Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 11, 12:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
situacija tokia kad su blogu skaitytuvu nuskaiciau, o kai nuskaiciau su geru tai tuscia dumpa radau....
p.s. zinoma eeproma skaiciau del ridos koregavimo tik ne del atsukimo o prasukimo i prieki, nes originaliai rode 10k km, tai susekiau kad turi buti 120k km, tai ta ir noriu padaryt
jeigu dampa praradau dideles bedos?, masinos knyga turiu su visais kodais.
kad renuskes skydely manau nera jokio imo. o tu nuskaitei ant 8bit ar ant 16bit? nes teko susidurt su epromais kurie nusiskaito ant 8bit neteisingai,o ant 8bit visai nebeisiraso.tada nuskaitai ant 16bit,bet duomenu jau neber....
nea tokiam neturiu, o sukisus atgal dumpa, nesiveda? be skydelio vedasi ?
na tai pirmas mano prancuzas tai nesinori elktis belekaip, bet be skidelio bandziau uzvedinet bet net nesuka starteris...
tas dumpas man rodos blogas nes as ji tipo nuskaiciau su pony progu bet poto pastebejau kad kai readinu tai vis skirtinga dumpa rodo, cia turbut buvo taip delto kad skaitytuva buvau pajunges per usb-com konverteri, o kai pajungiai tiesiai i com tai radau tuscia...
kad renuskes skydely manau nera jokio imo. o tu nuskaitei ant 8bit ar ant 16bit? nes teko susidurt su epromais kurie nusiskaito ant 8bit neteisingai,o ant 8bit visai nebeisiraso.tada nuskaitai ant 16bit,bet duomenu jau neber....
na pries tai teko ciupinet audi/vw tai ant prancuzo sunku gaudytis, taip sakant viskas is naujo