|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 23:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Kaip jums inbox.lt paštas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kaip jums inbox.lt paštas |
Parašytas: 2008 03 27, 12:24 |
|
|
|
|
kazkaip nenoriu tikėti, kad reikės mokėti už gmail.. Gi pažiūrėkit google.lt kiek metų nemokamai dalina savo išminti. Šiuo metu aš irgi už gmail.com kažkaip inbox.lt nesužavejo manęs.. man ten panašus jausmas kaip i one papuolus tik kad vietos dafiga  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 27, 21:52 |
|
|
|
|
Na vietos aš tai ir gmaile neišnaudoju, užtenka. Jausmas inbox'e tai tikrai kaip one.lt  |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 22, 16:39 |
|
|
|
|
sveiki, visu pirma atsiprasau kad keliu sena tema, bet jau uzkniso inbox.lt... zodziu ~ savaite laiko negaliu prisijungti prie inbox.lt ir nezinau ar cia man taip vienam ar visiem? o laukiu svarbiu laisku i ten rasiau ir i ta emaila kur pagalbai, kelis kart bet nieko... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 22, 16:43 |
|
|
|
|
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 22, 17:00 |
|
|
|
|
| linas17 rašo: |
| sveiki, visu pirma atsiprasau kad keliu sena tema |
Nereikia atsiprašinėti, jei viską gerai padarei
| Citata: |
bet jau uzkniso inbox.lt... zodziu ~ savaite laiko negaliu prisijungti prie inbox.lt ir nezinau ar cia man taip vienam ar visiem? o laukiu svarbiu laisku i ten rasiau ir i ta emaila kur pagalbai, kelis kart bet nieko... |
O kodėl nesinaudoji kokiu gmailu ? Yahoo ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 22, 17:08 |
|
|
|
|
Mano pagrindinis gmaile. o visokie bandymai ir nevykusios registracijos inboxe vykdomos  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 24, 10:44 |
|
|
|
|
tai dabar jau gmail uzsiregistravau... bet ten liko nemazai svarbios info, kuri man reikalinga...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 24, 12:11 |
|
|
|
|
tai dabar jau gmail uzsiregistravau... bet ten liko nemazai svarbios info, kuri man reikalinga...  |
pirmiausiai, išmėgink visas kitas naršykles prisijungimui |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 24, 13:06 |
|
|
|
|
per mozila ir neprisijungiu, pabandziau issiusti sau el laiska i savo ta pasta uzluzusi tai atsiunte iskart: Delivery to the following recipient failed permanently:  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 24, 17:44 |
|
|
|
|
per mozila ir neprisijungiu, pabandziau issiusti sau el laiska i savo ta pasta uzluzusi tai atsiunte iskart: Delivery to the following recipient failed permanently:  |
pamiršai savo vartotojo vardą |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 26, 17:49 |
|
|
|
|
nu kad lyg vedu gerus (kiek galva nesa ) ir varda ir slaptazodi... |
kiek prisimenu tokį pranešimą grąžina kai laiškas nepristatomas, o jei tokiu adresu dėžutė būtų , tai laišką gautum, tad kyla išvada, kad gavėjas neegzistuoja |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 28, 12:42 |
|
|
|
|
bet tai kaip gali is niekur nieko dingti pasto dezute? man niekaip nedaeina dabar buvo ten man svarbus failai ir sakes jiem...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 28, 17:10 |
|
|
|
|
bet tai kaip gali is niekur nieko dingti pasto dezute? man niekaip nedaeina dabar buvo ten man svarbus failai ir sakes jiem...  |
Jei manai, kad viską teisingai darai, tai peršasi viena mintis kažkas prisijungė prie tavo paskyros ir ją panaikino. Bandyk kurti iš naujo tuo pačiu vartotoju, nežinau al leidžia, bet jei leis, tai taip ir buvo. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |