Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 24 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 24, 18:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Mikrovaldikliai » Mikrovaldiklis matuoti varzai:)
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 33
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Mikrovaldiklis matuoti varzai:)
PranešimasParašytas: 2011 12 10, 15:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Ciklius rašo:
Ponas kionig

Iš jūsų postu apie jūsų kompetencija nesusidariau jokios nuomonės, bet apie psichine ir emocine būseną tai tikrai ne kokia nuomonė Smile

Raminamieji ir pora apsilankymų pas psichologą tikrai padėtų Razz
Tamsta, Cikliau, gal turite psichoterapeuto diplomą ? Ir, matyt, esate labai "kompetetingas" savo srities eGzpertas, kuris gali nustatinėti diagnozes per internetą ? Tuo labiau tamsta psichoterapeute ir išrašykite vaistų receptą ? Nueisiu ir nusipirksiu. Jei neišrašysi, tai savaime suprantama aš jų neisiu pirkti.

Citata:
Ir ką tu turi galvoje "tokių temų nebūtų"
Tokių temų nebūtų, kadangi kaip tik būtų mažiau čia bardako ir tuščių beprasmių temų.

Citata:
Tipo čia renkasi tiktais profai ir žaliems čia nėra ką veikti ?
Žinoma, jiem NĖRA ką veikt, kai už juos ir sukramtai ir dar nuryji taip sakant Laughing Tai čia nematau, netgi ką jiem ir veikti. Arba tiesiog nieko kito nebelieka kaip toliau savo visas gyvenimo problemas duoti spręsti forumui. O tuo tarpu aš tingyniausiu, o jūs už mane uždavinius spręskite, namų darbus darykite, o aš tik po to čiki piki copy-paste padarysiu ir einu atsiimti dešimtukų, o jei ne dešimtukas Exclamation Paskelbiu viešai garsiai, kad šis forumas yra piktų lietuvių pilnas ir atsakymais nesidalina, o užsienio forumuose ten ir atsakymą atneša ant lėkštutės ir visi lankstosi kaip vergai žaliems lamoms ir pataikauja bei įgyvendina jų visus norus. Pvz: turiu penkis varžtus, du vynis bei plaktuką. Klausimas: kaip man padaryti Space Shuttle Question

Citata:
Kiek aš kitose forumuose dalyvauju tai pagrindinis forumo tikslas populiarinti veiklą ir bendravimas tarp dalyvių.
Bla bla bla, tu esi šitame forume dabar, o ne kažkur parelelinėse visatose sapnuoji. Realybė yra čia.

Citata:
Šito forumo tikslas pizdavotis iš visų o ypač iš naujokų.
O ką, tai blogai ? Pasiūlyk kitą būdą, kaip priversti žmones, kad jie patys ieškotų informacijos, nekaulyję kaip elgetos, nors visus tam įrankius turi, bet kažkaip atrodo, kad net ir tais nesugeba panaudoti. O sugeba rėkti visą gerklę "HELP" - daugiau nieko.

Citata:
Jus kartais nepagalvojate kad į šį forumą užsuka žmonės be elektronikos išsilavinimo arba mokyklinukai ?
O kur Tu matai, jog čia būtų reikalavimas, kad tik lankytųsi su aukštuoju diplomu tik ?

Reikalavimas yra keli: kurti aiškias ir suprantamas temas, kurios turi būti išsamiai aprašytos, pateiktas probleminis klausimas. Pateikta visa turima informacija. Jei žmones net to nesugeba padaryti, tai kaip galima šnekėti apie kažkokį tai padėjimą ?

Kas čia per mąstymas ? Amerikonizacija žiūriu ir pas mus ateina į madą, kur forumai tampa lamų ir botų šventąja meka. Ir kur toje mekoje yra visi atsakymai į kvailus klausimus. Ir čia ne koks supermamų forumas, kad į visus klausimus tau atsakinėtų pseudorobotai. Čia renkasi Žmonės, čia yra techninis forumas, jame vyrauja techninė kalba. O ne lamų dibiliški klausimai, kurie tik temoka "HELP".

Aiškiai labai matyti, kas ir kodėl bei kokiais tikslais į šį forumą užsuka.

Citata:
Kai dirbau mokykloje keletas aštuntokų jau bandė žaisti su mikrovaldikliais ir kaip manote kur jie bandys ieškoti informacijos, turbūt čia, o ką ras ??
Kaip tai ką ? Gal ir tau reikės badyti pirštu ? Na gerai. Jei aš būčiau visiškas lama, botas ir sugebėjau atsidaryti http://www.elektronika.lt/ Keliu klausimą sau ką toliau daryti ? (kaip Radžis "Kąąąąą daryyyyyyt ?" Ar ne Wink) Skaitau kairėje pusėje esanti meniu juostą ir ten randu tokį skyrelį Arrow Schemų archyvas. Ir ten matau Arrow Mikrovaldikliai Shocked Jei nerandu tame sąraše ko ieškau, spaudžiu toliau =67]Paieška archyve ir gaunu visus sudėtus straipsnius apie mikrovaldiklius. Ir visus juos perskaitau.

Jei visgi neradau ko ieškojau. Dažnai būna duota informacijos šaltinių nuorodos iš kur visa tai paiimta arba jei nori daugiau informacijos tai nukreipiama vienokiu ar kitokiu šaltiniu.

Jei visgi nėra tokių nuorodų(bet taip neturėtų būti), tai aš einu elektronika.lt forumą. Jame skaitau skyrelių pavadinimus ir opa vėl matau Shocked Arrow Mikrovaldikliai. Ką toliau ? O gi, pradedu skaityti temas. Jei netgi ir jose nerandu už ko užsikabinti, einu į Arrow googlę.

Rašau joje Mikrovaldikliai. Google'as net gali pateikti informaciją siūlydamas ją išvertęs į anglų kalbą Exclamation Nereikia nieko pačiam daryti, už tave JAU galvoja Google. Net jei ir parašysi onaniuko stailu "Mjikjrovaljdiklei", Google tau parekomenduos artimiausią atitikmenį, o jei visgi google nepateiks norimos info, tai kyla klausimas kaip aš galėčiau pagerinti paieškos raktažodžius, jog gauti norimus rezultatus. Ir tada toliau tokiu būdų aš ieškau informacijos kol galų gale randu tai ko man reikėjo.

Ir jei aš bent esu kiek gudresnis aš galiu niekur toli neiti bei ieškoti lietuviškuose puslapiuose, nustatęs google paieškoje filtrus. Įrašęs įvairius raktažodžius su pliuso ženklais taip tikslindamas ir sutraukdamas rezultatų gausybę iki maksimumo, t.y. keliais raktažodžiais aš gaunu tai ko ieškojau, vietoj to, kad vesčiau tik vieną raktažodį "Mjikjrovaljdiklei" ir tikėdamasis, kad google man viską pateiks ant lėkštutės ir beliks tiks nukopypizdint tai visą į savo darbą su minimaliausiomis pastangomis, kad ir toliau būtų galima įgyvendinti savo bokalaurinį darbą.

Jei aš dar bent kiek gudresnis už penktoką, tai naudojuosiu papildomais paieškos parametrais. paieškos raktažodžiai site:elektronika.lt Galiu uždavinėti klausimus googlei ir ji man pateiks rezultatus per šimtąsiąs sekundes.

Taip pat, jei lietuviškoje erdvėje aš nieko neradau ir toliau laminu bei sakykime man dar problemos su onaniuko stailo atsisakymų ir pvz nemoku angliškai, einu į google vertėją. Pasirenku atitankamas kalbas ir einu vėl į googlę Exclamation

Jei nepatinka google, yra Bing, Yahoo, Yandex. Prašom, tik ieškok, KAME PROBLEMOS ?

Jei negaliu rasti informacijos arba jos išsiversti. Yra vertėjų biurai, kuriem tuo užsiima. Aišku ne už ačiū.

Jeigu aš esu dar gudresnis. Ir žinau, kad yra bibliotekos kur jose dažniausiai būna daugiau literatūros lietuvių kalba einu ten ir teiraujuosiu ar turite tokios ir tokios informacijos apie tokį tai dalyką. Jei visgi neturi, tai pasiteirauju kur galima būtų ieškoti nukreipimo.

Po velnių Exclamation Gi yra ir dabar populiarėja e-leidyba. Universitetai siūlo savo elektronines knygas už tam tikrą mokestį, be to jis nelabai didelis. Nusiperku knygą internetu. Man net nereikia iš namų kojos iškelti Shocked ir galiu toliau sau ramiai krapštyti kiaušus.

Ir jei atsakai už autorių, kad jis visą tai padarė, tada mesk į mane akmenį Idea Jei ne, tada prašyčiau nepyzdielinti čia ir ieškoti tiesos, kas kam čia turėtų į burną gatavus atsakymus dėlioti ir kam čia reiktų tylėti, jei neturi ką pasakyti. Įlindai į svetimą daržą, tai dabar ir pats lazdavonių gausi.

Be to, melas yra plonesienis daiktas, gerai įsižiūrėjus - jis permatomas. Taigi reziumuojant temos autorius pasielgė labai gudriai "aš nieko nerandu, todėl atėjau į forumą su baigiamojo darbo užduotimi. To išdava yra, kad sukūrė temą pradžioje "Mokslai". Kaip tik semestras eina į galą tai gavo tą užduotį, bet atėjo kažkodėl į forumą sakydamas "ne bl man nesunku ieškoti, bet ale taip tyyyyyyngiu, kad EN, geriau duok man gatavą atsakymą".

Paklausiau temos autoriaus toje pačioje pirmoje temoje, kokio dalyko jis varžą nori matuoti ? Ten jo kreivomis rankomis buvo parašyta "signo" ir tu dabar suprask kaip nori. Po tokio, klausimo sukūrė dar dvi temas, kur nepatingėjo savo užduotį copy-paste padaryti. Vietoje normalaus ir išsamaus klausimo.

Citata:
P.S.
Ponas moderatorius gal galėtų ištrinti nereikalingus portus ir palikti tik tą vienintelį.
Ponas, Ciklius galėtų nenurodinėti ką kiti turi daryti. Ar ne per viršiai čia jautiesi ? Tema bus geras pavyzdys kaip nereikia daryti ir iš ko pasimokyti, nes kartas nuo karto apie tai užmirštama, kad forumas ne šventoji lamų meka yra.

P.S Tamsta, kaip supratau, esate buvęs mokytojas ir jeigu Tu pateisini tokius klausimus, tai nesistebėk ir Juodkos pranešimais, kad į universitetus stoja debilai. O dibilai eina kaulyti atsakymus į forumus.

Tai ir buvo iškeltas klausimas, nafig gaišti laiką su tokiais elementariais dalykais, kai galima tiesiogiai varyti į GB ir plauti indus, kur nereikės sukti jokio varžtelio smegenuose, užteks tik rankų darbų, kuriam daug gebėjimų nereikia, bei dar mokės net nelietuvišką atlyginimą Shocked Exclamation
PranešimasParašytas: 2011 12 10, 17:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkis
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
+5 kionig, kazka panasaus ir as norejau parasyti.
PranešimasParašytas: 2011 12 10, 23:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ciklius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Tokio atsakymo ir tikėjausi Evil or Very Mad

Prašau atleisti kad informacijos ieškodavau šiame puslapyje, nuo šiol ieškosiu tik google
Twisted Evil

Man elektronika tik hobis, atlyginimą aš gaunu už kitokį darbą, gal galiu aš likti Lietuvoje nes indu plauti aš nemoku tai ir GB turbūt būsiu nereikalingas Smile
PranešimasParašytas: 2011 12 11, 00:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Citata:
indu plauti aš nemoku

Shocked
Vo cia tai bent
turbut vienitelis elektronikas pasaulyje nemokantis plauti indu Laughing

Citata:
nuo šiol ieškosiu tik google

labai geras sprendimas. Kodel to neumastei anksciau? Siaip tai gogle atsako daug greiciau ir tiksliau nei sitas forumas.

Forume reiketu ieskoti ideju o ne informacijos.
PranešimasParašytas: 2011 12 13, 02:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zvasas
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Norejau parashyti po keliu postu bet astsilaikiau ir perskaiciau visus.

Ciklius: tu bent pats kanors toje elektronikoja ishmanai ?

Zmogus klausia kaip ishmatuoti varza mikrovaldikliu Smile o jis bent zino kas ta varza ? ir koded mikrovaldikliu jeigu uztektu ir paprasto rodyklinio indikatoriaus ir baterijos Smile

AS UZ kad jei tai yra diplominis darbas ( aisq kodel toks lengvas... nesuvokiu savo protu), kad tokie zmonies neishlaikytu ju, ir kad destytojai pamirshtu shvogeriu krashta o ziuretu y ZINIAS, kas ish to kad ateina su diplomu o net varzos pamatuoti nemoka ????????????

FORUME kas gali padet (zmones kurie moka, jie tikisi kad ta informacija jam y nauda ateis o ne tik kad pades prastumti darba)

ZIAURU.

Negaliu ziureti y diplomuotus indu plovejus.......
PranešimasParašytas: 2011 12 13, 02:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zvasas
VIP narys
VIP narys
Pamirshau prideti.

Cikloniau: Zaliems yra sukurta atskira forumo skiltis Wink
PranešimasParašytas: 2011 12 13, 13:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Nu va, iš irgi galvojau, kad čia koks prasikeikęs studžius atėjo kaip visada kaulyti informacijos. Nors tą užduotį palaikiau kaip baigiamąjį darbą, nors tada labiau mintyse švietėsi kad tai tik dalis to baigiamajo ar kaip kursinis net. Kur dažnai studžiai gauna panašias užduotis.

Taigi, dabar neseniai nuo temos autoriaus gavau atsakymą, kad autorius yra nebaigęs mokyklos Shocked O jis dar vis tik tikisi, kad jam čia kažkas dalins atsakymus Rolling Eyes

Bet tai vistiek, kokia logika reikia vadovautis, kad visiškai žaliam ir nenutuokiančiam kaip pamatuoti varžą ar kitus elektronikos\elektrotechnikos pagrindų neturinčiam žmogui bei tuo pačiu neturint jokių žinių kas tas programavimas, kokios kalbos vyrauja, kokios tų kalbų ypatybės bei kiti niuansai ir apsimti tokį darbą daryti ? T.y. mėginti šokti aukščiau nei sugebi ?

Gal pirma visgi reikėtų įsivertinti savo galimybes bei trūkumus ir tik tada užkamšius skyles pradėti įgyvendinti savo projektus Idea

Pasikartosiu. Dabartinis jaunimas gerai kerta anglų kalbą, o apie kitas kalbas nė minties negali būti, tai vistiek nesuprantu kame problemos ?

Čia labai gerai PetrasL pastebi vis, kad pastoviai beždžioniauti angliškais barbarizmai tai visi mandrūs, bet kai reikia pačiam užduotį atlikti, tai prasideda "HELP".
PranešimasParašytas: 2011 12 13, 21:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
swe
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
būtu pakakę normalaus vieno posto su išaiškinimu, ir temos autoriui būtu aiškiau pasidarę ir kitiems žaliems.
bet ne geriau prirašyti 30 postu apie nieką ir tik stengtis viens kitam įkasti. Čia panašu virsta į tautini lietuviu bruožą. Pirma suspardyti, o tada paklausti ko norėjai?
Peržiūrėkit temas, pusė temų baigiasi pykčiais.
PranešimasParašytas: 2011 12 14, 03:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
swe rašo:
būtu pakakę normalaus vieno posto su išaiškinimu, ir temos autoriui būtu aiškiau pasidarę ir kitiems žaliems.
Jau buvo autorius užklaustas, ką jis ruošiasi matuoti bei kaip ? Į tai reakcijos nulis !

Citata:
bet ne geriau prirašyti 30 postu apie nieką ir tik stengtis viens kitam įkasti.
Apie nieką nerašytume, jei temos autorius sugebėtų pateikti normalų klausimą. Taip pat ir dabar čia ne visai "apie nieką" rašome, kadangi tai opi problema mano požiūriu šiame forume ir ne tik šiame.

Citata:
Čia panašu virsta į tautini lietuviu bruožą. Pirma suspardyti, o tada paklausti ko norėjai?
Čia taip pat panašų į likusių lietuvių bruožą, kad atėjus visada reikia paklausti tokio klausimo: turiu du vinys, tris varžtus ir plaktuką. Kaip išmatuoti varžą ?

Ir ką tu tokiam atsakysi ? Kam jam patarsi ? Ar papildomai gaiši laiką klausinėdamas ką jis turėjo omenyje apie tai dar nieko nesuprasdamas ?

Citata:
Peržiūrėkit temas, pusė temų baigiasi pykčiais.
Ir ką ten pamatysi ? Baigiasi pykčiai tik dėl kiekvieno savo principingumo ir nenoro nusileisti.

Dabar lygiai taip pat autorius elgiasi, jis kaip numetė savo užduotį ir viskas, jo daugiau tai neliečia !!! O kad joje nieko konkretaus nepaminėta, tai ne jo problema ?

Taip pat iš tos pačios žinutes nuo autoriaus buvo pasiūlyta man eiti kur nors kitur filosofuoti ir neprisi...nėti prie autoriaus, vietoj, kad pataisyti savo beviltišką klausimą ir temą !

Kaip manai, ar mes toli šioje temoje nueisime su tokiu požiūriu ?

Ir prisikabinėsime tol, kol žmonės išmoks normaliai kurti temas. Nenorite gražiuoju ? Eisime bloguoju keliu. Ir tai priminimas ne tik autoriui, bet ir visiems kitiems skaitantiems šią temą.

30 žinučių neriba, nes paprastai jau forume apie tai buvo šnekėta ne vieną ir ne du sykius ir vis tos problemos buvo keliamos į viršų.

Taigi grįžtame prie esminio klausimo:

Ar mes turėtume, arba tie, kurie gali padėti, dėl to turi gaišti savo laiką, kai dėl autoriaus neišprusimo ir nesusiprotėjimo pateikti normalų bei išsamų probleminį klausimą, tuo pačiu pateikiant visą turimą info ?
PranešimasParašytas: 2011 12 19, 23:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ciklius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Maldamas kakučius sugaišai daugiau laiko Razz Twisted Evil

Jeigu jau taip sunku atsakyti, ir šitas forumas skirtas tik profesionalams, tai gal prieš registraciją padarykite teorinių žinių egzaminą Twisted Evil Twisted Evil Wink
PranešimasParašytas: 2011 12 20, 00:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
TomasK
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Pries registracija butina patikrinti ar zmogus moka naudotis google, o ne teorines zinias tikrinti. Kad ir koks zalias cia beateitu, jei uzduoda normaliai klausima, parodo, kad bent kazkiek stengesi ir kazkiek ieskojo informacijos, parodo pastangas kazka padaryt - visada gauna atsakyma, ir nebuna jokiu lazdavojimu.
PranešimasParašytas: 2011 12 20, 14:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitukas1
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Ciklius rašo:

Jeigu jau taip sunku atsakyti, ir šitas forumas skirtas tik profesionalams, tai gal prieš registraciją padarykite teorinių žinių egzaminą Twisted Evil Twisted Evil Wink

Teko registruotis viename rusų forume - registracijos metu reikia atsakyti į dešimt klausimų susijusių su elektronika įskaitant ir Omo dėsnį. Žmogus nesinaudojantis Google ten vargu ar pateks. Elektronika.lt tolerancija naujokų atžvilgiu nepasižymi, kaip beje ir dauguma lietuvių vienas kito atžvilgiu. IMHO
PranešimasParašytas: 2011 12 28, 14:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zuperis
Senbuvis
Senbuvis
Citata:
Teko registruotis viename rusų forume - registracijos metu reikia atsakyti į dešimt klausimų susijusių su elektronika įskaitant ir Omo dėsnį.

Pritariu.Panasiai ir cia turetu taip buti
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu