|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 30, 13:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » See qsd2216 dvr prijungimas prei interneto
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
See qsd2216 dvr prijungimas prei interneto |
Parašytas: 2011 12 13, 10:37 |
|
|
|
Sveiki turiu toki klausima kaip galima suprogramoti dvr gad galeiciau matiti kameras per interneta nenamuose nes as kaip prisijungiu namei viska rodo ant mano kompo o jau pas drauga buvau nuejas susinstalevau dvr programa kaip ant mano kompo bet prisijunkti nekaip negaliu modelis (See qsd2216) gal kas zino kai su konfiguroti nustatimus? |
|
|
|
|
|
Re: See qsd2216 dvr prijungimas prei interneto |
Parašytas: 2011 12 13, 13:08 |
|
|
|
evgenij rašo: |
Sveiki turiu toki klausima kaip galima suprogramoti dvr gad galeiciau matiti kameras per interneta nenamuose nes as kaip prisijungiu namei viska rodo ant mano kompo o jau pas drauga buvau nuejas susinstalevau dvr programa kaip ant mano kompo bet prisijunkti nekaip negaliu modelis (See qsd2216) gal kas zino kai su konfiguroti nustatimus? |
Kad galėtum prie savo DVR-o prieiti iš išorės ne tik DVR-ą reik konfigūruot, bet ir maršrutizatorių (routerį) jei toks yra. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 12 13, 13:26 |
|
|
|
rauteris pasmane toksai ZXA 10 F660 o kaip sukonfiguruoti ta rauteri nu kaip as ir minejau pajungiau per ruoteri svo dvr instelevau programa ruoteroi prisijungaiu passave viskas ok veike rodo kameras per neta o vat pos zraugeli nuejas su ta pace programa neko neiseina raso kad negali prisikonektinti. O ant mano dvr visi adresai http://ikelk.lt/images/77685 |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 12 13, 13:49 |
|
|
|
evgenij rašo: |
rauteris pasmane toksai ZXA 10 F660 o kaip sukonfiguruoti ta rauteri nu kaip as ir minejau pajungiau per ruoteri svo dvr instelevau programa ruoteroi prisijungaiu passave viskas ok veike rodo kameras per neta o vat pos zraugeli nuejas su ta pace programa neko neiseina raso kad negali prisikonektinti. O ant mano dvr visi adresai http://ikelk.lt/images/77685 |
Smulkiau nežinau, pats nesusidūriau, o tuo labiau su tokiu keistu routeriu.
Žinau tik tiek, kad portus reik nustatinėt. Jei tavo routeris apskritai palaiko tokį dalyką. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 12 13, 13:57 |
|
|
|
aisku dekuij nu turetu palaikiti nes specelai optikai padaritas ce is teo o gal ir nepalaiko nu palauksiu gal dar kas paraisi kas gal zino? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 12 13, 20:12 |
|
|
|
Jau atsakė: susižinai kokius prievadus ( port) naudoja programine įranga ir maršrutizatoriuje ( router) padarai nukreipimą ( port forward) į įrašymo įrenginio (DVR) IP adresą. Stebuklų nebūną. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 12 13, 22:52 |
|
|
|
visiskai teisingai, i routerio NAT skiltyje reikia pawordinti i tavo vidini ip adresa portus ne tik 80 bet ir dvr data portus, ip nauduoji ne vidini 192.168.xx.xx o isorini tarkim 10.8.xx.xx:5000 ir viskas pasileidzia beto patikrink kokiu protokolu viskas eina ( dvr ir routerio turi buti vienodi ) . Na cia reikia suzaisti, su routeriu ir dvr. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 12 19, 14:01 |
|
|
|
Visu pirma, interneto tiekejas turi buti suteikes isorini ip adresa
antra, pasiskaityk instrukcija ir atsidaryk routeryje nurodytus portus
trecia, kaimyno kompiuteryje turi buti narsykle atitinkanti dvr reikalavimus arba programai su kuria jungiesi prie dvr turi buti atblokuota ugniasiene.
Sekmes ir geru svenciu |
|
_________________ Terapeutas = 1000 Gigapeutu |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |