Elektronika.lt
 2025 m. liepos 27 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 07 27, 21:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso aparatūra » diskretiniai potenciometrai
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 44
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 diskretiniai potenciometrai
PranešimasParašytas: 2006 01 30, 00:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zx
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
o as pasirodo turiu 2 tokius perjungejus kaip pas kinieti fotkej, norejau varzu pirkti, bet kai pamaciau uz kiek jis ten sulitavo tai man net lituoklis atsalo Embarassed
PranešimasParašytas: 2006 02 01, 12:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Joda
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
augisk rašo:
Joda ALIOOOOO....

Alio... alio. Tiek turėjau bėdų, kad pamiršau šią skiltį. Neaprašinėsiu visos konstrukcijos, nes vėl nuvarysit mane "žvaigždžių keliais, tik apibendrintai. Patefonas Lenco (šveicarija) bedirželinis, užtat ratukinis. Galvos (2) Shure ir Ortofon. Jungimui AN-SPAa, visur, todėl nesikartosiu. Akustikai Lexsus XL. Korekcinis Licnickio tik 6SL7 signalui ir GZ34 maitinime. Perėjimams VISUR trafai (irgi nesikartosiu). Garsas reguliuojasi TAKT firmos galetnikais+trafo vijų atvadai vietoj varžų. Galas stabilizuotas. KT90. Galas po 4-ias VT4-C. Akustika Tannoi Kingdom garsiakalbis savadarbiam atbuliniam rupore. Viskas.

PranešimasParašytas: 2006 02 01, 13:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kaudio
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Joda rašo:
augisk rašo:
Joda ALIOOOOO....

Alio... alio. Tiek turėjau bėdų, kad pamiršau šią skiltį. Neaprašinėsiu visos konstrukcijos, nes vėl nuvarysit mane "žvaigždžių keliais, tik apibendrintai. Patefonas Lenco (šveicarija) bedirželinis, užtat ratukinis. Galvos (2) Shure ir Ortofon. Jungimui AN-SPAa, visur, todėl nesikartosiu. Akustikai Lexsus XL. Korekcinis Licnickio tik 6SL7 signalui ir GZ34 maitinime. Perėjimams VISUR trafai (irgi nesikartosiu). Garsas reguliuojasi TAKT firmos galetnikais+trafo vijų atvadai vietoj varžų. Galas stabilizuotas. KT90. Galas po 4-ias VT4-C. Akustika Tannoi Kingdom garsiakalbis savadarbiam atbuliniam rupore. Viskas.

Koks nauduojamas trafas prie 6sl7 su tokia jos vidine varza????? Shocked
GZ34-vienas blogiausiu kenotronu tokioje vietoje,ir ne tik ???
Galas stabilizuotas Shocked
Ir kas cia per stebuklas-4-VT4-C...gal triuksmui kelti.... Shocked

Aiskuuuuuuuu...daug sidabro,didelis, brangus ir galingas Very Happy
PranešimasParašytas: 2006 02 01, 14:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Joda
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Susipainiojau, galo stabilizatoriuje GZ34, ne priekyje.

Varžos nepamenu, o gal net nežinojau, patys gamintojai paskaičiavo. Teko visą ilgą litaniją nusiūsti, net per tris kartus, mat terneto tada dar nebuvo-1995 metais.

Kodėl manai, kad VT4-C triukšmui kelti? Tai ne 4-VT-4c, bet keturios 4VT-4C kanalui, ne taip supratai. tai puikios lempos, tik kiek panašios dydžiu į alaus bambalius. Mano visai kiti principai, girdimo triukšmo nėra visai, nebent šiknosparnis išgirstų Razz bendrai, aš su malonumu klausau (kai pasiseka kur išgirsti), gramofoną. Ten juk triukšmų o-jo-joi, kiek. Tai daugelio ausiai, bet ne mano. Man kur kas svarbiau Muzika. O triukšmų aš paprasčiausiai nesiklausau, jau išmokau jų negirdėti. Išskirčiau nebent CD. Ten aš visada girdžiu triukšmus
Sad
Taip, kaip savadarbis, jis brangokas, tik per 10 metų nelabai kas pasijaučia, kai ryžtiesi nors kažką pasidaryti.

Daug sidabro?-Taip! Jo ten daug. Bet jis visai negalingas, tik... 6,5 vato. Viena VT4-C pagal charakteristikas 20 vatų, berods. Tik nežinau kokiam režime. Man gavosi su keturiom 6,5 vato. A klasė, nieko nepadarysi. Aš ne teoretikas, aš praktikas, todėl daug ko paaiškinti suprantamais terminais tiesiog ne visada moku.

PranešimasParašytas: 2006 02 01, 14:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Joda
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Kažkas kažkur, šiame forume, rašė apie anglines varžas. Kad jos triukšmauna. Netiesa Exclamation Metalooksidinės gal ir netriukšmauja, bet su jomis Muzikos niekada neišgausit. O su anglinėm dirba visi tikri lempavykų žinovai. Jos, firminės, kainuoja 10 ir daugiau kartų brangiau, nei kitos. Tai va tep va, ponai prisiekusieji... elektronščikaiikai Razz

PranešimasParašytas: 2006 02 01, 15:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kaudio
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Joda rašo:
Susipainiojau, galo stabilizatoriuje GZ34, ne priekyje.

Varžos nepamenu, o gal net nežinojau, patys gamintojai paskaičiavo. Teko visą ilgą litaniją nusiūsti, net per tris kartus, mat terneto tada dar nebuvo-1995 metais.

Kodėl manai, kad VT4-C triukšmui kelti? Tai ne 4-VT-4c, bet keturios 4VT-4C kanalui, ne taip supratai. tai puikios lempos, tik kiek panašios dydžiu į alaus bambalius. Mano visai kiti principai, girdimo triukšmo nėra visai, nebent šiknosparnis išgirstų Razz bendrai, aš su malonumu klausau (kai pasiseka kur išgirsti), gramofoną. Ten juk triukšmų o-jo-joi, kiek. Tai daugelio ausiai, bet ne mano. Man kur kas svarbiau Muzika. O triukšmų aš paprasčiausiai nesiklausau, jau išmokau jų negirdėti. Išskirčiau nebent CD. Ten aš visada girdžiu triukšmus
Sad
Taip, kaip savadarbis, jis brangokas, tik per 10 metų nelabai kas pasijaučia, kai ryžtiesi nors kažką pasidaryti.

Daug sidabro?-Taip! Jo ten daug. Bet jis visai negalingas, tik... 6,5 vato. Viena VT4-C pagal charakteristikas 20 vatų, berods. Tik nežinau kokiam režime. Man gavosi su keturiom 6,5 vato. A klasė, nieko nepadarysi. Aš ne teoretikas, aš praktikas, todėl daug ko paaiškinti suprantamais terminais tiesiog ne visada moku.

http://www.nj7p.org/Tube1.php?tube=VT-4C ir kaip tau su 4 pavyko gauti 6.5w nesuprantu..arba visiskai kreivi lempu rezimai...
Bet koks lempu lygegretinimas Muzika sugadina ir dar daugiau negu tavo megstama Cyfra...,kaip ir visokie stabilizatoriai ir nesvarbu ar jie lempiniai-bet jie dalyvauja bendroje sroves grandineje,kur net droselio kokybe labai stipriai itakoja garso kokybe...nekalbant apie dar kruva stebuklu.... Sad
Dideles lempos tipo VT4-C,211,845 turi kai kuriu savo privalumu,bet tik ne muzikos gyvumo ir naturalumo perteikime...ir pats didziausias privalumas WATAI-kuriu dazniausiai visiems reikia prie bukos akustikos...

Teorija su praktika neatsiejami dalykai,ir neturint vieno is situ dvieju-daznai pripjaunama daug grybo-arba dedama kas brangiausia ir gaunasi snipstas,arba gaminamas brudas orentuotas i tik parametrus ir grojantis kaip koks Techniks ar Onkyo...
PranešimasParašytas: 2006 02 01, 15:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Joda
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Nepamiršk, kad mano schema pilnai balaqnsinė, negi sunku buvo susigaudyti, kai rašiau apie dvigubus galetnikus kanalai? Ir lempos nesujungtos lygegrečiai. O dėl vatų, tai pasakysiu, kad tame linke duoti pikai. O garse jos teatiduoda max. 20 vatų. Ir dar dirbdama maksimaliu (20 vatų mano variante) bet kokia lempa žviegia. Va tau ir 6,5 vato. Beje, pagal jųsų skaičiavimus, būtų 17,55 vato, mat aš jūsų vatus dalinu iš 2,7 koeficiento. Tai ir būtų viskas. Perskaitysiu, bet nebeatsakinėsiu. Per 10 metų man taip viskas nusibodo.... Brrrrrrrr.

PranešimasParašytas: 2006 02 01, 16:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kaudio
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Joda rašo:
Nepamiršk, kad mano schema pilnai balaqnsinė, negi sunku buvo susigaudyti, kai rašiau apie dvigubus galetnikus kanalai? Ir lempos nesujungtos lygegrečiai. O dėl vatų, tai pasakysiu, kad tame linke duoti pikai. O garse jos teatiduoda max. 20 vatų. Ir dar dirbdama maksimaliu (20 vatų mano variante) bet kokia lempa žviegia. Va tau ir 6,5 vato. Beje, pagal jųsų skaičiavimus, būtų 17,55 vato, mat aš jūsų vatus dalinu iš 2,7 koeficiento. Tai ir būtų viskas. Perskaitysiu, bet nebeatsakinėsiu. Per 10 metų man taip viskas nusibodo.... Brrrrrrrr.

Geriau neatsakinek...ne tik vaikai kartais buna forume Laughing
PranešimasParašytas: 2006 02 01, 17:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dariusku
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Amzinatilsis Vatas turbut karste apsiverstu suzinojes,kad atsirado naujas galios matavimo vienetas-Joda(W/2.7) Very Happy Bet tie 8 bamboliai sia ziema turbut labai praverte Very Happy .
PranešimasParašytas: 2006 02 01, 19:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Joda
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Dariusku rašo:
Amzinatilsis Vatas turbut karste apsiverstu suzinojes,kad atsirado naujas galios matavimo vienetas-Joda(W/2.7) Very Happy Bet tie 8 bamboliai sia ziema turbut labai praverte Very Happy .

Nu... Verti vėl rašyt. , paskaityk Lichnickį ar Šušuriną. Iš ten ir ištraukiau 2,7 O slainikai pravertė nebent Vokiečiams, kuriems butą Vilniuj išnuomoju žiemai, jau kelinti metai. Nupirkti grasinasi tuos aparatus. O ir kam jie man-nebeįdomu, kai nebėra ką dadaryti.

PranešimasParašytas: 2006 02 01, 20:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kaudio
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Joda rašo:
Dariusku rašo:

Nu... Verti vėl rašyt. , paskaityk Lichnickį ar Šušuriną. Iš ten ir ištraukiau 2,7 O slainikai pravertė nebent Vokiečiams, kuriems butą Vilniuj išnuomoju žiemai, jau kelinti metai. Nupirkti grasinasi tuos aparatus. O ir kam jie man-nebeįdomu, kai nebėra ką dadaryti.

Visiems siulai paskaityti Lichnicki,bet tavo sprendimai visiskai priesingi...ir gan idomus kuriu kartais neina ir suprasti-kaip galima nauduoti kenotronus kuriu max.itampa 550v,prie lempu kuriu optimali anodine itampa >1000v..Ir
Tai pat labai patiko sprendimai nauduoti issejimini trafa lempai 6sl7-tai tur but pirmas ir paskutinis gamintas trafas su ne mazesne kaip 100kOm varza(jau geriau ir prastesni kondika nauduoti Rolling Eyes )ir kaip galima gauti is 4 lempu kuriu A klaseje vienos galingumas 20w-is viso 6.5w...nebent su Joda susapnuotu koficiantu,kuris net su elementariu omo desniu neturi nieko bendro...

Tavo ziniai Lichnickis net galvuteje apeina sidabrinius kontaktu,lempas nauduoja tik muzikalias ir iki 40 metu gamybos...kaip ir kitus komponentus ir jokiu PP ar dar kitaip pakrikstitu stebuklu...Tai pat paskaitinek jo atsiliepimus apie "Cyfros"standarta,o ne putokis ant visu kad nieko nesupranta....
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 02:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
augisk
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Dariusku rašo:
Turiu ir as toki pasidares,uz Alps zymiai geriau,kol kas su niekuo daugiau neteko lyginti,naudojamas gainklone.Nusipirkau is elfos Elma 2 po 11 komutatoriu(audio variantui pinigu pagailejau),24 Allen Bradley anglines varzas(atsirinkau poromis,nes didziulis issibarstymas),sulitavau sidabruotu lydmetaliu.Retkarciais buna trakst sukiojant,sukiojasi siek tiek sunkiau nei audio,bet siaip visai patenkintas.Del solidumo rankenele uzdejau AN auksuota Very Happy Nesieke 300 lt,kas skaiciuoja pinigais.

Sveiki kolegos, smagu Joda, kad visgi atsiliepei. Nekomentuosiu tu visu diskusiju apie ta turima iranga, tik tas apsikarstymas sidabrais ir trafais ne visad i gera, o darbas be teorinio pagrindo oi kur gali nuvesti...
Dar norejau pasakyti, kad suintriguotas varzyno galimo gėrio (bandau UTC A-25 CD isejime, tik va mano turimas garso reguliatorius labai jau jautrus saltinio varzai) surinkau (sidabruotu lydmetaliu, nuosekliai) ta savo turima "kinietiska" 23 x 2 "galetnika" (18USD/pcs + transportas), tiesa, kai kas sako, kad jis sidabruotais kontaktais ir lyg James http://jianshin.myweb.hinet.net/PARTSC.htm gamybos, tiksliai nezinau. Panaudojau pusantro Carbon Composition Resistor Kit'o (kazkas panasaus i AB, Ebay 9-15usd+ transportas), negaliu dar pasakyti kaip, bet rytoj butinai paklausysiu. Iki eksperimento pabaigos susilaikusiu nuo DACT...
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 14:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
augisk
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Tai va, pasibandziau as ta garso reguliatoriu. Taip, jis geriau uz ALPS'a ir zemu daugiau nei su trafu (nesuderintos varzos) ir reguliuojant visai nepaukši, tik vat kitaip groja: maziau isskiriamos detales, prastesnis smugis, juntamas triuksmas (varzos siluminis). Visgi signalo transformacija siuo atveju geriau nei jo dalies nuleidimas i zeme. Galima zinoma dar pabandyti DACT'a, bet kaip tai abejoju ar cia gali padeti.
Bet visgi visumoje sis reguliatorius pagal kainos ir kokybes santyki visai geras, tikrai rekomenduoju. Tiesa, UTC puikus trafu gamintojas ir net ne pagal paskirti naudojamo trafo (A-25 skirtas lempos isejimui 15k->150/600) darbas pakankamai geras (paranasiau uz Sowter'i).
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 17:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
augisk
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Joda rašo:
Kažkas kažkur, šiame forume, rašė apie anglines varžas. Kad jos triukšmauna. Netiesa Exclamation Metalooksidinės gal ir netriukšmauja, bet su jomis Muzikos niekada neišgausit. O su anglinėm dirba visi tikri lempavykų žinovai. Jos, firminės, kainuoja 10 ir daugiau kartų brangiau, nei kitos. Tai va tep va, ponai prisiekusieji... elektronščikaiikai Razz

Gal reiktu cia patikslinti - anglies kompozito varzos, paprastos anglines - nekas... O kainuoja jos palyginus visai nedaug - 7usd uz 60 vnt. http://cgi.ebay.com/Vintage-Carbon-Composition-Resistors-Kit-1_W0QQitemZ6602100255QQcategoryZ132QQrdZ1QQcmdZViewItem Allen Bradley analogas, bent jau kaip sako atrodo identiskai ir skamba labai panasiai.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps