|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 23, 00:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Mikrovaldikliai » G540 kiniskas programatorius
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
G540 kiniskas programatorius |
Parašytas: 2012 01 03, 23:57 |
|
|
|
Sveiki, noreciau pasiteirauti, gal kas dar be manes turi si sudina programtoriu ???? ar man cia tokia netikusi pasitaike, ar pas kitus normaliai veikia pas mane problema kad neeina daug kokiu eepromu trinti, pic, atmegu. kazko jam nepakanka. ar gal kazka netaip darau, gal yra turinciu ir galinciu pasidalinti patirimi dirban su siuo kinisku stebuklu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 04, 09:22 |
|
|
|
turiu,bet dar ne taip ilgai,kad galėčiau dalintis patirtimi |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 04, 09:46 |
|
|
|
Taip turiu si programatoriu paskutiis slamstas viena karta padirbau ir viskas sugedo nepataisomai teko ismesti i siukledeze |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 04, 10:46 |
|
|
|
tai jai sugedo gal eina pataisyt , nes ten apkabinimas HC74 serijos mikremis eina, beto sio programatoriaus trukumas kad maitinimas 5 v , nes kaip kuriems MV bri eepromams tarkim trinimui to per maza, o viduje jokio dc/dc keitiklio neradau tai reiskes ir ner jo gaila buciau ansciau zinojas damesciau kokiu 60$ geresni butu galima paimt o, dabar sumoketa, o tolko jokio. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 04, 10:57 |
|
|
|
šiaip yra vidui MC34063 ji tipo vadinasi DC-DC converter |
|
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 04, 11:43 |
|
|
|
reiskes, neiziurejau bet dalikas tame kad tikrai paaukstinta itampa trinimo nedaro, nes tarkim toki pic18f252 trint neeina nors mirk. tipo erase padaro o hexas viduja lieka dar vakar reikejo gal16v8 atmelio tai pogi nepratrina tipo erase ok bet nuskaicius viskas lieka kas ir buve. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 04, 23:06 |
|
|
|
NA nepadieda toks budas sis progeris kai jai paduoti tarkim i PIC16f252 mv, bandant pateikti patikrinta hex''a jis ji iskreipia ir paraso kad netinka reikia konfiguroti faila. vienu zodziu su jo reikia kazkaip atsrgiai man atrodo kad tai biski softhare problema. Beto pas mane su win7 stringa daznai, bei kaikuriu failu neiraso o su xp viskas ok... Zodziu tipinis kinietis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 04, 23:13 |
|
|
|
va va bandant ikišti i pic16f84 hex'a,taipogi meta kad nesukonfiguruotas failas,ir kreivai irašo,o aš ir galvoju kodel man lcd 16x2 viena eilute gražiai rodo,o kita heroglifus poto ipučiau su willemu ir lcd atsigavo |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 01 04, 23:37 |
|
|
|
matai sis tupas daigtas su pic isvis nenori dirbi dirba labai kreivai. eepromus kai kurios normaliai pavaro kai kurios su klaidom, reiktu ta kina kuris ta devaise lista toki dideli paviesino ant sakos uz vienos vietos pakart |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|