|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 22, 14:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » DVD SAMSUNG XQ-100 karstas korpusas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
DVD SAMSUNG XQ-100 karstas korpusas. |
Parašytas: 2012 01 07, 11:20 |
|
|
|
Sveiki, įsigyjau devėtą SAMSUNG XQ-100 namu kiną. Tik štai kur bėda, korpusas iš galo ties mygtukais, žiūrint filmą, ar aux metu labai karštas,vos ranka laiko, ventiliatorius dirba normaliai, dulkes isvalytos, pridejus ranką jaučiasi pučia normalų drungną orą.
Taigi noriu paklausti, ar neperkaitinsiu sistemos, ar čia yra normalu? Grotuvas turi stiprintuvą pats, o ne integruotą žemų dažnių garsiakalbyje.
Gal paprasčiausiai toje pusėje karšta, jog yra radijatorius viduje stiprintuvo.
Laukiu informacijos, dėkui.
 |
|
|
|
|
 |
 |
Re: DVD SAMSUNG XQ-100 karstas korpusas. |
Parašytas: 2012 01 07, 12:01 |
|
|
|
bumer7 rašo: |
Sveiki, įsigyjau devėtą SAMSUNG XQ-100 namu kiną. Tik štai kur bėda, korpusas iš galo ties mygtukais, žiūrint filmą, ar aux metu labai karštas,vos ranka laiko, |
Nu jeigu jau ant korpuso vos ranka laiko tai reikia įsivaizduoti kas darosi viduje. Manau tai visiškai nenormalu, nors šiais laikais su siauraakių produkcija gal tai ir turėtų jau būti įprasta.
Nebuvai atidaręs, kas yra tame kampe kur kaista ? |
|
|
|
|
 |
 |
Re: DVD SAMSUNG XQ-100 karstas korpusas. |
Parašytas: 2012 01 08, 11:37 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Sveiki, įsigyjau devėtą SAMSUNG XQ-100 namu kiną. Tik štai kur bėda, korpusas iš galo ties mygtukais, žiūrint filmą, ar aux metu labai karštas,vos ranka laiko, |
Nu jeigu jau ant korpuso vos ranka laiko tai reikia įsivaizduoti kas darosi viduje. Manau tai visiškai nenormalu, nors šiais laikais su siauraakių produkcija gal tai ir turėtų jau būti įprasta.
Nebuvai atidaręs, kas yra tame kampe kur kaista ? |
Buvau, tai tame kampe radijatoriai stovi, su tranzistoriais. termo pasta normali minkšta, viskas normalu, gražu žiūrėti. Tai išeina radijatorius stovi prie pat ptastmasės tame kame. Gal normalu, kad metalas įkaista , o kai prie pat ptastmasės tai ir ją įkaitina.
 |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 01 09, 16:23 |
|
|
|
Šiandien gavau tokį remontui , be kolonėlių ,per pusę valandos -tikrai karštas , taip ,kad nekreipk dėmesio , aš asmeniškai samsung nelabai už daigtą laikau , žinoma tai mano asmeninė nuomonė. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 10, 20:39 |
|
|
|
genka rašo: |
Šiandien gavau tokį remontui , be kolonėlių ,per pusę valandos -tikrai karštas , taip ,kad nekreipk dėmesio , aš asmeniškai samsung nelabai už daigtą laikau , žinoma tai mano asmeninė nuomonė. |
Tai uztai, as pirmame korpuse, dangi nuemus isgreziojau skylutes, dabar netoks karsta ir jauciasi kaip vedinasi. O dangcio nededu. Gal ir nieko bus
O kokios problemos tame tau atveztame taisyti? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 01 11, 08:58 |
|
|
|
genka rašo: |
Tai uztai, as pirmame korpuse, dangi nuemus isgreziojau skylutes, dabar netoks karsta ir jauciasi kaip vedinasi. O dangcio nededu. Gal ir nieko bus
O kokios problemos tame tau atveztame taisyti? |
Varkilis parėjo. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |