|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 15, 07:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Norėčiau sulaukti pastabų patarimų automobiliu audio srityje
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Norėčiau sulaukti pastabų patarimų automobiliu audio srityje |
Parašytas: 2011 11 26, 09:42 |
|
|
|
seno golfo bagazhinbej stovi du stiprintuvai kuriuos naudoju subwoo ir keliems kiaushiniams sivaldyti. man reikia sprendimo be magnetolos,, su 3,5jack iejimu mp3 playerio ar pns. ish stiprintuvu isheina po 2 tulpes tai yraž 4 ishviso. tureimos priemones yra garso testeris, lituoklis, garso reguliavimo stipriklis, ir 4 tulpiniai iejimai. ka patartumete patyreliai, nuo ko man pradet?)))) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 26, 11:55 |
|
|
|
yra du stiprintuvai audio tackei, pajunges ant kiekvieno po tulppes. nenoriu naudoti magnetoilos, o tik paprasta mp3 playeri, pc su garso korta ar pns. kuriuos galeciau sujungti audio jacku 3.5mm. ir dar vienas dalykas kad remote eina nuo dvieju stipreku tai kaip suprantu butu gerai garso lygio reguliatorius. gal dar tektu pajungti kjoki stiprintuva nes nepavesh tu linijiniu paprasta garso plokshte:) ka daryt? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 26, 16:05 |
|
|
|
amorphus rašo: |
Deividas rašo: |
norint kad kasetine auto magnetola priimtu aux reikia sito http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=40156 pats naudoju tik ant mp3 ar ko turi buti tik puse garso ns kitaip pradeda cirksti o garsa reguliuosi su mages garsumo knopke ar rankinele va. |
Bandzhiau. Nesiulyk apgailetina garso kokybe ir fonina ir ishkraipo.zhiauru zhodzhiu |
pas mane jokiu iskaraipymu nieko, sakau tik nereikia viso garso jungti nes tada ir pas mane taspats buna, puse garso arba 1/4 garso pats tas tata wiskas okey. Nu bent pasmane visi zemi visi auksti keriausiai persiduoda. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 26, 16:14 |
|
|
|
amorphus rašo: |
norint kad kasetine auto magnetola priimtu aux reikia sito http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=40156 pats naudoju tik ant mp3 ar ko turi buti tik puse garso ns kitaip pradeda cirksti o garsa reguliuosi su mages garsumo knopke ar rankinele va. |
Bandzhiau. Nesiulyk apgailetina garso kokybe ir fonina ir ishkraipo.zhiauru zhodzhiu |
pas mane jokiu iskaraipymu nieko, sakau tik nereikia viso garso jungti nes tada ir pas mane taspats buna, puse garso arba 1/4 garso pats tas tata wiskas okey. Nu bent pasmane visi zemi visi auksti keriausiai persiduoda. |
Man taip netinka, ash buvau uzhvakar nusipirkes ir grazinau... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 11 26, 16:39 |
|
|
|
Tai ne paprasciau nusipirkt grotuva su aux arba dar geriau iskart su usb? Kitas variantas - imt toki grotuva, kuris turi cd changerio iejima ir ieskot schemos, kaip suimituot ta changeri. Esu mates kazkada senai JVC changeriams berods... |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|