|
Forumas » Akustika » Akustikos testavimas muzikos perklausomis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Akustikos testavimas muzikos perklausomis |
Parašytas: 2011 11 27, 10:52 |
|
|
|
|
| Citata: |
| 4-x. Kitas variantas, irasyti |
O man svarbiausias dalykas yra melodija. Nes būtent melodija perteikia tą mažą muzikinį pasakojimą, kas iš tikro ir yra muzikinis kūrinys.
Todėl ten visokie scenos gyliai, sidabrinių laidų skambesys man, seno raugo žmogui, yra visiškai antraeilis dalykas.
Žinoma, gerokai maloniau, kai mėgstama melodija atkuriama labai kokybiškai ir gero, įsijaučiančio į kūrinį artisto.
Bet jei kūrinys be melodijos, o koks tai dantračių girgždesys ar aborigenų klykavimai prieš karibu medžioklę, tai jau ne man  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 27, 12:44 |
|
|
|
|
| Gaunasi tikras paradoksas, turiu drauga profesionalu gitarista ir pastoviai su juo gincijames del garso atkurimo, jis stengiasi gitaros garsa kiek galima iskraipyti, kad atsirastu nauju skambesiu, o as savo lempinukais bandau kiek galima tiesiskiau atkurti jo iskraipymus.Man tai pavyksta... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 27, 14:06 |
|
|
|
|
S.G. O kodėl juokelis?
Manau teisingai suformuluota mintis. Tik garsa atkuria ne stiprintuvas, o kolonelės.
Bet lempa turi tiesiškumą, ir dėl to inešami mažesni iškraipymai. Todėl kolonėlese girdime tai kas irašyta originaliame įraše su minimum prieskonio. |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 27, 15:00 |
|
|
|
|
| Iš kur čia tas bajeris, kad lempos tiesiškos? Kas jį sugalvojo? Parodykit, kurioj vietoj jos bent truputį būtų tiesiškesnės už tranzistorius. Gitariniams stiprintuvams lempos naudojamos dėl specifinio netiesiškumo, duoda "exciter" efektą, įjungtos be NGR švelniai įeina ir išeina iš fuzinimo (apribojimo). Ir viską lygiai taip pat daro buitiniuose stiprintuvuose, tik mažesniu mastu. Ir būtent dėl savo šio specifinio netiesiškumo ir yra mėgstamos. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 11 27, 15:17 |
|
|
|
|
| Contax rašo: |
| Citata: |
| 4-x. Kitas variantas, irasyti |
O man svarbiausias dalykas yra melodija. Nes būtent melodija perteikia tą mažą muzikinį pasakojimą, kas iš tikro ir yra muzikinis kūrinys.
Todėl ten visokie scenos gyliai, sidabrinių laidų skambesys man, seno raugo žmogui, yra visiškai antraeilis dalykas.
Žinoma, gerokai maloniau, kai mėgstama melodija atkuriama labai kokybiškai ir gero, įsijaučiančio į kūrinį artisto.
Bet jei kūrinys be melodijos, o koks tai dantračių girgždesys ar aborigenų klykavimai prieš karibu medžioklę, tai jau ne man  |
paiskolinsiu šią mintį, jeigu tamsta nesupyks  |
|
_________________ vairavimo menas reikalauja aukų |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 27, 15:18 |
|
|
|
|
| kavapo12 rašo: |
| O gal matei kaip atrodo lempa? Ai tiesa dar ir charakteristikas.. |
Kietuoli mokytojau, ar nebus kartais taip, kad kai aš domėjausi lempomis, tu dar užplanuotas nebuvai? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 11 27, 19:48 |
|
|
|
|
| Contax rašo: |
|
Va-va, mielas kolega ir as apie tai. Ale pamenat, kaip graziai Nijole Paltiniene su Ivanausku dainavo ? A kokie zodziai buvo ? A kas dabar dedasi... Siuolaikinis jaunimas tik klykauja kaip skerdziami parsai ir vsio... Ir kur ritasi pasaulis ?
Jei rimtai - perskaiciau tema gal penkis kartus ir niekaip neisikirtau, del ko gincijates . Pagal temos pavadinima "Akustikos testavimas muzikos perklausomis" - jus cia bandot issiaiskint ar galima issiaiskint akustines sistemos kokybe klausantis muzikos perklausomis ? Ar bandot issiaiskint, ka reikia klausyti, norint issiaiskinti tos akustikos kokybe ?
Apsvieskit prasom, mane, nesusiprateli  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 11 27, 21:35 |
|
|
|
|
" Tik garsa atkuria ne stiprintuvas, o kolonelės" Lituokime-garsa aturia kartu ir CD grotuvas ir stiprintuvas ir koloneles.Jeigu koloneles " nereaguoja " i stiprintuva-blogos tos koloneles. "ir dėl to inešami mažesni iškraipymai" paziurek kokie THD hi-endiniu lempiniu stipriaku- 0.5/1 %  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 27, 23:01 |
|
|
|
|
Sauliucka, kaip turejai pamatyt is temos, cia vyrauja gincai tarp nelygiaverciu varzovu. Cia lygiai kaip lezbiete gincytusi su gejum, su kuo lovoje geriau - su vyru ar moterim? Tai gali suprasti is mano pries paskutinio post'o. Bet reikalas aiskus - jei testuoji, tai testuoji pagal save, su savo irasais, stiprintuvais, kolonelem, ar t.t. ko tau reikia. Ir jokiu rekomendaciju. OT bet ne OT: Man asmeniskai labai Rover 75 patinka, ir bet kam pasiulyciau ji pirkti. Bet as, turbut, vienas is 100.000  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 27, 23:24 |
|
|
|
|
| flexterful rašo: |
| Sauliucka, kaip turejai pamatyt is temos, cia vyrauja gincai tarp nelygiaverciu varzovu... |
Tai as matau, bet nesuprantu del ko gincijamasi  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 11 28, 01:11 |
|
|
|
|
ka cia abu grybaujat ? kokie dar gejai ir lezbietes ? gincajames, jog akustikos testavimui pirmoje vietoje turetu buti sunkesne muzika, o lengvesne muzika gerokai toliau, nes jei jau garso sitema susitvarko su sunkia muzika, tai su lengva tuo labiau. Viskas, kas dar neaisku?  |
|
_________________ 24 Million seconds. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |