|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 20:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mikrovaldikliai » Mikrovaldiklis matuoti varzai:)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Mikrovaldiklis matuoti varzai:) |
Parašytas: 2011 12 08, 14:34 |
|
|
|
|
| Kas ieško tas randa, būna man kad į kažkokį klausimą tenka ir 3 dienas gūglėje atsakymo ieškoti, taip kad nesakyk kad ieškojai, ypač į tokį nesunkų ir populiarų klausimą kaip tavo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 08, 14:51 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
| Kas ieško tas randa, būna man kad į kažkokį klausimą tenka ir 3 dienas gūglėje atsakymo ieškoti, taip kad nesakyk kad ieškojai, ypač į tokį nesunkų ir populiarų klausimą kaip tavo. |
Klausimas ne mano
Dar kartą kartoju AŠ NE ŠIOS TEMOS AUTORIUS IR MAN UŽKLIUVO NE PATS KLAUSIMAS, O KONKRETAUS FORUMISTO BEREIKALINGŲ POSTŲ SKAIČIUS.
O ką galima atsakyti į tokį klausimą ?
| Evaldas_S rašo: |
| zygissssssss rašo: |
sveiki gal kas turit pasiulymu kaip pasidaryti varzos matuokli naudojant mikrovaldikli? |
Pradžiai, o kaip tu matuotum varžą ne mikrovaldikliu ? |
Manes nejaudina kaip aš matuočiau varža ne mikrovaldikliu aš uždaviau konkretų klausima ir kiti būdai manes nedomina.
P.S.
Šios temos autorius ne aš.
O varžą aš matuočiau testeriu ir nieko nereikia daryti  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 08, 15:53 |
|
|
|
|
| Ciklius rašo: |
Manes nejaudina kaip aš matuočiau varža ne mikrovaldikliu aš uždaviau konkretų klausima ir kiti būdai manes nedomina. |
Pats nežinau kodėl, bet paaiškinsiu kodėl aš uždaviau tokį klausimą.
Tikslas buvo priversti autorių šiek tiek mastyt ir tuo būdu užvest ant teisingo kelio ir tuo pačiu patikrinti ar autorius apskritai turi kuo mastyti.
Jei tamstai kažkas nepatinka kaip elgiamasi su vargšu "klientu" tai kodėl pats neįdedate saldainiuko į burną ? (t.y. gatavo atsakymo, pageidautina bent 4-iuose A4 formato lapuose) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 08, 17:47 |
|
|
|
|
| Ciklius rašo: |
Manes nejaudina kaip aš matuočiau varža ne mikrovaldikliu aš uždaviau konkretų klausima ir kiti būdai manes nedomina.
|
Tok poziuris tinka kai esi klientas mokantis uz paslauga. jei uzsimoki uz darba tai tada gali diktuoti salygas. o jei prasai pagalbos nemokamai tai kaip sakoma dovanotam arkliui i dantis neziurima. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 08, 20:14 |
|
|
|
|
jei jus norit pasipyzdavot tai ir susikurkit tema ir ten nusisnekekit. Is visu komentavusiu man rodos du zmones normaliai moka atsakyt.
Visu pirma neatsakiau i pirma komentara nes tik dabar prisijungiau. Visu antra bent paklausk ar ieskojau, tada cia kaska pyzdavok... Jei taip sunku normaliai padet, linka numest ar is patirties kaska pasakyt tai ir tylek kam tuomet is viso cia komentuoti, ypac kai tie komentarai visiskai ne i tema... Taip as zalias cia visiskai tai ir klausiu, o temu skaicius toks nes patys matot kaip puikiai suteikiat informacija... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 08, 20:44 |
|
|
|
|
Ivesk goglej измерение сопротивления микроконтроллером arba jei ruskiai nepatinka measuring resistance with a microcontroller ir skaityk i sveikata.Negi taip sunku paciam susirast  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 08, 20:48 |
|
|
|
|
Nera sunku tiesio ivedus i pajieska lietuviskai nieko nerandu o angliskai nezinau ka rasyti dekui |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 08, 22:50 |
|
|
|
|
| zygissssssss rašo: |
| jei jus norit pasipyzdavot |
Niekas tavę nep3,14zdavojo. Sukūrus pačią pirmą temą. Bet kai sukūrei tris temas per visą forumą ir visose tokie patys klausimai, tai nesitikėk kol keptas karvelis nukris iš dangaus.
| Citata: |
| tai ir susikurkit tema ir ten nusisnekekit. Is visu komentavusiu man rodos du zmones normaliai moka atsakyt. |
Kaip jau ir minėjo, tu čia atėjai KAULYTI kaip elgeta atsakymų ant lėkštutės. Numetei savo baigiamojo darbą užduotį, tipo va jūs netingėkite, o aš copy-paste padarysiu.
| Visu pirma neatsakiau i pirma komentara nes tik dabar prisijungiau. |
Ale, kažkaip tris temas tai sugebėjai susikurti ar ne taip ?
| Visu antra bent paklausk ar ieskojau, |
Tu šiaip durnas, ar tokiu šiandien ypatingai stengiesi apsimesti ? Kas čia bl per paklausk: "ar tu domėjaisi". Eilinis lamos atsakymas į tokį klausimą:
"Nera sunku tiesio ivedus i pajieska lietuviskai nieko nerandu"
Ką nafig išvis tu ten vedei, kreivaranki, jei net nemoki rašyti normaliai lietuviškai Gal pirma išmok rašyti, o tik po to ieškok ir nurodinėk kas čia turėtų teirautis kaip kreivai ieškojai.
| tada cia kaska pyzdavok... |
O dabar tai tikrai pap3,14zdavosiu.
| Jei taip sunku normaliai padet, linka numest<..> |
http://www.pipedija.com/index.php/EN [kitiem dalyviams nespausti, nes jie ten neras ko autorius ieško]
| ar is patirties kaska pasakyt tai ir tylek kam tuomet is viso cia komentuoti, |
o nafig reikia kurti tris tokias pačias temas su tokiasi pačiais klausimais ?
| ypac kai tie komentarai visiskai ne i tema... |
Ypač kai tavo temos irgi ne į temą. Būtų mano valia, tokių temų čia nebūtų.
| Taip as zalias cia visiskai tai ir klausiu, o temu skaicius toks nes patys matot kaip puikiai suteikiat informacija... |
O, šventas, naivume. Kurk ir nors dešimt temų, vistiek špygą gausi. Kol neužsiprašysi bano už teršimą.
Internetą turi ? Turi. Rankas turi ? Turi. Klaviatūrą turi ? Turi. Gali nueiti į biblioteką ? Gali. Visa bėda tame, matyt, kad per mažai smegenų turi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 09, 00:18 |
|
|
|
|
bet kazkaip paskaicius visas temas visos vienodai baigiasi piz....... ypac ten kur ponas Evaldas, keista, kad dar pirmam poste runkeliu neisvadino  |
|
_________________ Aš nepažeidžiau forumo taisykliu bet mane nubaude... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 12 09, 07:38 |
|
|
|
|
| flawas rašo: |
bet kazkaip paskaicius visas temas visos vienodai baigiasi piz....... ypac ten kur ponas Evaldas, keista, kad dar pirmam poste runkeliu neisvadino  |
Bet kai paskaitai kiek gerų atsakymų flawas parašęs tai.... nieko, tik belebirda visokia. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2011 12 10, 11:11 |
|
|
|
|
Ponas kionig
Iš jūsų postu apie jūsų kompetencija nesusidariau jokios nuomonės, bet apie psichine ir emocine būseną tai tikrai ne kokia nuomonė
Raminamieji ir pora apsilankymų pas psichologą tikrai padėtų
Ir ką tu turi galvoje "tokių temų nebūtų"
Tipo čia renkasi tiktais profai ir žaliems čia nėra ką veikti ?
Kiek aš kitose forumuose dalyvauju tai pagrindinis forumo tikslas populiarinti veiklą ir bendravimas tarp dalyvių. Šito forumo tikslas pizdavotis iš visų o ypač iš naujokų.
Jus kartais nepagalvojate kad į šį forumą užsuka žmonės be elektronikos išsilavinimo arba mokyklinukai ?
Kai dirbau mokykloje keletas aštuntokų jau bandė žaisti su mikrovaldikliais ir kaip manote kur jie bandys ieškoti informacijos, turbūt čia, o ką ras ??
P.S.
Ponas moderatorius gal galėtų ištrinti nereikalingus portus ir palikti tik tą vienintelį. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 10, 12:36 |
|
|
|
|
| Pats pirmas žmogus atsiliepęs į pagalbos prašymą buvo Evaldas_S ir pirmąjame jo poste aš neįžiūrau jokio py......mo. Norint padėti kažką konkrečiai, pirmiausia reikia žinoti ar žmogus aplamai turi kokį nors supratimą tuo klausimu. O dabar iš užduoto klausimo neaišku kokioje stadijoje tas projektas (hardware ir software) , su kokiais klausimais susidūrė autorius, jeigu net Google nepadeda. Jeigu autorius tikėjosi gauti saldainiuką ant lėkštutės tai temą reikėjo kurti forume: Siūlo darbą, paslaugos ir tartis dėl kainos. Manau ten nebūtų kilę bereikalingų ginčų ir siūlymų vienas kitam pasinaudoti psichologo paslaugomis. IMHO |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |