej nesimato, ten siuliukas plauko storio viduje pakeisk antena ir pabandyk |
|
|
|
|
|
|
Re: Wifi problemos |
Parašytas: 2012 01 28, 15:27 |
|
|
|
Nels0n rašo: |
Sveiki,
padaryk tame pireli 125g kad butu ne b/g mixed o tik g standartas ir turetu veikt |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|