Elektronika.lt
 2026 m. sausio 30 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 01 30, 18:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » televizoriaus pasirinkimas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 televizoriaus pasirinkimas
PranešimasParašytas: 2011 12 31, 00:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vilk
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
aš jau nesuprantu - ar elektronika.lt forumo valdžia visus forumo dalyvius laiko debilais ???
 Re: televizoriaus pasirinkimas
PranešimasParašytas: 2011 12 31, 13:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
obalys
Senbuvis
Senbuvis
donatas.s rašo:
Nepirk plazmos, rinkis su lcd-led. Nuo saves, siulau issirinkti ka nors is Panasonic

Very Happy Būtent Panasonic'as tobulina plazmų technologijas. LCD vieni geriausių skaitomi Philips, tik ten nemažai sumoki už vardą.
Pas mane irgi Panasonic TX-P42G30E plazma ir nesigailiu. Smile

PranešimasParašytas: 2011 12 31, 17:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
genka rašo:
Dirbu taisykloje.Beje jei būt tiksliam tas liečia tik LCD, plazmų tikrai retai būna , čia apie samsung.
Kokio tipo gedimai vyrauja ?
PranešimasParašytas: 2011 12 31, 21:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
genka
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Sauliucka rašo:
genka rašo:
Dirbu taisykloje.Beje jei būt tiksliam tas liečia tik LCD, plazmų tikrai retai būna , čia apie samsung.
Kokio tipo gedimai vyrauja ?
Jei trumpai ,dideliems - matricos /samsunginės/, jei chimei nėra buvę ,maitbloky išdžiuvę kondikai -davaro iki softo perrašimo ... vienu žodžiu mano nuomonės nieks nepakeis , aišku man valgančiam iš to duoną gal geriau būtu pagirt blogą daigtą , bet jei negali atkelt tai ir litų nėra.Jau nekalbu apie 50colių jei TCON prote skylė jų atskirai nėra tik su panele , o kaina ...
PranešimasParašytas: 2012 01 01, 14:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
genka rašo:
... man valgančiam iš to duoną gal geriau būtu pagirt blogą daigtą ...
Nepadės Very Happy
Ačiu už info.
PranešimasParašytas: 2012 01 01, 18:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
donatas.s
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Na ir as naudoju Panasonic TX-L37G10E. Puikus televizorius, gera matrica. Teko lyginti ir su samsungais ir philipsais is panasios kainu kategorijos. Nei vienas neprilygo panasonic'ui. Samsungu vaizdas buvo blyskus, negyvas, lyg per baltas uzuolaidas ziuretum...
PranešimasParašytas: 2012 01 02, 10:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
flexterful
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Sveiki, su naujais. Paciam irgi gresia TV pirkimas. Per cempionata buvau pasiemes samsung LED protinga su trim dimencijom (kitu 40" tiesiog nebuvo), panaudojau ir atidaviau atgal. Man labai reklamavo Panasonic plazmas (kad ir betkokia plazma, to pacio gnusmaS, rodo geriau). Ryja ta pati (apie indentiskos istrizaines irenginius kalbant). Viskas, isskyrus atstuma iki vaizdo, tinka.
Iki TV pas mane duok dieve 3 metrai. Ar tikrai toks svarbus tas atstumas ir kodel?
Ir kaip pas Panasonic su media atkurimu per USB?
PranešimasParašytas: 2012 01 02, 12:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
donatas.s
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
flexterful rašo:
Ir kaip pas Panasonic su media atkurimu per USB?

Nesidomejau kaip kiti modeliai, bet maniskis berods tik jpeg ir avshd palaiko (per SD korteles). Vat pajamk koki samsung, tai turbut palaikis visus zinomus ir busimus formatus Very Happy Man televizorius ir turi buti TELEVIZORIUS. Svarbiausia vaizdo kokybe, visa kita man paskutinej vietoj
PranešimasParašytas: 2012 01 02, 13:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Contax
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Gal aš kiek senoviškai mąstau, bet plazminio TV matricos principas visai toks pats, kaip neoninių reklamų ar elementarių neoninių lempikių - dujų išlydis praretintose dujose. Tai man kyla toks įtarimas dėl tų TV matricų ilgaamžiškumo. Juk kiek galima matyti reklamų kai nedega viena ar kelios raidės. Arba senovinuose rusiškuose televizoriuose nusprogsta dujinio išlydžio tiratroniukas skleistinėje. Kažką ne taip galvoju?
PranešimasParašytas: 2012 01 02, 13:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
flexterful
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Panasonic matricos perzenge i nauja era, ir naudojamos visai kitos technologijos, kurios sumazino elekrosiurba (iki LCD/LED lygio) ir prailgino rodalaiki (iki 40 metu Surprised).
Tiksliau nepasakysiu - sita man pasakojo seniai ir netiesa.

Del USB teisingai sakai, samsunge atkuria viska. Yra ir begale iranginiu, kurie gali tai padaryti, bet visada patogiau (kisenei irgi) kad viskas butu vienam prietaise. Aisku bulgarkes su tosterio funkcija ir virtuves kombaino antgaliais as nenoriu, bet bent jau minimaliai.....
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, RDR2 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“