|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 13:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Lietuvių vairavimo ipatumai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Lietuvių vairavimo ipatumai |
Parašytas: 2011 12 15, 14:35 |
|
|
|
|
| flexterful rašo: |
| Jei taptum policininku nekestum saves? |
kodel tureciau nekesti saves?
tada as nustociau ju nekesti. Jug bunant policininku jie taptu mano draugais o ne priesais kaip dabar.
tada as nekeciau visokiu komisaru ir kitu visrininku kurie vis dar gali mane nubausti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 14:42 |
|
|
|
|
| flexterful rašo: |
| Digix for president! Of the universe.... |
saip tai su tokia filosofija kaip mano, manes niekas nerinktu net miesto meru nes iskart pareiskiu kad rupinsiuisi tik savo patties gerove i visa kita tiek tiek kiek tai naudinga man.
vienitelis dalykas ko gero is manes galima tiketis tai kad jokiu budu nesiriuosiu niekam meluoti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 14:46 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
saip tai su tokia filosofija kaip mano, manes niekas nerinktu net miesto meru nes iskart pareiskiu kad rupinsiuisi tik savo patties gerove i visa kita tiek tiek kiek tai naudinga man.
vienitelis dalykas ko gero is manes galima tiketis tai kad jokiu budu nesiriuosiu niekam meluoti. |
Skamba kaip priesrinkimine kompanija.... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 15:01 |
|
|
|
|
Matau viena remeja jau turiu
bet gal palikim tuos prezidento rinkimus ateiciai, nes tai visai nesusije su tema apie vaziavima. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 15:30 |
|
|
|
|
| ...Jug bunant policininku jie taptu mano draugais o ne priesais kaip dabar... |
Tapk draugu tiems, kurie laikosi desines  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2011 12 15, 16:42 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
Digix, jei vairuotum furą ar bet kokią kitą sunkiasvorę TP irgi visą laiką važiuotum antra juosta ?
Beje, Digix, prieš kiek metų laikei teoriją ? Prieš 20 metų ?
O čia, savikritikai įvertinti. http://www.automokyklos.lt/vairavimo-teorijos-testai/?type=ket_bilietai
Geriau Digixo, į prezidentus nesiūlykime, o tai pridarys virtualių kelių, po to žmonės dings į anapusinį pasaulį įgyję šviesos greitį kvantiškai tuneliuodami  |
del furu nezinau nesidomejau ir ju vairuoti neplanuoju. bet atrodo skirtumo taisykles tam nenumatyta.
teises jau senokai laikiau bet kad tuo atzvilgiu butu kas paksikeite negirdejau, nes jau ir tuo metu buvo tikima kad privaloma vaziuoti desine juosta.
nebutu man tas bilietas papuoles buciau iki siol taip galvojes kaip ir visi kiti cia esantys.
Dar pats su mokytoju gincyjausi panasiai kaip jus cia su manimi.
o del prezidento tui teisus mane isrinkus kai kuire zmones turbut tikrai pradetu dingti kazkur anapus.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 15, 17:13 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| Tačiau, ar sunku būti tiesiog žmogumi? |
o prie ko cia tai?
ir ka tuo nori pasakyti? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 17:25 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| Tačiau, ar sunku būti tiesiog žmogumi? |
o prie ko cia tai?
ir ka tuo nori pasakyti? |
Neįsižeisk, tada sakau tiesiai, nebūk rakštis subinėj. Negi jauti malonumą, kenkdamas kitam? Juk užtenka vieno gero žesto, ir pačiam ir kitiems būna malonu, ir nebūna jokių stresų, ir iš to sekančių pasekmių. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 17:47 |
|
|
|
|
ne, jauciu malonuma kenkdamas tik tiem kas yra auksciau nei as, nu kaip tikras leituvis jei dega turtuolio namas galima ta proga isgerti sampano.
o siap tai niekam nieko blogo nedarau ir neturiu didelio noro to daryti, bet nedaleisiu (kiek tai pagal mano jegas) kad kas nors manytu jog yra virsesnis uz mane arba turi daugiau teisiu.
As visada atsakau tuo pacisu kaip elgiamasi su manimi. ir kitiem rekomenduoju daryti taip pat. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 15, 19:00 |
|
|
|
|
Bet tu kažkurioj temoj anksčiau rašei, kad gal visuomenė turėtų į kastas susisluoksniuoti.
Ar sluoksniuotis turėtų tik žemyn nuo tavęs? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |