|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 14, 01:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Mano gamybos kolonke
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 00:54 |
|
|
|
Tai va tiesiog norejau zmonems parodyti, ka pasigaminau, idejau 12" garsiakalbius, dar pagaminta tik viena kolonele, o kitos dar tik deze be garsiakalbiu. Na seip jos dar ne iki galo padarytos, videje nera paralono, is isores neapdailintos, bet groti tai groja, ir ooooo kaip groja. Jau su viena kolonele, tiek kad draugo sese kuri gyvena kambaryje virs sito sake: sedziu kaip ant vibratoriaus, o kas su dviem bus tai...
Cia antra kolonele dar be garsiakalbiu.
cia ta kur su garsiakalbeis
cia irgi su garsiakalbeis, ir dar ant tos rusiskos radijos matosi savadarbis mikseris, ne pats geriausias bet kolkas uztenka, na ji man padaryt padejo dede, bet vistiek savadarbis.
 |
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 01:02 |
|
|
|
O kokios firmos tie 12" garsiakalbiai? Kiek W RMS? Cia grynai zemadazniai? |
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 01:02 |
|
|
|
saunuolis, bet galetum kiek issamesni aprasyma padaryti Na apie filtrus parasyti, kodel buvo pasirinktas vieniks o ne kitoks skiriamasis daznis Linkiu sekmes pabaiginant sita projekta  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 01:05 |
|
|
|
Firmos garsiakalbiu zinok net neatsimenu, kadangi su pinigais negeriausia tai is milgretos nusipirkau vienus is pigesniu 12" garsiakalbiu su kietais krastais, kadangi koloneles naudosiu repeticijose. Filtro koki ant zemo uzdejau neatsimenu, man tevas parekomendavo kokius deti, tai ir uzdejau, tik ant auksto uzdejau 33r. Bet dar galvojau pabandyti uzdeti mazesni, nes biski truksta aukstu. Na seip man 15metu, tai todel tuose visuose nelabai gaudausi, kolkas bet po biski viskas ateina i galva. |
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 01:11 |
|
|
|
aj watu tai vienoje kolonele atrodo 500max 200rms tai isviso 400rms |
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 13:42 |
|
|
|
pirkai garsiakalbius ir nzn kokios firmos ? tai kaip dezes skaiciawai ? filtrus dejai bet irgi nelabai zinai kokius ? keista, o kokie pjezai ten ? |
|
_________________ Thelonious himself - solo piano by Thelonious Monk |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 14:00 |
|
|
|
pas jy cia xe 12" voofas. milgretoj tokie berods po 79 ar 109lt... butu ydomu paziuret kaip kapoja toks maladec, ash kazkada nuo ZYMIAI baisesnes dezes pradejau, o patirtis atejo savaime. Kitaip sakant taip ir toliau  |
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 18:42 |
|
|
|
Bet tai jeigu cia zemadaznis, tai kas gros vidurinius?  |
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 19:24 |
|
|
|
Na bet dezes tai tokios nuterliotos Juk galima ir pasistengti kaskiek... O kai pasistengi viskas gaunasi labai graziai... Na bet jeigu tu jas aptraukinesi kokiu storu kilimu tai nelabai ir svarbu tada kaip ta deze padaryta (na cia kreivumo, isbegusiu kliju ir pan prasme) Siaip sauniai padirbejai, viskas gerai padaryta, taip ir toliau  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 21:30 |
|
|
|
Tos dezes neapterliotos, o ten darytos is tokio plokstes, kadangi radau plokstes geros, tik ji buvo apterliota... Bet vistiek as ja apvilksiu... |
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 21:44 |
|
|
|
Pirmoje nuotraukoje tarp soniniu ir priekines sieneles matosi kaskoks tarpas???  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 22:15 |
|
|
|
mjo |
|
_________________ Aš pažeidinėju forumo taisykles ir nepaisau moderatorių įspėjimų. |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 23:43 |
|
|
|
Ta savadarbi mikseri gal galetum labiau pafotkinti, ir apie ji daugiau papasakoti???
Ir beja kiek tu ten tu kolonkiu namie prisirinkes esi, nes kiekvienos foto fone vis kitokia  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |